Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | december 15, 2009

Försenad lucia

Har precis varit på KNODD i Sickla. Jag blir lika köpgalen varje gång jag är där. Nu var vi på jakt efter en bilstol till Liv, hittade tyvärr ingen, men åkte ändå inte tomhänta därifrån 🙂 Ska på dop på söndag så det blev en doppresent, några nappar till Livan och ett gulligt litet lamm som jag tycker påminner om henne 🙂
Liv passade även på att Lussa och bjuda på gose-lussekatter.


11 kommentarer11 kommentarer om “Försenad lucia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Tycker att man ibland kan få unna sig en så god frukost du åt imorse =) Såg riktigt gott ut. Det är inget du ska ha dålilgt samvete för. Vilken fin Lucia =)Måste vara sveriges sötaste. Ha en bra dag. Kramar Linda

  Svara
 • Naw vad söt!!

  Har precis sett Trolltyg i tomteskogen med min dotter som älskade den! =) suverän film!

  Svara
 • Söta Liv! Det är roligt att följa henne och ska bli spännande att se om hon blir mer lik sin mamma när hon blir stor. Tycker hon fortfarande är pappas flicka:)

  Kram
  Marika

  http://design-minlycka.blogspot.com

  Svara
 • Sådan Mamma sådan dotter.Lika söta båda två. Kram till söta Liv.

  Svara
 • Men åh, så söt hon är som Lucia, lilla Liv 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ville bara komma med ett litet tips ang bilbarnstol! E själv Sollentunabo & åkte igår till BIG BABY för att köpa en ny stol till dottern! BIG BABY är en nyöppnad barnaffär som ligger vid infarten till Stinsen bredvid ICA MAXI! Träffade på en otroligt kunnig & serviceinriktad man i 60-års åldern som hjälpte oss med ALLT! Det ingick även fri montering 🙂 Han släpade med stolen ut & monterade ner den gamla & in med den nya! WOW säger jag bara, han & butiken är helt klart värd att rekomenderas! Skadar ju inte heller att dom hade en massa kampanj-priser just nu
  😉

  Kram Marika

  Svara
 • Ha Ha, gud så söt Lucia!Lika söt lucia som mamma Hannah!Nu får kaninen konkurrens av ett så sött lamm!jag sitter och lyssnar på julmusik och skriver julkort, så mysigt!Ha en fin kväll och spela lite julmusik för maken din…hi.hi!

  kram

  Svara
 • Söööt Lucia då! 🙂
  Kram

  Svara
 • Sötaste lucian – ever!!
  <3

  Svara
 • Hej Hannah. Gud vad söt Liv är.:) Hoppas ni får en underbar dag i snöiga sigtuna i dag. Kärlek och Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ett riktigt bra ställe med extrem kunnig personal är Säkerhetsbutiken på Fleminggatan, på Kungsholmen. Antar att ni har isofixfästen i eran bil och då finns det en superbra stol från BeSafe. Annars har de jätte mkt andra stolar. Han som äger butiken har väldigt lång erfarenhet av barnsäkerhet i bilen. Det finns inget han inte vet! Så kika där!

  /dinara

  Svara