Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | december 15, 2009

Frukost?

Är det bara jag som beställer en grillad kyckling med potatis till frukost? Jag ställer mig frågan varför, efter att jag tryckt i mig allt!
Puss på dig!


6 kommentarer6 kommentarer om “Frukost?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad gott det där såg ut 🙂

  Svara
 • Julklappstips till dig själv, gör som jag har köpt biljetter till Hollywood snyggingen KEVIN COSTNERS konsert på Lisebergshallen den 25/2. Blir svårt för maken att toppa med ett bättre paket. Längtar redan :))

  Svara
 • Det ser supergott ut.Ja det skulle jag nog också kunna beställa.Jag tror du har en bra förbränning,det ska du vara glad för.Jag önskar också att jag kunde äta en massa gott utan att gå upp i vikt,men tyvärr är det inte så.Glöm nu inte lussebullen till kaffet i eftermiddag,ha,ha.Kram på dig.

  Svara
 • Nu är jag ju helt galen i just frukostar med olika sorters bröd, ost och grönsaker så jag hade nog hellre valt det men det där såg jättegott ut!
  Mysigt med lite julshopping i stan

  Svara
 • Sitter på jobbet och bläddrar intensivt i Sydsvenskan vilken jag fått mig tillsänd.Letar efter den platsannons jag satt in. Plötsligt känner jag igen ett ansikte…en bäbis. Var har jag sett den förut? Känner igen. Men, hallå…det är ju Liv, Hannas tös. Och där är ju Peter. Under bäbisarmen. Fastnade sen i artikeln. Upptäckte långt senare att jag inte fått rätt datum på tidningen. Hittade således ingen annons. Men en söööt liten tjejja 🙂

  Svara
 • Men Söta Hannah , du kan ju äta ad som helst med den figuren 😉
  Lyckans ost säger jag bara!

  Svara