Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:37 | december 21, 2009

The King

Stort Elvis fan som jag är så kunde jag inte motstå denna pek-bok (stockhome) till Liv. En perfekt julklapp.

Magisk!

Magisk!

Här kan hon lära sig vad en riktig frisyr är :-)

Här kan hon lära sig vad en riktig frisyr är 🙂

Jag har slagit in paket och gjort fin här hemma under dagen. Mår mycket bättre nu, illamåendet har gått över, så det verkar som om jag slipper en jul på vid toalettstolen.

elvis3

All kärlek.


14 kommentarer14 kommentarer om “The King”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah det är inte så att det är kanske en liten syster eller bror på väg till lilla Liv? För när jag väntade min älskade dotter så började det med illamående varje morgon i åtta månader så endast sista månaden var jag fri ifrån det. Men sen fick jag en söt liten dotter som jag är jätte stolt över fast nu är hon 31 år.
  Du mer snö skall komma imorgon så det blir en rejäl White Christmas i år…

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar vad det är för märke på er helt underbara randiga fåtölj?
  Ha en underbar jul hemma med man och barn.

  Svara
 • Åååh vad härligt att du gillar Elvis! Lyssnar just nu på hans julskiva 😀
  Jättefin bok!

  Kram på dig!

  /O.

  Svara
 • Vilken rolig bok! Jaha, och där fick man svar direkt på vad du gillar för musik! 😉 Tack.
  Vad skönt att ditt illamående gick över, det hade ju varit hemskt att vara magsjuk under julen när det finns så mycket gott att äta…
  Mycket kärlek till dig Hannah!

  Svara
 • Glömde skriva …you like the King (Elvis) and I like the Queen (Madonna).

  Svara
 • vad fin du är på bilden,som alltid!!!! kram…

  Svara
 • Verkligen fin bild.Du är så otroligt söt.Kram.

  Svara
 • Du är kanske gravid?

  Du är så fin på den här bilden, din hy strålar, likaså dina ögon, ett tecken på att du kanske är gravid 😉

  Ha en fortsatt trevlig kväll & pussa barnen, dom är ju så fina.

  // Lommo

  Svara
 • Jag är precis likadan som du Hannah när det kommer till magsjuka och gråter efter mamma trots att jag har en fin kille här hemma som ”gärna” håller upp håret på mig:-) Stoppar i mig massor av vitpepparkorn och dricker whisky så fort någon nämner denna vidrga sjukdom. Skönt att du mår bättre och hoppas verkligen man slipper i år när vinterkräksjukan skulle vara mer aggressiv än vanligt. Usch!!

  Svara
 • Hejsan!
  Den är en rolig bok, har tänkt köpa den själv till min dotter. Hoppas din dag varit bra och att ni alla håller er friska och krya ny under all ledighet. Tänkte höra när du började ge Liv smakportioner och när hon började äta ett helt mål? hur länge hade ni tänkt vara hemma med lilla Liv? skulle du kunna tänka dig ett till barn? vet att du rökte tidigare och undrar om du provat feströka efter Liv eller om du kunna stå mot? gillar du att läsa böcker och vilken kategori föredrar du? har du alltid trivts på dina jobb eller har du haft ångest att gå till jobbet. Jag känner så nu och vill inte gå tillbaka, är mammaledig och vet inte hur jag ska göra. Du skrev att ni hade en barnflicka som passade Liv vid något tillfälle hjälper hon er även hemma med Liv? Ni är såå duktiga på att se till att få vuxentid och det är jätte viktigt. Ofta när jag läser när du och Peter gjort något så blir jag motiverad att ta tag i saken att själv göra lika. Har en handikappad son och en dotter på 4 månader och är usel på att prioritera mig för att bli en bättre mamma. Men jag blir bättre och bättre tack vare er 🙂 En jätte bra blogg som går rakt in i hjärtat. Du verkar vara så ödmjuk och fin som person! Trevlig kväll, kram kram

  Svara
 • Hej!! Skönt att du mår bättre, inge vidare att va sjuk nu vid jul å inte annars heller för den delen. Min systers dotter har åxå den pekboken helt ok=O) jag önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År.. kram

  Svara
 • Gokväll!skönt att du mår bättre!Rolig elvisbok till Liv!Mysigt att göra fint!jag ska fixa det sista imorgon och sedan njuta!Känner ingen stress i år,utan tar det lugnt!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Vad skont att du mar battre!
  Jag grater ocksa efter mina foraldrar nar jag mar illa. Haha inte sa vuxet men skont att veta att andra ocksa gor det.

  Svara
 • Skönt att du mår bättre! Själv är jag som sagt hemma efter 1 1/2 år i USA och har sett fram emot att fira jul hemma. Men nu ligger jag här i maginfluensa trots att jag stoppade i mig vitpepparkorn. Inte roligt!
  Hoppas du får en underbar jul!!Kram

  Svara