Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | december 18, 2009

Tomtens renar

Det här ska bli en underbar helg! Eller hur? Kanske inte händer det något särskilt, men vi kan väl bara bestämma det 🙂
Imorse stod det en rådjursfamilj på vår altan. Det var fortfarande mörkt ute, så jag försökte lura i pojkarna att det var renar, tomtens renar, som var här för att kolla om de var snälla. De gick inte på det tyvärr 😉
Jag lade mig och sov igen med Liv efter att jag lämnat på skolan. Vi vaknade precis. Skönt! Det är så vackert här ute, så mycket snö och julkänslan är på topp.
Må gott min vän.
Varma, stora kramar


6 kommentarer6 kommentarer om “Tomtens renar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Min älskade sambo har ett problem. Jag hoppas du kan hjälpa honom:-) Han beställde nämligen din träningsdvd till mig som var meningen att jag skulle få i julklapp…när han hade betalat och tryckt på beställ fick han aldrig något mejl som bekräftelse på hans beställning. Detta var för 3 veckor sedan. Så igår kom han till mig med ledsen blick och sa till mig att jag förmodligen inte kunde få en utav julklapparna han hade tänkt till mig…då sa jag att jag kunde försöka skriva och berätta hur det hela ligger till för dig så kanske det löser sig ändå:-) så nu hoppas vi (speciellt jag!) att det ordnar sig:-)
  Värme och kärlek i vinterkylan*
  //Marie

  Svara
 • Hej fina Hannah,

  Så härligt att det är fredag, eller hur 🙂 min favvodag & jag vet att det är din oxå!
  Liv är så söt på alla bilder och hon har verkligen växt ser man nu.

  Så mysigt med snön som lägger sig så fint ute, här inne i stan är det mest blask tyvärr 🙁

  För övrigt så önskar jag dig & din familj en skön helg & snart är det Jul…….. 😉

  / Lommo

  Svara
 • Vill önska dig och din familj en underbar mysig helg =) massor med kramar fr Jessica

  Svara
 • Gokväll!vad mysigt med en rådjursfamilj utanför fönstret!Ni verkar bo så härligt intill skogen!Önskar er en mysig helg!Nu ska här köpas gran,och sedan gå runt hemma i helgen och julfixa i godan ro utan stress!

  Varm kram till er från ettt vintrigt och kallt Jönköping

  Svara
 • Hej!
  Har varit ute och promenerat i den vackra vinterdagen, äntligen är vintern här! Hade ni tänkt döpa Liv och när i sådana fall? Kan du inte berätta lite hur du tänker fira jul och nyår, om ni har några planer. Kul för fina Liv att få sin nya säng i helgen. STOR kram och trevlig helg!!

  Svara
 • Hej hej! Håller på att julpynta hemma, hänger julkulor i fönstren och kokar knäck. Har gått i affärer hela dagen och börjar bli lite trött. Kan inte låta bli att kika på bebissaker (ska ha barn i vår, som vi pratade lite om på Bloggträffen 😉 ). Är lite sugen på den här söta kaninlampan:

  http://anyhow.se/visa_produkt.asp?id=125&t=KANINLAMPA+VIT&lang=sv

  Kanske även något för Liv?

  Kram

  Svara