Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | januari 5, 2010

Snöiga Vemdalen

Hej min fina vän. Hoppas att du mår bra. Vi kom fram sent igårkväll, och åt en bit mat innan vi slocknade halvvägs ned på kudden 🙂 

Pojkarna är så glada över att vara här.

Pojkarna är så glada över att vara här.

Glada men trötta efter den långa resan.

Glada men trötta efter den långa resan.

Puss!

Puss!

William och vår chaufför.

William och vår chaufför.

Näst intill tandlösa Liv skrattade så hon pruttade ner sig.

Nästintill tandlösa Liv skrattade så hon pruttade ner sig.

Nu ska killarna iväg och hyra pjäxor och ge sig ut i backen. Det blir premiär för William, nästan i alla fall, för sist vi var i fjällen gav han upp. Våra vänner och grannar är också här med sina pojkar, så det kommer bli fullt ös. Skönt att jag känner mig utvilad idag då… NOT! Jag och Liv har sovit i en nittiosäng, eller försökt sova. Liv har rullat runt och inte velat sova för hon sov nästan hela bilresan och min rygg värker något fruktansvärt 🙁 men det kommer bli bra och en rolig dag, får väl bara ta en liten ”tantlur” på eftermiddagen! Solen skiner och det ser fantastiskt ut med backar och gnistrande snö överallt.

Vi hörs om en stund.

Må gott!

All kärlek.

PS. Tack för att du tar dig tiden och skriver så varma ord till mig, och tack för allt annat du skriver. Du är Bäst!


14 kommentarer14 kommentarer om “Snöiga Vemdalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej bästa Hannah.Vilka underbara bilder på er.Hoppas ni får riktigt fina dagar uppe i Vemdalen.Förstår att killarna är överlyckliga.Ni är verkligen en jättefin familj.Var rädda om varandra.Stor kram till er alla.Marita.

  Svara
 • Hejsan underbara Hanna! Jag älskar att läsa din blogg tycker det är jätte kul 🙂 Vilken fin familj du har dessutom!
  Ha det underbart i fjällen 😀
  Kramar

  Svara
 • Idag skall jag till barnmorskan för första gången, det känns nervöst men skall bli kul! Jag kommer att fråga typ 1 milj frågor hehe..
  Kram
  http://princessbakelsen.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah! Läste ditt inlägg om Förlåtelse och tycker du skrev jättefint. Jag är själv i en situation med min sambo och far till mitt barn där det har uppdagats att han har betett sig jätteilla mot mig och familjen under ett års tid, en lång historia och väldigt ledsam. Han ångrar sig rejält och är livrädd för att jag ska lämna honom. Jag är helt vilsen och tänker inte ta några beslut just nu men jag önskar att jag ska kunna förlåta honom för det han gjort. Det som får mig att tveka är att för mig betyder förlåtelse att jag på något sätt på något sätt ”accepterar” det han gjort och att han kommer undan. Förstår du hur jag menar? Att det då blir ”ok” det han gjort och det är det ju absolut inte. Det känns som att jag förnedrar mig själv på något sätt, att jag blir en ”tönt” som accepterar vad som helst. Men visst, som du säger, att förlåta är alltid högre än att sitta och vara bitter och inte komma vidare. Fast just nu så känner jag mig int så ädel att jag kan förlåta, även fast jag hobbas att det är där jag landar till sist. Usch och blä för att bli sviken, det skapar total förtroendekris! Tack för din tid och ha det härligt i fjällen´!

  KRAAAM

  Svara
 • Shit vad din man var lik David Beckham på bilden *hahahah* Ja du har en jätte fin familj. Din blogg är så trevlig att läsa!!! Ha så gott där uppe jag är jätte avis skulle oxså vilja åka med min familj (Man,två pojkar lite större än dina dock och en ettårig tös) Visst är det härligt med en familj som älskar en =)) ha det gött! Kram

  Svara
 • Bianca: Man kan förlåta men ändå gå vidare SJÄLV efter det och bli starkare än innan.
  Har ngn betett sig illa så länge mot en så är man värd ngt mycket bättre! och det kommer även om det ibland tar tid!

  Underbar bild på lilla tandlösa Liv! :o)
  //U

  Svara
 • Så fina bilder!Roligt att er chaufför ville vara med på bilden också..ha ha lilla Liv så rolig!

  kram

  Svara
 • Härligt med riktig vinter, Frys inte ihjäl bara!!! Liv är ju bara för söt, vilket charmtroll, peter får nog hålla i sin lilla flicka när hon blir större!!!! Varma kramar Lena Ha det bra i skidbacken

  Svara
 • Ha en underbar semester i Vemdalen! =)
  Tack för en kanon blogg.. <3 <3

  Kramar// Jenny och William

  Svara
 • Åh vilka underbara bilder!! 🙂

  Svara
 • Hahahahahahahaa.. bilden på en gapskrattande Liv utan tänder är ju för jäkla underbar!!! Gud va glad man blev när man såg den bilden, på eran fantastiskt vackra dotter!! Hoppas ni får det fantastiskt trots den enorma kylan!

  Svara
 • Liv är ju för söt!!

  Svara
 • hoppas det går bra att åka – och att det inte är för kallt. 🙂

  Svara
 • Underbara bilder!

  Svara