Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | december 11, 2009

Trevlig helg!

Äntligen fredag 🙂 Hoppas att du mår bra, och får en fin start på helgen. Jag sitter i bilen och skriver, har chaufför idag. Peter ska också in till stan, så vi samåker. Liv ska vara med mig uppe på Eyeworks, blir hon allt för otålig får jag hoppas att syrran jobbar så hon kan passa henne en stund 🙂

Vi tycker om dig!

Vi tycker om dig!

Ikväll är det Idolfinal. Vi har fått fyra biljetter till Globen så Peter ska gå dit med William och två av hans klasskompisar. De är lyriska. Livan är för liten så hon och jag blir hemma med ett par vänner och kollar finalen på tv…. Mio ska hem till en kompis och önskade att få sova över där, så även han kommer missa mitt sällskap och goda middag 🙂

Ta hand om dig.

All kärlek.

All kärlek.


16 kommentarer16 kommentarer om “Trevlig helg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • All kärlek till dig också Hannah och till din fina familj.Vi åker till Båstad för en härlig weekend med god mat,gott vin och mys,härligt ska det bli.Ha en underbar helg.Kram.

  Svara
 • Hej kära Hannah! Det var verkligen ett fint och stämmningsfullt luciatåg ni bjöd på igår. Tack för den trevliga pratstunden, hann inte alls säga allt jag skulle ha velat, men det kanske blir fler gånger 🙂 Du är verkligen en vacker människa både på utsidan, men framförallt på insidan!!
  Många kramar från Åsa

  Svara
 • Hej!

  Vad vacker du var, som lucia. Vem tror du vinner idol? Jag hoppas och tror att Erik vinner. Ha en underbar dag, och en trevlig kväll. Kram

  Svara
 • Trevlig helg fina du! Ha en underbar kväll med söta Liv och dina vänner. STOR kram//Ulrika

  Svara
 • Så go bild på dig och Liv!spännande med finalen ikväll, det kan sluta hur som helst!Man tror att Erik kommer vinna…men allt kan hända!Calle har utvecklats jättemycket och har en härlig röst!Önskar er en fin helg med lugn och ro!

  kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Måste bara få ur mig vilken inspererande och fantastisk kvinna jag tycker du är, att få följa ditt och din familjs liv här på bloggen får än att drömma sig till den dagen man själv har barn och hus. Du är en förebild! Tack för att du förgyller min dag =)

  Svara
 • När jag var ung,( för många, många år sedan ) så sa min pappa till mig, när jag klagade på min uppnäsa, att jag hade ett pikant utseende! Med tanke på ditt förra inlägg med att vi alla är unika. Ha en underbar dag. Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Jag läser din blogg varje dag (kommenterar inte så ofta dock, får skärpa mig) och jag måste bara säga att jag blir så glad av att läsa den och av att se alla fina bilder på dig och din familj. Sitter hemma, dunderförkyld med en uppsats som ska skrivas hängande som ett svart moln över mig. Vaknade på fel sida i morse… Men nu känns det bättre, på riktigt! Tack för din fantastiska blogg!

  Svara
 • Åh hon är så underbart söt din lilla tös..! När man ser henne blir man sååå sugen igen (men nu är det stopp, 3 st räcker…)….;)..Hon har en glad och lycklig själ lilla Liv, det syns i hennes ögon..
  Ha en skön helg, det ska jag..äntligen ledig två lördagar i rad..
  Love Malinapralina

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag vill verkligen tacka för dina varma, fina, underhållande och härliga blogg!
  Jag har följt dig nästan dagligen sedan du skrev för Mama men inte kommit mig för att skriva något förrän nu.
  Jag har en dotter som snart fyller 1 år, så det har varit så kul att följa ljuvliga Livs utveckling. Jag inspireras även av din omtanke till människor runt dig, och att du utmanar dig själv i vardagen, allt från prata inför folk till att försöka laga god mat.
  Skulle kunna skriva så mycket mer men säger bara tack igen och önskar dig och dina kära en riktigt trevlig helg!

  Kramar!
  / Tessan

  Svara
 • Du är så otroligt vacker och även varm som person! Ha en bra dag och kväll!

  Svara
 • Så fina ni är! Och blev så nyfiken på dit nagellack vad är det ifrån? Ha en trevlig kväll. <3

  Svara
 • Hej Hannah
  Äntligen har jag fått tillbaka internet och kan gå in o kolla på bloggfamiljen.
  Önskar dig o din familj en jättemysig helg.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken underbar bild på din o Liv. Vet inte vem som är sötast 😉 Måste bara skriva att jag sitter o tittar på Idol o blev helt tårögd o rörd när Juryn kom in på scenen. Tänkte på hur stolt William måste vara när hans pappa blir så bejublad. Vilken underbar mamma, pappa, extrapappa o syskon han har. Alla dina barn kan skatta sig lyckliga med en sådan fin o kärleksfull familj som ni verkar vara. Många kramar Helena

  Svara
 • Vilken superfin bild på dig o Liv! <3 🙂

  Hoppas du får en underbar helg!

  Vad kul för William att vara i Globen m. Peter o kompisarna o kolla in pappa o hela den härliga showen! 😀

  Stor kram!

  /O.

  Svara
 • Vilken gullig bild :). Hoppas allt gick bra på Eyeworks. Kramisar!

  Svara