Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:31 | december 14, 2009

Bak eller bak?

Jag har aldrig utgett mig för att vara en särskilt bra kock, än mindre bra på att baka. Däremot så försöker jag, för man ska aldrig ge upp tanken på att bli bra, jag vill ju så gärna 🙂 

Tänker inte säga så mycket mer för ibland säger en bild mer än tusen ord…

bak2 bak1

Ser mer ut som något som kommit ut där bak, än något gott och nybakat bak från ugnen..

Det smakade dock gott och mina gäster åt nästan upp allt.

Kram kram


16 kommentarer16 kommentarer om “Bak eller bak?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha….va söt du är Hannah…

  Svara
 • Haha…du är så himla rolig…och dina kakor med :)…jag brukar trösta med mig att det ofta är det som ser äckligt ut som är det goda…nåja..inte alltid dock…:)Såg P i Sydsvenskan idag…kan tänka mig att han orsakar lite upprörda känslor i de skånska hemmen…men det kan behövas..av erfarenhet vet jag att det är här nere som de könsstereotypa åsikterna lever och frodas…Kramis från MALMOOEEE

  Svara
 • Håller verkligen med Camilla L, fick mig ett gott skratt. Men ge inte upp, man lär sig av sina misstag. När jag och min förra man flyttade ihop kunde jag inte laga mat överhuvudtaget, men man lär sig. Baka har jag dock i generna, min pappa är bagare/konditor, så jag är i stort sett uppvuxen på ett bageri. Det är min dröm att någon gång öppnat ett fik, för mig är bakning en avkoppling för själen……… Du kan få komma hem till mig och lära dig : )
  Ha det gott, kramis A-L

  Svara
 • Äsch vad trist att de blev så =( men huvudsaken är att det smakar bra så!
  Jag har själv köpt fuskvarianten av luccebullarna som jag ska baka snart tänkte jag.

  Kika gärna in hos mig, jag har likasombär bilder på idolerik och calle haha, fast det kanske bara är jag som tycker dom är lika dom andra jag valt ut. men tycker det är lite roligt.

  Ha det bra Hannah!
  Kram

  Svara
 • Kul att du gjort en intervju för dt. Go Dalarna :-)Har du fått i dig nån lussekatt än då? Välkommen hem till mig på hembakta annars 🙂
  Kramis!

  Svara
 • Hahaha..du är för rolig! 🙂 Det står till och med ”lättbakat” på paketet 😉 Tycker det är så kul att du delar med dig av så mycket här på bloggen! 🙂 Kramis Malin

  Svara
 • Ha,ha du e för rolig Hannah.Men skam den som ger sig.Såg rätt gott ut ändå.Kram på dig.

  Svara
 • ASG!! Det gäller att bjuda på sig själv:0)Ha en underbar kväll i den snögnistrande kvällen.
  Kram

  Svara
 • Hej alla!

  Jag har inte vågat skriva här innan men har velat skriva länge till dej Hannah.
  Du verkar så genom go. Va gulligt att det inte blir bra när du bakar. Jag har just börjat med en liten hobby att baka tårtor. Jag kan visa dej nån dag 😉

  Men iaf det är inte så svårt att baka du måste bara komma in i tänket. Jag kan lära dej?!

  Ha det bäst och tack för en underbar blogg.

  Kram Ninja

  Svara
 • hahaha, och samma visa här. Jag har gjort samma sak med luggen sååå många gånger. Min frisör har lärt sig efter alla år och vägrar att klippa mig, hihi.
  Funderade dock på att göra det nu igen efter att ha sett dig, tyckte du var så himla fin! Men jag förstår dig ändå… haha, vad tokiga vi är. 😀

  /O.

  Svara
 • Hejsan, du är tapper som försöker 🙂
  Några gånger till så är du en stjärnkock med guldstjärna i kanten 😉
  Jag får inte heller alltid ett lyckat resultat när jag bakar, men man lär sig av misstagen.. och huvudsaken är ju att det smakar gott, man kan inte alltid få ”ögongodis” 😉
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kramar Malin!

  Svara
 • Du är söt Hannah!! Dom var säkert jättegoda:)

  Jag har nämnt dig och länkat till ett av dina inlägg om armbanden av tenntråd och renskinn på min blogg! Titta här om du vill:)

  http://design-minlycka.blogspot.com

  Kram
  Marika

  Svara
 • Mmmm säkert jättegoda trots utseendet 🙂

  Svara
 • hej hannah! Har precis hittat din blogg, och jag måste säga att jag har aldrig någonsin blivit så glad och varm av någon blogg tidigare. Den känns så äkta, och fylld av kärlek och positivitet. Jag blir typ rörd då jag läser:) Det är lite roligt med, för jag heter också hanna och har en förälder som är pastor. Även om jag inte är aktiv i kyrkan längre, så tycker jag att det finns mycket som är fint med den. Tack igen för en helt fantastisk blogg, som jag nu kommer följa stenhårt haha. Ta hand om dig, och din fina familj. Du vet väl om att DU är värdefull? Stor kram/Hanna

  Svara
 • Vill säga att jag läser din och Peters blogg varje dag! Ni är mina favoriter av alla bloggare! Jag har också 3 barn fast killar 3,4 och 9år kaos är ett ord som beskriver vår familj, men vi älskar det. Gillar att ni är som mig, helt vanliga fast att ni står på röda mattan ibland 😉 Önskar hela er familj God Jul & Gott nytt år!

  Svara
 • Känner igen det där med muffins som inte ”håller formen”. 😉
  Men ett tips är att sätta i cupcakes-formar i ”plåten”, så är dom lättare att ta upp när dom är klara. =)
  I och för sig tycker man inte det skulle behövas, men det underlättar.

  *kram*

  Svara