Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:05 | december 27, 2009

Farsdag

God morgon, hoppas att du sovit gott. Jag och Liv har precis stigit upp, hon har druckit välling och jag sitter med en stor kopp varm choklad. Dagens syn utanför fönstret är fortfarande densamma 🙂

Allt är vitt och vackert, även våra utemöbler.

Allt är vitt och vackert, inkl. våra utemöbler.

Igår handlade jag middagsingredienserna på byns lilla bensinmack. Det blev korvstroganoff med ris. Jag kände mig riktigt trött på julmat och ICA var stängt när vi kom på att vi behövde äta middag. Det blir lite så när jag och Peter är själva med en vällingdrickare 🙂

När jag kom tillbaka från mitt mackbesök så hade Peter tänt vackra eldar på uppfarten.

Trots vår vanliga otur med hus och em så klarade vi oss från att bränna upp området. Tack snön :-)

Trots vår vanliga otur så klarade vi oss från att bränna upp området. Tack snön 🙂

Vackert var det så länge de brann, vilket var sådär i tio minuter. Jag vaknade ett på natten av att en handgranat sprängdes i högtalarna. Peters tv-spel! Jag låg med en snarkande Liv på bröstet och min bok i handen. Hade tydligen somnat medan jag befann mig i bokens värld. Nu ska jag fortsätta att läsa. Liv har fullt upp med sin pipande och blinkande ”mobiltelefon”, får passa på då.

Livan tyckte nog att vi var tråkiga igår. Peter spelade och jag läste, men hon verkade faktiskat ha rätt kul i alla fall när hon for över golvet i sin barnstol och slet ner pumlor och glitter från granen. Peter byggde ett kravallstaket, men det hjälpte föga.

Livan tyckte nog att vi var tråkiga igår. Peter spelade och jag läste, men hon verkade faktiskat ha rätt kul i alla fall när hon for över golvet i sin barnstol och slet ner pumlor och glitter från granen. Peter byggde ett kravallstaket, men det hjälpte föga.

Senare idag så ska jag fara in till stan och möta upp min käre far som kommer med en buss från Dalarna. Han fick i julklapp av mig resan ner till Stockholm och gå på bio, äta middag och mysa. Vi har inte haft far och dotter-dag på år och dar, men det blir väl så när man har barn och bor långt ifrån varandra. Han är ett filmfreak, men uppe Älvdalen är inte utbudet särskilt stort, och han ville så gärna se Avatar i 3D. Så nu ska vi se den tillsammans. Har ju redan sett den med William, men vad gör man inte för sin käre far 🙂

Han far hem redan imorgon för han måste jobba, men jag är glad för den lilla stund vi kan ses bara han och jag.

Vi hörs senare, ha en underbar söndag.

Varma kramar.


4 kommentarer4 kommentarer om “Farsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gomorron Fina Du Och Ha en Underbar söndag själv med din far!!!! Varma kramar från Götet!!! Lena

  Svara
 • Tack underbara du!
  Det hjälper att höra att man inte är ensam 🙂
  Mitt bästa knep när paniken kommer är att ut och gå, det hjälper väldigt mycket. Men jag håller mej borta från gator med mycket folk. Än så länge i alla fall 🙂
  För första gången på väldigt länge känner jag faktiskt att det ska bli kul att börja plugga, jag ser fram emot det 🙂 Hoppas bara att det håller i sig coh att det inte vänder så att paniken kommer igen..
  Önskar dig en strålande dag med pappa!
  Många Kramar

  Svara
 • Himla fin dotter du har 🙂 Och det var gulligt av din man med elden!

  Kram kram!

  Svara
 • Vilken fin julklapp du gav pappsen din!Önskar er en mysig biokväll!Vad fina eldar maken fixat!jag älskar att tända marschaller nu på kvällarna i mörkret och snön!

  Ha en fin kväll!

  kram

  Svara