Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | januari 9, 2010

En vacker lördag

Kära vän, hoppas att din vecka har varit bra och att du får en lugn och fin helg. Förlåt för att jag bara skrev på morgonen igår. Åkte in till stan och jobbade hela dagen med några i produktionen, eftersom det sätter igång på måndag. Vi hade genomgångar av spelreglerna och så fick jag agera programledare i ett konferansrum med ”fejktävlande” 🙂

Efter det så åkte jag till Bobby och fixade mitt hår. Har inte färgat min utväxt på mycket länge så nu var det dags att trolla bort de mörka hårrötterna. Jag åkte direkt hem till mamma efter det för hon fyllde år i torsdags och vi var bjudna dit på middag. Peter och barnen mötte mig där. Gunnar hade lagat allas vår favoriträtt från Nord-Kina. Så gott att man inte kan sluta äta 🙂

Liv har hittat på ett nytt sätt att le på. Ja, du ser. Hon ser smågalen ut, men söt som få ändå :-)

Liv har hittat på ett nytt sätt att le på. Ja, du ser. Hon ser smågalen ut, men söt som få ändå 🙂 William är som en extra förälder, bär runt på Liv och tar hand om henne hela tiden.

Mio var trött efter en lång dag i skolan.

Mio var trött efter en lång dag i skolan.

Jag får försöka behärska mig själv när detta serveras, skulle nog kunna ät halvt ihjäl mig. Det är spaghetti, en hemlig specialröra och stekt ägg med purjolök.

Jag får försöka behärska mig själv när detta serveras, skulle nog kunna ät halvt ihjäl mig. Det är spaghetti, en hemlig specialröra och stekt ägg med purjolök.

idag43
Galningen.

Två rymmare från Gökboet.

Födelsedagsbarnet och kocken.

Födelsedagsbarnet och kocken.

När vi kom hem så fick vi besök av två kompisar till Peter. De satt uppe länge och snackade, medan jag och barnen stupade i säng. Vi har nu tagit igen den sömn vi inte fick natten till fredag och hasar fortfarande runt i pyjamas. Solen skiner och det är en vacker dag, så nu ska vi klä oss och bege oss ut. Får ångest av att sitta inne och slöa dagar som denna.

Jag vill vara så mycket som möjligt med pojkarna nu i helgen eftersom jag åker på måndag och träffar inte dem på tio dagar. Usch, hur ska jag klara av detta 🙁

Tack för att du finns!

Vi hörs lite senare.

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “En vacker lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Du!!!! Visst är det en fin lördag, känner mig så nöjd, var ute nu på morgonen med hunden på långpromenad som de behöver i alla väder, vi gick i skogen, sen när vi kom hem gick jag o köpte färskt bröd o skinka o mimosasallad så gott det var med en kopp varmt kaffe, o en god semla efter det, underbart!!! Varma kramar Lena

  Svara
 • Hej!

  Här i Jönköping var det sol nyss,men den syns bara svagt för tillfället!håller på att plocka bort julen, bara lite kvar nu!Behöver också fylla i min utväxt, puuh vad jobbigt det är med utväxt! Mysigt med middag hos mamma och kocken! så gullig William är som bär rnt på lillsyrran…! Skönt att komma ut lite nu!
  Förstår din känsla att vara borta från barnen så länge, men det kommer gå bra!

  Varma kramar

  Svara
 • Hej Hannah och hoppas ni får en jättefin Lördag tillsammans. Men vet du, jag e jättesugen på att göra maträtten som Gunnar bjöd er på. Är det Top secret recept eller skulle man kunna få ta del av det? Vore hemskt kul. Kram fina ni.

  Svara
 • Hej fina.Så gott det ser ut som Gunnar lagat.Dom är för söta era barn,ser så trygga och nöjda ut.Du har en helt underbar halsduk på dig,ser så go ut.Får man fråga var du köpt den?Hoppas ni får en riktigt skön helg tillsammans.Var rädda om varandra.Kram.

  Svara
 • Hej hej…
  Blir så glad av alla härliga bilder på en smilande Liv me sina små söta tänder..längtar så till våran som ska titta ut om 3mån=)

  Bobby har som vanligt gjort ett utmärkt jobb med ditt hår..har du nån aning om vad han använder för hårfärg och nyans? Du får så otroligt fin färg på ditt hår jämt.

  Önskar er en superduper mysig kväll…

  Svara
 • Hej hej,
  Förstår dig att det måste va jobbigt att åka i väg så länge, men eftersom du jobbar så kommer det bara säga ”swisch” så är du hemma igen!

  Längtar tills programet börjar, ska bli kul att titta på=)

  Kramar från mig och alla mina 5 barn!!

  PS Minstingen Oliver som är 10 och en halv månad har gått sen dan före julafton, han e ju så liten och söt när han tulsar runt!!

  Svara
 • Livans nya leende fick mig att skratta högt. Vad gulligt!!!

  Svara