Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:25 | januari 1, 2010

Vår afton i bilder

Hej igen fina. Nu har jag laddat upp bilder från igår 🙂 

Vi började med att gå upp till våra grannar och smygfira in det nya året.

Vi började med att gå upp till våra grannar och smygfira in det nya året.

Fina vänner, Jonas Ann-Charlotte,Erik, Alex och Gustav. Deras pojkar är nästan jämngamla med William och Mio. William och Alex går i samma klass. Vi skålade i champagne och fyrade av flera fyrverkeripjäser trots att klockan bara var fem. Vi ville att pojkarna och Liv skulle få se fyrverkerier, för klockan tolv sov de gott.

Fina vänner, Jonas, Ann-Charlotte, Erik, Alex och Gustav. Deras pojkar är nästan jämngamla med William och Mio. William och Alex går i samma klass. Vi skålade i champagne och fyrade av flera fyrverkeripjäser trots att klockan bara var fem. Vi ville att pojkarna och Liv skulle få se fyrverkerier, för klockan tolv sov de gott.

AC och jag.

AC och jag.

Efter drygt två timmar bar det hemåt genom skogen.

Efter drygt två timmar bar det av hemåt genom skogen.

Innan vi svidade om till festkläder, så spelade vi några omgångar "Seen It" å PS3. Vi blev nästan ovänner och Peter ville dränka mig i hummersoppan för att jag vann... Överlägset :-)

Innan vi svidade om till festkläder, så spelade vi några omgångar "Scene It" på PS3. Vi blev nästan ovänner och Peter ville dränka mig i hummersoppan för att jag vann... Överlägset 🙂

Jag hade på mig min "skinn"-klänning från Lindex och Liv sin nya klänning från Kapp Ahl (vintage stories). Dagen till ära rakade jag benen, noppade muschen och trimmade nässkägget.

Jag hade på mig min "skinn"-klänning från Lindex och Liv sin nya klänning från Kapp Ahl (vintage stories). Dagen till ära rakade jag benen, noppade muschen och trimmade nässkägget.

nyar7
Det går inte att ta fel på vem som är pappa till Liv i alla fall :-) De matchade t.o.m. varandra i sina gråa festkläder.

Far och dotter matchade varandra i sina gråa festkläder.

Vi hann med ytterligare några omgångar PS3 (jag vann igen:-)) mellan hummern och tolvslaget. Ett tag tänkte vi ställa klockan så vi inte missade det, för vi var så inne i vår frågesport.

Vi hann med ytterligare några omgångar PS3 (jag vann igen:-)) mellan hummern och tolvslaget. Ett tag tänkte vi ställa klockan så vi inte missade det, för vi var så inne i vår frågesport.

Vi bäddade till Liv nere hos oss, och hon sov som sött när klockan slog tolv och vi firade in det nya året.

Vi bäddade till Liv nere hos oss i vardagsrummet, och hon sov sött när klockan slog tolv och vi firade in det nya året ute på terassen.

Himlen lystes upp av fyrverkerier, vi pussades, kramades och jag var beredd att kasta mig i en snödriva för att Peter inte siktat rätt med raketerna. Typiskt om den skulle vända och fara mot mig.

Himlen lystes upp av fyrverkerier, vi pussades, kramades och jag var beredd att kasta mig i en snödriva för att Peter inte siktat rätt med raketerna. Typiskt om den skulle vända och fara mot mig.

Vi åt så mycket mat tidigare under kvällen, så när klockan närmade sig ett på natten var vi hungriga igen och det blev dags för huvudrätten. Vi lagade oxfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd och sallad. Nödvändigt att äta allt det en timme innan vi gick och lade oss och sov. Så typiskt oss 🙂

Såg att jag fått frågor om vad jag lockat håret med. Jag måste dessvärre berätta att det är en fantastisk locktång, men den går inte att köpa i Sverige. Fick låna den av Peters syster och hon har köpt den i Spanien. Den var helt otroligt bra och jag vill inte alls lämna tillbaka den 🙁

Det går att byta storlek. Jag lockade mitt hår med den minsta, smalaste, tog en hårslinga i taget och virade runt. När hela håret var lockigt drog jag fingrarna igenom allt, ruffsade och sprayade.

Det går att byta storlek på tången. Jag lockade mitt hår med den minsta, smalaste, tog en hårslinga i taget och virade runt. När hela håret var lockigt drog jag fingrarna igenom allt, ruffsade och sprayade.

Ha en mysig fredagskväll. Vi hörs imorgon.

Puss och kram.


14 kommentarer14 kommentarer om “Vår afton i bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!Så många fina bilder!jag och min käraste tillbringade också kvällen själva,faktiskt riktigt mysigt!Vi hade alternativ men valde att vara själva!Idag långpromenad och sedan bara vara!

  Ha en mysig kväll!

  kram

  Svara
 • Hej och Gott Nytt År på er Hannah!
  Vi var också själv igår med barnen.
  Jag lagade tre rätters och sen gick vi ut och såg fyrverkerierna vid tolvslaget.
  Har suttit själv flera nyår då jag alltid lyckas vara sjuk eller nåt =)
  I år var sambon jätteförkyld så han mådde sådär så vi satt här hemma och mös istället.

