Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | december 28, 2009

Pisshål i snön

Hej min vän. Nu sitter vi i bilen och ska köra pappa till bussen tillbaka till Dalarna. Det har varit så mysigt att träffa min älskade far. Berättar mer när jag kommer hem till datorn 🙂
Mitt ansikte är så svullet och mina ögon ser ut som pisshål i snön. Besparar dig den vidriga synen 😉 Har knappt sovit en blund, för Liv är jätteförkyld och har gråtit halva natten, stackars Baby-Liv 🙁 men idag är hon glad igen… Som alltid


7 kommentarer7 kommentarer om “Pisshål i snön”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är något speciellt med ens pappa!

  Svara
 • Hej!
  Hoppas du får möjlighet att vila lite när du kommer hem. Min lilla tjej är också jätte förkyld, tycker så synd om dom och inget kan man göra. Min lilla sover nu men tyvärr har jag tvätt att ta i tur med så för mig blir det inge vila. Hoppas du hade en underbar kväll med din pappa, ska bli roligt att höra mera sen. STOR kram till er och hoppas Liv kryar på sig//Ulrika

  Svara
 • Ja absolut är det speciellt med ens pappa. Jag trodde ett tag att jag skulle förlora min pappa på julafton han fick tillbringa den dagen på hjärtintensiven. Jag var med honom där på kvällen och man inser inte hur viktig personen är förrän sånt händer. När jag skulle lämna honom (för han var tvungen att stanna över natten) så börjar man tänka. Det är som att man tar dom närmaste för givna. Ska aldrig mer göra det!
  Hannah får jag kopiera en utav bilderna på dig och använda i min blogg? Vill skriva ett inlägg om dig. Du kan kolla vad jag skriver om på min blogg om du vill, http://www.metrobloggen.se/skoogmaria

  Svara
 • Hej söta Hannah.Så kul att du haft det bra med din Pappa.Stackars lilla Livan så förkyld.Hoppas ni får en ngt.så när bra dag ändå.Kram till dig underbara Hannah och till din fina familj.

  Svara
 • Stackars er båda! Min kille är jätteförkyld och jag försöker passa upp på honom så mycket som möjligt. Man behöver bli omhändertagen när man är sjuk. Själv har jag annars inte gjort mycket vettigt idag, sett på film och legat i soffan. Nu ska jag gå ut en sväng så att jag får lite luft och så att det finns lite middagsmat hemma till kvällen. KRAM

  Svara
 • Hej fina Maria. Du kan absolut låna en bild. Har tänkt mycket på dig och det vi pratade om på Bloggträffen. Hoppas att du mår bra.

  Kram //Hannah

  Svara
 • Även om Liv är förkyld så ser hon alltid lika söt 😀

  / lommo

  Svara