Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | januari 11, 2010

Ensam

Hej vackra vän. Idag blev vi klara tidigt, så nu ligger jag själv på mitt hotellrum och försöker förgäves få igång pay-tv så jag kan fördriva tiden genom att titta på en film. Om jag somnar nu så vaknar jag säkert inatt och är pigg. Måste hålla mig vaken några timmar till. Jag har ett jättefint ”rum”, eller snarare lägenhet med vardagsrum, kök och sovrum. Helt fantastiskt. Det saknas bara något… sällskap! Nu i början kommer det bli så intensivt med inspelningarna så Liv är hemma med Peter och pojkarna. Framöver så kommer hon följa med och då blir det perfekt med ett så här stort och fint rum. Känner mig bortskämd med detta lyx. Är pojkarna lediga så kommer de och Peter också hit. Det kan ju vara roligt för dem att se hur det ser ut och hur det går till när vi spelar in Lyckohjulet. Nu när jag kommer hem på fredagkväll är pojkarna hos sina pappor och på måndag när jag åker ner till Göteborg igen då kommer de hem. Det är därför jag inte träffar dem på så lång tid den här gången. I februari och under våren kommer det bli lite lugnare och jag blir nog borta högst fem dagar var tredje vecka. Vi ska spela in 200 program så det tar tid. Jag känner i alla fall att jag verkligen gillar det. Underbara kollegor och ett oerhört roligt jobb är det, det vill jag lova.
Tur att jag kan skriva av mig till dig i min ensamhet 🙂
Nu ska jag smita ner i hotellrestaurangen och äta gratis buffé 🙂
Puss och kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “Ensam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sitter också ensam och är toksugen på att spela sällskapsspel. Attans att vi inte är på samma ställe, då hade jag kommit med några spel. =)

  Svara
 • Trist! När man är van vid sällskap kan det ju bli väldigt främmande att vara lite ensam! 🙂 Var i Göteborg bor du nu då? Vilket hotell?

  Svara
 • Hej hej!
  Hoppas tiden går fort nu när du är ensam, är alltid lika trist!
  Har en fråga till dig. Färgade du håret när du var gravid? Är själv gravid i vecka 26 och vill verkligen färga mitt hår för det ser för jävligt ut men har läst på vissa ställen att det inte är bra och på vissa att det inte är farligt efter en viss vecka. Är detta nått du hört?
  Kram Emma

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad fint du bor! Förstår att det känns ensamt, du får ta en promenad och se dig lite omkring i kvarteret, och film är ju alltid något att slå ihjäl tiden med!spola upp ett varmt badd..så härligt eller du kanske har dusch! kanske finns relax….

  Lycka till med jobbet!

  kram

  Svara
 • Gratisbuffé….I Like….=))))
  förstår att det är tufft att va hemifrån…men försök vända på det….o försök njuta av egentid o lugna nätter o bara kunna fokusera på det du ska göra….o tänk va lycklig du kommer va när du träffar dom igen….du kommer skutta o hoppa o pussa dom tills dom storknar o tills dom skriker….MAMMMA…sluuutaaaa….eller hur….=))))….hihih….
  hoppas du får igång TV.n o att du kan somna till en skön romantisk komedi i din sköna hotellsäng….
  KRAMISAR

  Svara
 • Hej där i ensamheten, hoppas att alla vi som kommenterar kan göra dig lite gladare, roligt att du är Göteborg, där bor jag!!! Va roligt att ha ett jobb man trivs med, det är så tråkigt på mitt jobb just nu så man mår riktigt dåligt när man ska gå dit, då är det roligt att läsa bloggarna här på bloggfamiljen!!! Ha det bäst kramar i massor Lena

  Svara
 • Hejsan, vad skönt att allt fungerar bra för dig, dock trist att du är en bit ifrån familjen. Men jobbet verkar bra och jag ska kika och se vad det är när det startar 🙂
  Känner mig oxå ensam idag, åkte ifrån familjen i Småland igår efter en lång tid tillsammans över jul och trettonhelgen, så hela dagen gick i tårar och saknad över familjen.
  Önskar dig en bra vecka 🙂
  Kram Malin

  Svara
 • Har en fråga, hur gör man för att delta i lyckohjulet????
  Kram Ulla

  Svara
 • Fina fina Hannah!
  Du behöver inte känna dig ensam…..du har oss här på bloggen:-) Dock så förstår jag vad du menar, man vill ju inte vara utan sin man och sina barn. Men tiden går fort, snart är du hema igen! I övrigt så verkar du ha det bra i Götet och det skall bli jättekul att få se dig i programmet sen…..längtar redan:-)
  Var rädd om dig, puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara