Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | januari 2, 2010

Morsdag

God morgon min vän. För mig är det morgon i alla fall, jag och Liv gick precis upp. Peter får sova ett tag till 🙂 Jag är fortfarande inte frisk, halsen känns som taggtråd, Liv däremot har hämtat sig och jag hoppas att hon vill börja äta ordentligt idag. Hon har inte velat äta mat utan har bara druckit vatten och välling. Hon har varit jätteduktig med att ta sin medicin, och har snart tagit hela kuren. 

En liten tussig Liv säger God morgon.

En liten tussig Liv säger God morgon.

Ska nog ha kvar resesängen här nere, den är bra att sätta henne i om jag måste duscha, laga mat eller liknande när jag är ensam. Hon älskar att gå längs med sängkanten. Bra träning, och inte slår hon sig om hon ramlar heller, hon landar mjukt och skönt 🙂

Min kära mor kommer och hämtar mig om en  timme. Vi ska ha en mor och dotterdag inne i stan. Kika i affärer, äta middag och sova på hotell. Bara slappa, mysa och prata. När jag var yngre hade vi sådana dagar varje måndag. Vi bodde inte över på hotell, men vi gick på bio och åt middag på stan. Det är inte lika lätt att få den tiden när man har små barn, tyvärr. Det ska bli så mysigt. Det är vår julklapp till varandra 🙂

Pojkarna kommer äntligen hem imorgon, saknar dem så mycket!

Ha en fin dag, vi hörs lite senare. Jag kommer inte ha datorn med mig, men gör inlägg och tar bilder från mobilen.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Morsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en toppen dag och att du blir frisk genast!!!
  Många krya på dig kramar 🙂

  Svara
 • Ha en toppen dag!!! Krya på dig, är själv dålig förskyld o låter som en kastrerad varelse!!! Kramar Lena

  Svara
 • Åhh så mysigt med en Mamma-dotter dag.Perfekt julklapp,det kan man tänka på till nästa Jul.Ha nu en riktigt underbar dag med din söta Mamma,som verkar vara lika fin som sin dotter.Krya på dig vännen.All kärlek till hela familjen.Kram Marita.

  Svara
 • Hej goa Hannah, jag har en rådfråga jag hoppas du kan svara på, jag ska sluta amma min lilla vilda-Novalie och vet väl lite hur jag ska göra men det känns ändå kluvet och jag har svårt att BESTÄMMA mig hur och bär jag ska sluta 🙂 När slutade du amma Liv? Hur gjorde du, har du nått bra tips, om du bara börja med välling eller mat, det kan ju vara lite svårt att bara ta välling också.
  Kram på dig och god fortsättning på det nya året..
  Kram Marica 🙂

  Svara
 • Mysigt,det låter..Önskar jag oxå kunde ha såna dagar,men min kära mor gick bort när jag var 12 år gammal… Får se fram emot underbara mor/dotter dagar med Emilia istället…Snart ska jag nån dag bege mig till KNODD för shopping…Undra om dom har Rea??? HA en myspys kväll med din kära mor….Kram Jennie Mirakel

  Svara