Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:45 | januari 1, 2010

Bättre sent än aldrig…

Vi blev så mätta av all hummer och soppa så vi valde att vänta med vår oxfilé. Nu ska vi äta 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Bättre sent än aldrig…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig måltid. Vår oxe ligger och njuter i magen. 😀
  Kram

  Svara
 • Hehe, aldrig fel att vänta lite med det gottigt, nyårsafton är väl den kvällen/natten det absolut inte gör något! 🙂 Gott nytt år!! Kramar Malin

  Svara
 • Hej fina du och god fortsättning på det nya året! Äntligen har jag blivit medlem och kan kommentera 🙂 Så roligt att läsa om dig och din familj. Jag har en dotter som är född i slutet på mars och det är så kul att läsa om Liv och hennes framsteg.

  Jag tycker att det är så svårt med de små och allt man hör och läser om deras sömn, hur det borde vara, olika metoder, rutiner osv. Ibland känns det som om ”alla andra” har bebisar som sover hela nätterna men det kan jag lova att vår tjej inte gör, åtminstone inte själv. Hon sover med oss i vår säng dessutom vilket verkar få vissa att tycka att vi är konstiga (men hon vägrar ju sova i sin egen säng, hur sjutton gör man?) Det skulle vara intressant att få höra från dig som har tre barn hur ni har gjort och om du har några tips om rutiner, sömn och allt det där. Jag har konstant dåligt samvete för att jag gör FEL, kanske en vanlig känsla när det är ens första barn, vad vet jag.

  Jag blir så inspirerad av dig och din familj, det verkar som om Liv bara hänger med och ni gör en massa saker. En sådan mamma vill jag också vara! Jag måste erkänna att jag får kämpa för att försöka få till ett ”normalt” liv med en bebis, träffa vänner och sånt menar jag, det är så enkelt att stanna hemma istället för att det är lite ”krångligare” att ha med sig sitt barn eller för att man är rädd för att hon ska börja gallskrika osv. Försöker göra något varje dag som lilltjejen får hänga med på, men det är svårt när man dessutom är nyinflyttad i en stad där man inte känner så många… Nåja, jag ville egentligen bara skriva och säga att du är en inspirerande mamma och att jag gillar din blogg skarpt. Kram från A

  Svara
 • Gott nytt år! Dagen efter ligger jag i sängen, ser på teve och slösurfar runt. Firandet bestod av en god trerättersmiddag med min sambo och en kompis till honom. Höll mig vaken tills efter tolvslaget trots en enorm trötthet ;)! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra. Gott Nytt År. :)Hoppas ni fick en underbar kväll och natt. Vaknade till en solig Fredag. Kärlek och Kram

  Svara
 • Hej hej Hannah! Hoppas ni hade en mysig kväll igår och att ni får ett gott nytt år! så fina lockar du hade, vad har du lockat med? älskar ditt fina svarta armband du hade på dig igår… vart kommer det ifrån? Kramar från Karin

  Svara
 • Oxfilé är ju verkligen smaskens….det kan ju aldrig vara för sent på dygnet att äta det:-)
  Vi åt också oxfilé och den satt som ett smäck i munnen:-)!!!
  Puss och kram hela dan…./Lisa

  Svara