Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | december 22, 2009

Bio

Ville bara säga hej 🙂 Har inte hunnit skriva ett ordentligt inlägg för vi har haft fullt upp efter skolavslutningen. Mamma och Gunnar har ätit jullunch hos oss och nu är vi på bio. Hade lovat William att han skulle få se Avatar när han fick jullov. Så nu sitter vi i biosalongen med popcorn och läsk och i alla fall en av oss är förväntansfull… Jag borde tagit med mig kudden 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Bio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Hoppas ni får en trevlig kväll! Undrar var man kan se hur Bobby gjorde din frisyr? Skulle vilja ha den på julafton nämligen.

  Svara
 • Hoppas bion var bra!mysigt med julskolavslutning!barnen är större nu, så nu är det slut på julavslutningarna i vackra sofia kyrkan här i Jönköping!Så nu sitter säkert andra mammor och snyftar till så fina julsånger och julspel där barnen äger….

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Hoppas du haft en bra dag fast det har varit stressigt! Själv var jag på min sons julavslutning igår. Fint men väldigt kallt då den var utomhus. Kram kram

  Svara
 • hej fina hannah
  vill önska er en riktig god jul till dig å din härliga familj.
  ja har en fråga. blir de nån mer bloggfest?
  i göteborg nästa gång?
  vill mer än gärna kommma =)
  ha en fin dag/kväll
  sänder en varm jul kram

  Svara
 • läser alltid din blogg och tycker verkligen ni är en för häääääärlig familj. Kanske för att ni verkar lika knasiga och roliga som min egen familj hi hi. Vill bara tacka för en fin blogg och önska god jul. Hade tänkt gå med min äldsta kille 7 år på bio undrar om han är för liten för den som ni ska se eller vad tror du?kram maja

  Svara