Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:44 | januari 10, 2010

Biopremiär

Kära vän, har din helg varit bra? Vi sitter i bilen nu (sena i vanlig ordning) på väg till en biopremiär. Det är en animerad barnfilm om aliens, ”Planet 51” tror jag den heter 😉
Hörs när vi kommer hem igen. Varma kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Biopremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Helgen har varit bra!hoppas filmen är bra!

  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Alltid mysigt med bio, du glömmer väl inte att köpa popcorn….det är ju ett måste:-) Själv sitter jag framför tv:n och följer skidorna, riktigt spännande just nu!!! Lilla dottern står i gåstolen och knallar runt lite:-) Helgen har i övrigt varit mycket bra, igår hade vi goda vänner på besök över en middag, alltid trevligt!!
  Ha en fortsatt trevlig söndag!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Var ett tag sen sist jag skrev fast jag följer din blogg varje dag… 🙂 Jag sitter i soffan efter att ha varit o jobbat ett arbetspass för första gången sen 1 maj när jag gick på semester sedan föräldraledighet. Så det var lite nervöst att vara hemifrån så många timmar borta från lillskruttan, men allt har gått bra här hemma oxå. Nu ska vi nog laga lite tacos o äta och se om vi hinner ut på en promenad innan solen går ned… Hoppas bion är trevlig o skoj! 🙂 *kram*

  Tjing!

  Svara
 • Som vanligt alltid lika glad och vacker.Ha en underbar kväll.Kram på dig.

  Svara
 • Hej fina du, tack för att du skriver vad dina kläder kommer ifrån, då de inspirerar mig väldigt mycket, jag följer din fina blogg dagligen och blir glad av allt du skriver 😀
  och det glädjer mig även att du svarar på frågor, det är inte många bloggar som gör det.
  Snart ska jag på 80-tals fest och har svårt att hitta kläder till det, letar på nätet men hittar inget 🙁 Vet att du var på en sådan fest när du var gravid, kanske du har nån sida på nätet som du kan rekomendera, hade blivit såååå GLAD 😀 Kram på dig och din fina familj// Marica 😀

  Svara
 • Hej!

  Hoppas bion var lyckad! Nu ska jag kojsa, känns som jag börjar bli sjuk…pust vad trist!hoppas man vaknar upp ok imorgon!
  Lycka till nu Hannah med jobbet! Peter kommer ta väl hand om barnen hemma….de lär få hämta kläder och strumpor själv, vika sin tvätt,skura sina rum, bädda sina sängar…..skämt och sido..!

  kram o godnatt!

  Svara
 • Hej fina du!
  Hoppas ni haft en bra dag och att bio besöket var lyckat! Kommer inte kunna läsa din blogg på en vecka och jag skulle verkligen behöva det då. Jag blir alltid så glad när jag kommer in till din blogg och ska i morgon skrivas in på sjukhuset med min son som ska operera sina fötter så vi blir troligtvis kvar där hela veckan. Tycker att det är så jobbigt på sjukhus men jag måste vara stark för min son. Skulle vilja ha lite råd om en sak och mailade dig på fragahannah om du har tid någon gång fram över. STOR kram till dig och din fina familj

  Svara
 • Hej!

  Tack för att ni delar med er av eran vardag! Blir glad av er båda (Dig o Peter) fast på olika vis.. Du smittar av dig med din positivitet medans Peter är mer humoristisk.

  Vill passa på att fråga vart din fiina rosa mössa kommer ifrån?

  Kram!

  Svara