Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:35 | december 25, 2009

Julefrid

Kära vän! Hoppas att du haft en underbar jul. Berätta gärna! Jag går sedan jag vaknade imorse fortfarande runt i min ”Ellen Cellen-dräkt”, okammad och allmänt sunkig. Härligt 🙂 Nu är det bara jag, Peter och barnen kvar här hemma. Lugnet efter stormen har lagt sig över hemmet och vi är alla i mat-, paket- och tröttkoma. Snart ska du få veta allt och se bilder.
Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Julefrid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God fortsättning på Julen Hannah.Samma här går omkring i mysbyxor,beror på att allt annat spänner över magen ha,ha.Du får ha en fortsatt skön Jul.Kram.

  Svara
 • od fortsättning!du är inte ensam om att masa runt i myspys kläderna!så skön slappardag!nu är det king of pop på tv.n sedan en timme tillbaka!minnen….

  Ha en fortsatt myspys kväll!

  kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas att du har haft en superfin jul! Själv plussade jag innan julen så pojkvännen min fick clearblues digitala graviditetstest inslaget som julklapp, han blev rörd till tårar älsklingen!
  Nu kommer jag att skriva en blogg för tjejer som precis plussat, eller som drömmer om ett pluss. Ni andra är givetvis välkomna ;O)
  Kram fina du, Fiffi.
  http://princessbakelsen.blogspot.com/

  Svara
 • Hej Hannah!
  Önskar er en god fortsättning! Ni ser ut att njuta och ha det bra, härligt!

  Idag är det 5 år sen tsunamikatastorfen i Thailand. Min familj var där och på min blogg finns ett bildspel dagen/dagarna innan. Vi klarade oss väldigt bra, men tanken slår mig hur tur man egentligen hade.

  Idag sänds en stor varm kram till alla drabbade familjer som fanns på plats denna dag.

  http//design-minlycka.blogspot.com

  Kram
  Marika

  Svara
 • God fortsättning alla och till dig Lycka; Sänder en kram från mig till dig, känner med dig 🙂 !

  Kram
  // Lommo

  Svara