Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:20 | januari 11, 2010

Jätteloge och rotmos

Hej 🙂 Vi har repat från att jag kom hit till nu. Det känns jättebra. Vi har precis fått i oss lite lunch och om en halvtimme kommer det bli full studio med publik och vi ska köra på som om det vore en riktig inspelning. Det är så mycket tekniskt, med ljud, bild och kameror som måste funka, så det krävs alltid någon extra dag innan man sätter igång på riktigt. På onsdag är det dock dags!
Jag har fått en superfin och stor loge, med soffa, tv, säng och dusch. Riktigt lyxigt! Blir perfekt när barnen följer med hit. Vi spelar in i samma studio som ”Bingolotto” och överallt ser man Leif ”Loket” Olssons spår. Tänk om han en gång i tiden gick runt och ”ollade” saker här?! Usch, ryser vid blotta tanken 🙂
Må gott min vän. Varma kramar.


7 kommentarer7 kommentarer om “Jätteloge och rotmos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lyxigt värre med en sån är stor loge :).
  Haha, jag drömde faktikt om att jag träffade dig och Liv på en buss. Jag vågade tillslut gå fram till dig och säga att jag läste din fina blogg. Men du verkade inte bry dig om det, buhuuuuuu 😉 Men Liv skrattade sm vanligt 🙂 Haha knasigt va 🙂

  Kraaaaaaaaaaam

  Ps, hoppas rummet/logen är ”ollfri”

  Svara
 • Hej vännen! 🙂 Nice loge, hoppas du får en fin vecka i Götet trots längtan efter familjen. Huuuh vad länge… men det går nog fort!… Själv har jag jobbat hela den fina helgen, men idag har jag bara några möten o däremellan passar jag på att träna, äta gott o gå på spa 🙂 Det är min födelsedag imorgon så det blir min present till mig själv! Nu är vi inte långt ifrån varandra… vi kanske syns i veckan 😉 Stor kram på dig o Lycka Till!!!

  Svara
 • haha Loket hade nog behövt både socker och pincett för att kunna ”olla” något har jag en svag känsla av… 😀

  Svara
 • Hallå där Hannah..
  Ville bara önska Lycka till med jobbet. Det kommer gå fin fint. =)Lite ovant att vara från familjen kan jag tro.. men du kommer snart in i det. =) Kram

  Svara
 • Vilken mysig loge du har fått! 🙂 Maten verkade inte så smaskig däremot. Jag såg din trailer på trean nyss. Du såg så lugn och proffsig ut. Vad spännande det ska bli att se programmet. Kraaaaam på dig Hannah!

  Svara
 • Hahaha, vaaa..?? Hur kom du på tanken på Loket som ollar saker i Bingostudion.. Usch kommer inte kunna släppa den bilden nu! Ont i magmusklerna av skratt också, iih! XD

  Svara
 • hahahahaaahh, sjukt kul det där med Loket!!! har mkt svårt för o tänka mig han springa runt så, har svårt o se ngt sexuellt med honom överhuvutaget men tur någon kan ju!!;-)
  det går säkert bra i göteborg, tiden brukar ju gå fort även om man saknar någon. helt plötsligt är du hemma igen!:)
  ha det bäst!

  Svara