Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | december 30, 2009

Spindelben

God morgon min vän. Liv har sovit hela natten utan tårar och vi vaknade utvilade alla tre för bara en stund sedan. Skönt att hon redan är på bättringsvägen. Själv har jag blivit sämre, men har bestämt mig för att vara frisk imorgon då vi firar in det nya året 🙂

Har tvingat Peter att titta på Twilight med mig nu på morgonen 🙂 Han måste se den så han förstår varför jag sitter med en bok under näsan hela dagarna. Jag måste verkligen kolla min syn för jag sitter och kisar och har boken en decimeter från ansiktet. Ser ut som en mullvad med peruk.

Jo76 skriver:

29 december 2009 kl 9:00  (Redigera)

Hej Hannah,
Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker att du skriver jätte mysigt! Har suttit och läst ikapp mig nu  och då fick jag se att du gjort ett så fint inlägg om min syster Sabina som gick bort i mars i cancer. Tack, det var jätte fint skrivet och tårarna rullade ner för mina kinder.

Jag blev också mamma till en liten Melvin i slutet på augusti! Visst är det härligt med de små, de förgyller verkligen ens vardag

Du, jag hade en fråga. Du hade provat något som skulle stärka ögonfransarna, var det bra? Funkade det? Var köper man det?

Hoppas att ni inte åkte på nån sjukdom nu, själv ska jag till läkaren och få penicillin för jag har halsfluss grr..

Önskar dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år!

Kram Johanna    

Svar: Hej Johanna, Jag tänker på din vackra änglasyster och kämpe, Sabina, och er familj ibland så det värmde att höra från dig. Vad härligt att du har fått en liten Melvin, Grattis. Det är mysigt med dessa små liv, men så jobbigt för själen när de blir sjuka. Stackars dig som har fått halsfluss, hoppas att du blir frisk fort. Nu till frågan om fransmedlet. Har fått en del frågor om detta neuLash som jag lovade att vara försökskanin med. Jag trodde dock inte en sekund på det och sågade det ordentligt efter ett tags användning. Så här i efterhand måste jag krypa till korset och faktiskt medge att det fungerar.

Till en början hände ingenting, men efter att jag slutat använda det så blev mina fransar alldeles bångstyriga och spretade åt alla håll, vissa var längre än de andra, men nu har de blivit bra igen och av bilder före och efter så måste jag nog säga att jag ser en skillnad. Vad tycker du? 

Före

Före

Efter.

Efter.

Jag är fortfarande min Lancome Definicils-mascara trogen. Den gör också underverk 🙂

Hoppas att du och familjen får ett underbart nytt år.

                                                        ………………………………………………………………………………..

Idag ska vi klä oss varmt och ge oss ut på en lång och frisk promenad. Det ser riktigt kallt ut utanför fönstret, isigt, men härligt.

Sedan ska det städas… ett nödvändigt ont. Men innan allt detta är det film som gäller, vampyrer och kärlek väntar.

Önskar dig en fin dag!

Varma kramar.

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Spindelben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken skillnad, skit snyggt alltså, såna där långa vill jag också ha!

  Hoppas du, Peter och lilla liv blir friska och att ni får ett underbart 2010!

  Kram Camilla

  Svara
 • Glömde en sak, vart kan man köpa detta medel, vill också ha?

  Kram

  Svara
 • Hej Camilla. Tack! Jag fick mitt av Bobby som säljer det på sin salong Bobbys Hårstudio. Jag vet inga fler ställen, men gå in på neulash.se så kan man kanske beställa det där eller i alla fall se vilka som är återförsäljare. Lycka till.

  Kram och Gott nytt år 🙂

  Svara
 • Hej Hanna,

  Jag har ett tips till ang öroninflammation. Vill först bara säga att jag älskar din blogg och Peters.

  MIn flicka är en månad yngre än Liv, Lovisa heter hon. Hon har också fått öroninflammation. Var på sjukhuset i lördags. Fick 5 dgr Kåvepenin.

  MEN, fick ett tips från en läkare som sa att han ger sina barn koksaltlösning i näsan. Finns i sprayform och pipett. Detta ger han sina barn varje dag, en sprayning per dag för att snor inte skall få fäste i näsa/svalg så att inte bakterier gror och vandrar till öronen.

  Har testat detta på min 3 åring ett år och han har inte haft inflammation på länge. Har haft 9 st totalt. Så det borde funka genom att hålla näsan ren från snor/slem.

  Sprid på din sida till andra mammor som hamnat i öron-inflammations träsket med penicillin och värk.

