Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:49 | januari 2, 2010

Vilostund

Nu har jag och mamma gått runt på stan i timmar, kikat i affärer och ätit lunch på Vapiano. Vi blev så trötta av att gå runt och trängas i butikerna, så nu är vi på hotellet och har lagt oss för att läsa och vila innan middagen. Skönt att bara slappa.


14 kommentarer14 kommentarer om “Vilostund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va mysigt det låter..
  Och vapiano har ju de godaste pizzorna i stan, framförallt den med ruccola!!
  Jag äter alltid där när jag är i Stockholm!!
  Ha en skön kväll också 🙂 Kram

  Svara
 • Det låter hur mysigt som helst att ha en mor och dotter dag. Bor ni på hotell stureplan? =) kram

  Svara
 • Va trevligt det låter, mor & dotter dag..
  Gillar att läsa din blogg =)
  Har skitkul när jag läser.
  Och måste bara säga att lilla Liv är alldeles bedårande. Längtar tillbaks till min lilla var bebis..
  God fortsättning på det nya året.. /Eva

  Svara
 • Har precis läst din käre makes blogg, jag tröstade honom med att åtminstonde jag levde och har varit ute med min hund! Så han är inte ensam i Sigtuna!!!!
  Kram Ulla

  Svara
 • Hej Hannah!
  tänkte bara fråga dej varför det är så att du aldrig längre nämner Maggan? Är det sant som stod i skvallerpressen då? Att ni numera är bittra fiender? Isf är det så himla tråkigt, och jag hoppas verkligen att ni kan reda ut saker å ting om det nu skulle vara så. Jag har alltid saknat syskon, och det va så härligt att läsa om er syskonkärlek. Den verkade så äkta! Inte min mening att snoka, men man undrar ju vad/om det har hänt något.

  Svara
 • Njuuut med mamma jag önskade att jag och min mamma också åkte så där på tu man hand =) hittade din blogg för en vecka sedan nu har jag
  läst och läst den är jätte fin och rolig! Liv är jätte söt, jag har också beställt tennarmband tack för tipset! Däremot är jag helkass med locktången *Hahhaha* men jag får väl öva… har du några bra tips!!! Kram Nettan

  Svara
 • Gott Nytt År!!! Ni hade en liknande nyårsafton som jag o min sambo hade förra året. Den dagen vaknade vår lille plutt med dålig mage, så vi fick snällt stanna hemma o ställa in våra planer.. vad göra? Vid 17-tiden klädde vi upp oss, hittade vildsvin i frysen som vi gjorde rödvinssås o klyftpotatis till, korkade upp en flaska rött, fixade förrätt o efterrätt med kaffe o avec. Till tända ljus satt vi där o berättade för varandra vad vi gjort de senaste nyårsaftnarna 10 år tillbaka (innan vi träffades -04) Blev en fantastisk ”date” med min älskling!! =) Idag är det 1 år sedan min fina farmor dog, 94 år gammal. Vi hade sådana dagar som du o din mamma har idag, fast då var vi hemma hos henne. Jag hjälpte henne med städning, hon bjöd på fika o lunch. Vi pratade, sov en stund på soffan o på em. blev det oftast våfflor till någon serie på tv som hon brukade se. Jag saknar henne massor!! Ta hand om varandra, All kärlek.

  Svara
 • Tack för att du och din man finns här… så nära men ändå en bit ifrån!
  Utan Er blogg och Era fina, underbara, sanna och härliga/ärliga tankar och ord hade jag inte orkat… Jag har haft ett svårt år, egen sjukdom, plötsliga dödsfall, missfall, många jag älskat har gått bort, till och med mord har varit en del av det sorgliga 2009.
  Men jag ska också säga att jag har ett underbart liv med en fin (ny) make och fin son och bonussöner (och vår fina vovve förståss) och vet jag inte ska klaga… finns alltid de som har det svårare… MEN, ärligt ska jag säga att varje dag…varenda dag…läser jag DIN och din fine mans (heja Skåne) bloggar och då mår jag BRA!! Tack för att NI finns och räddar min vardag!
  Många kramar från idag ett iskallt Skåne.

  Svara
 • Jag har oxå ett sådant speciellt förhållande till min älskade dotter som du har till din mamma Hannah. Ifjor så bjöd jag min dotter till Alcudia nere på mallorca i två veckor för hon behövde koppla av efter haft ett inbrott i sitt radhus som hon o hennes sambo endast hade bott i fyra månader. Tjuven stal massor o detta har fördärvat mycket för oss i familjen eftersom min dotter inte mår speciellt bra efter inbrottet men börjar komma tillbaka till sitt rätta jag. Ifjor tog hon o jag en tåg resa upp till Sthlm o gick runt på stan o sen tåget hem på kvällen o när vi gick där såg vi löpsedeln om att din syster hade fått hjärnblödning o så vi satte oss ner på närmaste bänk o läste om henne o tänkte på henne.Man skall vara rädda om varandra så går allt bra. Jag hoppas verkligen att alla får ett bättre 2010 för oss hoppas jag det i fall fall för sonen min skadade sig med tre veckors mellanrum på sin cross så inga mer skador nu.
  Vilket hotell bor ni på i natt Hannah?
  En God fortsättning på det nya året..Du är en super mamma vad än dom har skrivit i tidningen om dig för åtta år sedan som Peter skrev i sin blogg.
  Även jag skickar med många kramar ifrån ett jätte kallt skåne just nu..

  Svara
 • Kan bara hålla med ovan, du verkar vara en supermamma! Så lugn och fin och väldigt härligt verkar ni ha det.
  Låt ingen annan tro nåt annat!
  kram på dig!

  Svara
 • Hej!vad mysigt med en mamma dotter dag!Må så gott!

  kram

  Svara
 • Så glad för din skull att du får ha både mamma-dagar och pappa-dagar. Det verkar så mysigt och harmoniskt.
  Många kramar till dig Hannah!

  Svara
 • åh, Vapiano är så himlans gott! äter där varje gång vi är i Sthlm! 🙂

  Svara
 • hejsan!

  Jag läser din blogg med jämna mellanrum och kan inte låta bli att förundras av de vackra bilderna. Du har så otroligt jämn och fin hy så jag undrar vad du använder för smink. För övrigt så verkar ni vara den perfekta famljen i mina ögon. Så varma och fina människor på ett genuint sätt.

  Ha en fin dag .
  Kram Stina

  Svara