  Skitsnyggt hår, hoppas man kan hitta nåt liknande här nåndag.
  Och så lika de är Liv och Peter =)

  Hej och ha det så bra!

  Svara
 • Hej ,fina Hannah.God fortsättning.Vilka underbara bilder.Ni är så fina alla tre.Så snygg du är Hannah och Peter också.Och världens finaste lilla Liv som är så go och glad alltid.Stor kram på er.Marita

  Svara
 • Vilka härliga bilder ifrån er nyårsafton. Du var jätte snygg i håret men du skall ju åka till Barecelona till våren får du köpa en sådan locktång där. Peter o Liv var oxå jätte fina i sina gråa kläder.

  Jag fick min dotters sambo till att göra en sak som jag aldrig trodde han skulle göra så jag höll nästan att kissa på mig. Jag frågade om han hade någon smällare kvar tänkte jävlas med en sak då tar han en smällare o lägger den i deras gamla brevlåda o spränger i sönder den med smällaren. Så nu hoppas vi att allt som hände för dom under 2009 är borta o inte återkommer mer..

  Svara
 • Jag köpte en OBH nordica locktång i går men hann dessvärre inte locka håret =( Men jag tror att den kan vara bra oxså vi får se, du är jätte fin i håret Hanna =) Och så fina nyårsbilder! God fortsättning. Kika gärna in hos mig 😉 mrsnatten.blogg.se Kram

  Svara
 • Hej och god fortsättning !

  Vilka underbara bilder på en fin familj.

  Här i Malmö har en 4-åring försvunnit och det känns så hemskt 🙁

  Ta hand om er,

  //lommo

  Svara
 • Hej Hannah! Och ett gott nytt år till er, hoppas ni får ett fint 2010. Vilka fina bilder! Och ja, den locktången verkar helt fantastisk.

  Ville bara ge er en hälsning.
  Nu ska det mysas under täcket till årets bästa julklapp, alla säsonger av gilmore girls! Sett det någon gång? Kanonbra och rekommenderas varmt!

  Ta hand om dig, vackra du!
  Kram Emma

  Svara
 • Hej Hanna hoppas att allt är bra. Vi har en son som heter Theo. Han är 2 år och 4 månader. Han är sjuk och kan inte gå eller prata. Vi vet inte vad han har för sjukdom men dom har pratat om Retts syndrom, men vi har inte fått någon diagnos än. (har väntat i över ett år nu) Ibland är han väldigt orolig och inget är roligt. Då skriker han mest hela tiden. Det ända som hjälper är när han får åka bil. Det gillar han, där blir han lugn. Ett problem är att vår nuvarande bil börjar bli för trång, då hans ben ibland är stela. Vi skulle behöva köpa en större bil med skjutdörr på sidan för lättare i och urlastning av Theo. Problemet är att vi inte har råd och inte kan få något lån på banken heller. Om du vill kan du läsa mer på Theos sida. Det finns möjligheter att ge ett bidrag till hans ”bilfond”. Sprid gärna detta till dina kompisar och vänner, du har ju många kontakter.
  Ha det så bra och sköt om dej
  theo.5min.se

  Svara
 • Hej Hanna! Har följt din blogg nu ett antal veckor och tycke att det är supermysigt att följa din vardag, då jag känner igen mig en hel del för jag själv har två små grabbar. William snart 6år och Charlie 10mån.
  Såg bilderna på ditt nyårshår och ville bara tipsa om en locktång som jag jobbar med på Wella. Den heter Pro curl conical och säljs enbart på salonger.

  Gott nytt år

  Kram

  /Caroline

  Svara
 • Hej Hannah..

  Vilken ljuvlig familj du har. Har följt din blogg ett tag nu och blir lika varm varje gång..din värme går verkligen rakt igenom dataskärmen. Det känns verkligen hur mkt du älskar din familj och vilken härlig mamma du verkar vara.
  Hade oxå en lugn nyårsafton då vi ska ha en liten om 3mån=) otroligt spännande.

  Såg dunjackan du brukar ha på dig..ser otroligt mysig ut. Får man fråga var den kommer ifrån?

  God fortsättning nu och hoppas er familj får ett härligt 2010…

  Svara
 • Du var jättefin i håret Hannah!!!

  Fina bilder och ni verkar ha ett mysigt nyår:) Härligt! Gott att se att ni har det bra!

  Många kramar

  Titta på vårt nyårsfirande här:
  http://design-min-lycka.blogspot.com

  Svara
 • Vilka skönheter alla tre! 🙂

  Svara
 • Hej och gott nytt år!
  Jag vill bara säga att det iaf har funnits liknanade locktänger i Sverige, jag har en! Jag tror det var Laperle/Maria Nila som distribuerade dem! Jag kan kolla upp det efter helgerna och återkomma!
  Kram

  Svara
 • Den översta bilden här är så HIMLA fin! Ni är jättefina båda två, och Liv är otroligt lik Peter. Vilken mysig nyårsafton ni verkade ha. Själv var jag med min familj hos släktingar och hade det jättemysigt!

  God Fortsättning 🙂

  Kram/Sara

  Ps. Jackan, tröjan och mössan du har på bilderna – var kommer dem från? Vore riktigt kul om du kunde säga, för jag diggar alltihop!

  Svara