  Kram Kram /U

  Svara
 • Hej! Du är alltid så fint sminkad. Vilka produkter använder du som bas? Har för mig du nämnt id, har du då mineral veil? Väldigt mysigt att följa er vardag! Följ gärna min, runt om i världen. Senast från eget företag o Dubai till jobb för Scandic i Oslo. Kram och gott nytt år!

  Svara
 • Kan ju faktiskt rekommendera ALLA att använda nässköljare och skölja näsan med koksalt morgon och kväll. Har man väl börjat så kan man inte vara utan, och man slipper både förkylningar och bihåleinfammationer på detta enkla sätt! Finns på Apoteket – Nasonex.

  Svara
 • Hej min fina vän.Dina ögonfransar är supersnygga, ja hela du förresten.Din mascara är den vattenfast?Jag har väldigt långa ögonfransar i mig själv,så jag tänkte att jag skulle testa samma mascara som dig.Du och din familj får ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR.Stor kram.Marita.

  Svara
 • Oj!…vilka långa fransar!!!! 🙂 Hoppas ni får en underbar nyårsafton! Kram Malin

  Svara
 • Önskar dig/er en fin nyårsafton och ett riktigt gott nytt år!
  Kram
  http://princessbakelsen.blogspot.com
  (Här skriver jag om min väg från plusset till födseln)

  Svara
 • Jag gillar det bättre innan. Jag skulle inte vilja ha spindelbenen =)Men men, smaken är ju som.. Ha det gott och krya på er!!

  Svara
 • Hej rara Hannah:)
  Tack för senast, Det var trevligt på bloggfesten. Jag kom hem väl med tåget till Norrköping,trots att jag blev lite rund under fötterna;) Jag skulle vilja fråga dig en sak.Hur ser du på förlåtelse?
  Är det den rätta vägen tror du?
  Jag känner att jag aldrig kan bli 100 % lycklig igen och hel i själen om jag inte förlåter men samtidigt så vill jag inte ge honom ”nöjet” att bli förlåten om du förstår mig rätt. Den här mannen gjorde mig så illa under så många år och jag var desutom väldigt ung, så jag känner att det har gått så många år men ändå så gror det inom mig och jag börjar känna att jag måste förlåta för att bli hel i mig själv. Vad tror du?
  Tack för din blogg 🙂

  Kram Tessan

  Svara
 • Hannah, vilka ögonfransar du har fått! De är ju helt overkligt långa…
  Skönt att ni fått sova gott inatt. Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har läst Din och Peters blogg nu ett tag, följer även Din syster Magdalenas blogg. Det är så konstigt, det känns som att jag känner er, men det gör jag ju inte, ni vet inte ens att jag existerar, men nu vet ni 🙂
  Jag har själv två små barn, två underbara killar, en är 4 år och en 9 månader. Jag känner igen mig i ditt liv, all stress, all kärlek, alla ”måsten” osv. Både du och Din man verkar härliga, men man förstår att det inte är helt lätt att få hela kalaset att gå ihop med 3 barn, varav alla är dina och ett Peters, men ni verkar öppna, delar med er och kämpar på för kärleken, underbart!! Det är en sak jag undrar som jag vet många andra också undrar, det är vad som hänt med Er och Magdalenas relation? När man går tillbaka i era bloggar umgicks ni jätte mkt förrut, skrev om varandra, va hos varandra osv sen tog det bara slut. Jag vet att det är ert privatliv och att man inte vill eller behöver dela med sig av allt, men man blir såå fundersam:) Jag tror att det kan varit något som skurit sig mellan din make och Maggan, känns så…jag tycker dock inte det är så konstigt isf. När man jobbar tätt, umgås tätt, har för mycket med varandra att göra kan det ibland bli för mycket och det skär sig även mellan familjemedlemmar….har själv varit i samma sits, där jag hamnat emellan min man och min bror, det var jätte jobbigt för mig men efter lite tid så hittade vi ett bättre sätt att umgås på. Nej, nu får jag sluta älta detta! hur som helst ville jag bara TACKA för er fina blogg där ni verkligen delar med er!!!
  All kärlek och styrka! Greta

  Svara
 • Hej!Vill nu önska dig Hannah med familj samt alla andra här i bloggfamiljen ett Gott slut och ett Gott nytt år!Nytt år,nya möjligheter!

  Varma nyårskramar Helena

  Svara
 • Hej Hannah, vill önska gott nytt år till dig och din familj. Hoppas att du kryar på dig till kvällen. Har tidigare skrivit om hur sjuk min lilla flicka är, ville bara säga att jag är så lycklig över att lillan är hemma med oss nu och vi hyser stort hopp inför framtiden. Kunde inte bli ett bättre avslut på 2009! Vi hoppas att 2010 blir ett gott år för oss alla! Kram kram

  Svara