Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:03 | januari 11, 2010

Uttråkad?

Nu har jag ätit för mycket… igen 🙂 Känner just nu en avsky mot bufféer, trots att det är min egna dåliga karaktär jag bör förakta.
Har fyllt badrumsskåpet med alla mina krämer och skit. Har även packat upp min väska och hängt in allt i garderoben. Det gör jag inte ens när jag är hemma 😉
Nu har jag lyckats fördriva tiden tillräckligt länge, äntligen är dags för sängen!
Sov gott.
Stor kärleksfull kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “Uttråkad?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad ordningssam och duktig du är!
  Eller har du stökigt i garderoberna! är så kul och komma hem till min bror och hans fru, de bor i ett så fint gammalt kråkslot som de har totalrenoverat saå fint och inrett underbart…snyggt och iordning och allt står på sin plats….men öppnar man en garderob,låda eller klädskåp så är det katastrof…..sån oordning! men men, alla är vi olika!jag vill ha ordning, men det förfaller efter ett par dagar! ska försöka ta efter charlotte perelli, hon skrev en gång att hon plockade undan saker då hon passerar förbi, så det inte behöver gro igen med grejor överallt!

  Sov nu så gott!

  varm kram

  Svara
 • Oj, vad mycket prylar du har med dig 😉 Spännande!
  Vore intressant att veta vad det är du har i skåpet? Behöver lite tips på hur jag kan ta hand om min kropp och mitt ansikte bättre! Tvättar mig nämligen fortfanade med tvål och vatten och skitdålig på att återfukta huden! 😉
  Kram

  Svara
 • Säg till om du har tråkigt och vill umgås =)
  Ligger och läser Stephenie meyer böckerna. Är på 3e nu…hm…bara en kvar sen.

  Ha det skönt här i Götet.
  Mariaigöteborg.blogspot.com

  Svara
 • Men fy va dumt! Låter tråkigt… Jag kan iallafall berätta nåt kul 😀 Idag fick jag höra min bebis hjärtljud i min mage!! Så himla häftigt! Är i vecka 16, grattis mig 🙂

  Svara
 • Hej kära Du! Du kunde ju fått bo hos oss..jag är ju mammaledig så jag kunde kört dig till jobbet..haha 🙂 Hoppas du får sova gott inatt i alla fall. Massa kramar! Malin

  Svara
 • Sov Gott kära Hannah.Kram.

  Svara
 • Åh du verkar använda dig av lika mycket ”badrumsprylar” som jag. När jag reser väger de mer än kläderna ;). Är helt galen i ansiktskrämer och sånt. Passa på att njuta av din egentid nu. Kram och lycka till imorgon med.

  Svara
 • Den har veckan kommer du att klara med galans!

  Vet att det ar svart att vara borta fran sin familj, men du har sa mycket kul att gora sa det kommer att ga fort.

  Mums for buffe! Jag ar dock precis som du, ater for mycket! Haha men det ar sa gott!

  Svara
 • Hej! Skriver så sällan men läser varje dag! 🙂 Nu har jag dock en fundering som jag blev påmind om när jag såg ditt skåp, du hade ju köpt serien med Aloe från Apoteket och jag funderar lite vad du tyckte om den? Stor kram och spark i baken till fortsatt bloggande!

  Svara