Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:17 | januari 14, 2010

Alla goda ting är tre

Hej min vän, hoppas att du är vid gott mod 🙂
Jag sitter och blir sminkad och stylad inför dagens inspelningar. Tre program, tre frisyrer, tre outfits och gott humör.
Vi hörs senare.
All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Alla goda ting är tre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Tack för en härlig blogg! Det är jättekul och följa er vardag, du skriver lättsamt och roligt och extra plus till mycket bilder!

  Jag har för mig att jag läst att du använder torrschampo ibland, och jag har funderat på att införskaffa det att ha i nödfall! Vilket märke använder du? Har ingen aning om vilket som är bäst och då är det kul med tips!

  Ha det bra!

  Svara
 • Hej Hannahm

  Va kul att få sitta och bli sminkad för en gång skull 🙂

  ha en bra dag
  / Lommo

  Svara
 • Hej!
  skönt att bara få sätta sig och bli sminkad och fixad..eller? Hur mycket har du att säga till om själv gällande frisyr,smink,klädsel?kan du berätta lite!

  kram

  Svara
 • Jag hoppas att nagra klipp fran ditt program kommer att finnas pa youtube senare. Har ju tyvarr ingen tillgang till svenska kanaler, men jag hade sett fram emot att fa se dig i tv rutan. Kanske blir det datorrutan istallet?

  Svara