Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:39 | januari 10, 2010

Packad

Usch, jag sitter med en klump i halsen och hjärtesorg. Vill inte vara borta från min familj så länge 🙁 Jag vill såklart åka och börja mitt nya jobb, får helt enkelt stå ut med att det kommer ta ett tag innan jag vänjer mig med ”ensamheten”.

Inatt vaknade jag av att Mio ropade efter mig. Han hade drömt en mardröm och ville komma in till oss. Han låg utan täcke (för i det var det tarantellor) och hade tagit av sitt örngott och lagt över sin kalla lilla kropp som täcke. Sorgset 🙁 Jag visste inte var han skulle lägga sig för Liv sov i vår säng. Det har blivit så efter att hon var så sjuk, måste vänja av henne vid det! Jo, i alla fall, så slutade det så här…

... i Livs spjälsäng. Jag kan tillägga att jag fick väcka honom klockan elva, så tydligen sov han väldigt gott i den.

... i Livs spjälsäng. Jag kan tillägga att jag fick väcka honom klockan elva, så tydligen sov han väldigt gott i den. Lite snubbigt med en stor "man" i den lilla sängen 🙂

När jag badade Liv imorse så hjälpte William till. Han tittade på henne och sa, ”Åh, hon ser precis ut som en sådan där liten tjock ängel som skjuter pilar”. Hon såg faktiskt ut som en söt liten Kerub 🙂

Vår lilla Baby-Liv utan sin båge och vingar.

Vår lilla Baby-Liv utan sin båge och vingar.

Som du vet så var vi på biopremiär i stan idag. Vi såg ”Planet 51”. Den var riktigt rolig, jag gillade den. Tror dock att den är ännu roligare i originalspråk, med de amerikanska rösterna och skämten. I den svenska versionen var det bl a Måns Zelmerlöw, Christer Fugelsang och Robert Wells som gjorde rösterna. 

I kön på väg in i. Alla fick stanna och le snällt till fotograferna.

I kön på väg in i. Alla fick stanna och le snällt till fotograferna.

Alla barn fick ta massor av chips och godis.

Alla barn fick ta massor av chips och godis.

idag54

Väl hemma har vi myst, kramats och haft Super Mario-tävling på Wii. Jag och Peter mot pojkarna. Vi vann!!!

Liv sov en stund i min famn, innan det var dags för mig att krossa :-)

Liv sov en stund i min famn, innan det var dags för mig att krossa 🙂

Pojkarna kommer att få en ”Bootcamp”-upplevelse nu när jag är borta och Peter ska ta kommandot. William kommer t.o.m. vara nyklippt till helgen 🙂 Spännande! Jag är rädd att de ska stå i givakt när jag kommer hem. 

Nu är jag packad och klar. Liv har precis vaknat, lagom till att jag tänkte krypa ner till min underbara man och pussa på honom.

idag72

Klockan ringer om några timmar, närmare bestämt 05.30. Huvva! Jag kommer dessvärre inte ha någon dator med mig, för vi har bara en och den måste Peter ha. Jag kommer däremot att vara flitig med mobilbloggandet, så jag tänker inte svika dig i veckan. Kommer ta massor av bilder med kameran och göra en sammanfattning av veckan när jag kommer hem också.

Vi hörs imorgon min vackra vän. Ta hand om dig och kom ihåg att Du är värdefull.

All kärlek.


10 kommentarer



10 kommentarer om “Packad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah!

    Har precis läst igenom dina inlägg från dom senaste dagarna…jag har varit på skid semester i fjällen med min familj. Har tyvärr inte haft någon dator med mig, så jag har missat vad du och din familj har gjort. Vi hade oxå VÄLDIGT kallt, som kallast -30 grader. Alldeles för kallt för att vara ute, men det är så skönt att bara få byta miljö. Jag vill önska dig lycka till på inspelningarna i Göteborg! Du är en stjärna så detta kommer du fixa galant:) Förstår att du kommer att längta efter familjen….men tänk så roligt o mysigt ni ska ha när ni ses!!! Sköt om dig, Kram från mig till dig.

    Svara
  • Lycka till med ditt nya jobb i Gbg..O Peter kommer att klara detta galant o pojkarna får lära sig att mamma inte alltid finns till hands..

    Svara
  • Hej fina Hannah!
    Ville bara säga att min dotter har också fått sova i min sons spälsäng när hon haft mardrömmar, så det är du inte ensam om 😉

    Lycka till med nya jobbet, ni är en äldigt fin familj, alltid så kul att få känna er kärlek:D

    Godnatt
    / lommo

    Svara
  • Hej Hannah!
    En liten fråga bara, följer Livan med till götet eller blir hon hemma med resten av busungarna?
    Kram

    Svara
  • Söta Mio, han verkar ha drabbats av tarantellaskräck. När jag var i hans ålder hade jag en period då jag var fullkomligt livrädd för att det skulle dyka upp ormar överallt. (Jag har fortfarande ormfobi.) Minns att jag bad mamma stå och titta ner i toalettstolen medan jag kissade, för att det inte skulle dyka upp en orm och bita mig i rumpan. Snacka om att man har vild fantasi som liten. Ibland kan jag tycka att det är lite tråkigt att den mattas av ju äldre man blir…
    Hursomhelst, förstår att det kommer att kännas jobbigt att vara ifrån din familj så länge. Du får tänka på vad härligt det kommer bli när du kommer hem igen och att du då säkert har massa spännande att berätta om. 🙂
    När du fått in Göteborgs-rutinerna så småningom, och får tid över, så får du väldigt gärna höra av dig. Massvis av lycka-till-kramar till dig mysiga Hannah!

    Svara
  • Hannah du ska se att veckan kommer att gå fort och att du snart är hemma hos familjen igen. Det kommer att vara tufft men det kommer du att klara.
    Vad gullig Mio var där han låg i Livans säng 😀
    Lycka till nu med jobbet, det kommer att gå galant.
    Kram på dig!

    Svara
  • Godmorgon!
    Så mysiga bilder, alltid lika kul att kika in här! Veckan kommer gå jättebra,snart är fredagen här igen!Peter kommer klara veckan galant…och de kommer stå i givakt när du kommer hem igen…hi hi
    Det är väl ikväll man kan se er på tv eller??

    varma kramar

    Svara
  • Var rädd om dig du också fina Hannah.Du ska se att tiden kommer att springa iväg,och snart är du hemma igen hos din familj.Lycka till på jobbet.Puss o Kram.Marita.

    Svara
  • Stort lycka till nu med nya jobbet 🙂 Hur ofta kommer du att behöva vara borta så här länge från familjen?

    Svara
  • Önskar oxå lycka till! Förstår att det är tungt att åka iväg från familjen. Hur länge är det du ska vara borta? Men samtidigt förstår jag att du ser fram emot jobbet! Låter kul!

    Svara