Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:19 | januari 4, 2010

Bilresa

Kära vän, sitter i en fullpackad bil på väg till Vemdalen. Trodde först att vi skulle bli tvungna att ställa in vår redan bokade och betalda skidresa, men vi lyckades få till det så vi kunde fara. Pojkarna är överlyckliga 🙂 Jag är som alltid en tråkig färdkompis eftersom jag antingen sover eller läser, men det är väl säkrast för oss alla att det inte är jag kör (i alla fall om man ska tro Peter) 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Bilresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror du är en kanonbilförare!min käraste sitter och vrider och vänder på huvudet när jag kör,jag ber han slappna av!Vad mysigt med skidåkning!längtar tillbaka till sälen igen..!ha det så mysigt!

  Varm kram

  Svara
 • Ni verkar få soligt väder och minus 21 grader!
  Så härligt i våra vackra fjäll!

  Svara
 • Tänkte bara tacka för att du piggat upp min höst. Har nämligen suttit med en stressfraktur i foten sen september. Ja det tog ju ett antal veckor och besök på vårdcentralen innan dom kom fram till vad det var. Jobbar i butik så det blev sjukskrivning. Så vad gör man då för att fördriva tiden? tvn blev min bästa vän och internet förstås. Hittade din blogg och blev fast! Tänk när man sitter och tycker lite lagom synd om sig själv och får läsa alla fina ord som du skriver! Det har känts så mycket bättre. Du blev värdefull för mig=)
  Nu har jag jobbat igen sen lucia och jag kommer absolut att fortsätta läsa din blogg. stor kram från mig!

  Svara
 • Så mysigt ni har det som har varandra och använder tiden till att umgås. Det låter jättehärligt!! Hoppas Vemdalen har något bra att bjuda på om inte annat ett skönt lugn landskap!

  Svara
 • Å så mysigt med Vemdalen… då åker ni förbi mig i Järvsö. Jag tycker ni ska ta ett stopp på Lill-Babs caffär när ni åker hemåt! Det är supermysigt och jätte mycket gott att äta. Ha det så bra!

  Svara
 • Ååå vad härligt att ni kom iväg. Hoppas ni får en underbar resa.
  Det är säkert fantastiskt där uppe nu med all snö och sol.
  Bryt inga ben bara 😉

  Kram Linda

  http://www.lisama.blogg.se

  Svara
 • Välkommen hit! Jag bor 2 mil från Vemdalen! Hoppas ni kommer trivas! Om jag ser dig kommer jag fram och hälsar! Ryktas dock att det ska bli ner mot -40 grader i morgon… Inte så kul. Men då får man ju vara inne och mysa! Kram kram!

  Svara