Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:48 | januari 15, 2010

Nostalgi, godis och chips

Hej fina vän. Igår var jag inte på rummet förrän sent på kvällen, och stupade i säng! Idag är det sista dagen och jag åker hem och får träffa Livan och Peter… Jipiii! Har saknat dem så mycket. Har även ordnat så jag kan träffa och pussa på pojkarna på söndag, annars skulle jag inte överleva nästa vecka 🙂
Nu sitter jag och Annika Jankell i sminket. Hon ska vara med i våra lördagsfinaler, i en panel, en ”nostalgipanel”. Berättar mer sen.
Bli inte förvånad om jag kommer se lite annorlunda ut om ett par veckor, detta serverad nämligen varje morgon… Och du känner ju mig 🙂
Önskar dig en underbar början på helgen.
All kärlek.


13 kommentarer13 kommentarer om “Nostalgi, godis och chips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad trevligt. Chipsen skulle jag nog kunna motstå på morgonen, men chokladen blir svårare. Blir lite nyfiken på den med Non Stop, har du smakat den? Jag är för dålig på att smaka Marabous nya chokladsorter. Det blir alltid en hederlig mjölkchoklad som slinker ned i min shoppingkasse. Idag ska jag på ultraljud för första gången och är fruktansvärt nervös inför det hela… Tror att jag köper mig en chokladkaka och tar med mig för att lugna mig lite ;)! KRAM

  Svara
 • God Morgon fina Hannah.Ohh det ser såå gott ut.Älskar choklad,men chips kan jag vara utan.Så underbart för dig att få komma hem idag och rå om Peter och lilla Liv.Ni får mysa riktigt mycket hela helgen och bara rå om varandra.Ha en fin dag kära du.Stor kram Marita.

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Va härligt med fredag 😀 förstår att du längtar till din familj, jag jobbar heltid och är borta ca 10 tim/dag så det känns som man knappt ser sina barn ibland.

  Gott med choklad 😉

  han fortsatt skön fredag!
  / Lommo

  Svara
 • Go förmiddag.. Då va första arbetsveckan snart avklarad då. Skönt för dig. 🙂 ha en mysig och härlig helg med familjen. 🙂
  Kram

  Svara
 • Va skönt att få åka hem!! Kram på dig… JAG VILL OCKSÅ HA CHIPS OCH CHOKLAAAD!! 😉

  Svara
 • Vilken lyx, såg riktigt gott ut det där.
  Nostalgipanel lätt spännande, får se på lördag var det är!
  Har skrivet ett nostalgi inlägg i min blogg om GRAAF sisters och hur jag älskade er när jag var i 20 års åldern:P
  Kramar från Girly

  om du vill titta in och se min lilla hyllning är adressen
  http://girlysworld.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah! Mysigt det blir för dig att komma hem. Angående ”frukosten”. Det gäller ju att ha karaktär. Själv kämpar jag hårt just nu, för under julhelgerna har jag tillåtit mig att stoppa i mig massor med onyttigheter, men nu måste jag börja begränsa det till en dag i veckan igen och snacka om att man får abstinensbesvär… 🙁 Tänk ändå om det var nyttigt med saffransbullar, pepparkakor och chokladpraliner.
  Hoppas DU får en fin start på helgen. JÄTTEkram!

  Svara
 • Oooh, livsfarligt. Jag äår en chokladaholic och skulle lätt kunna leva på det ;).

  Trevlig hemresa!

  Kraaaaaaaam

  Svara
 • Själv har jag köpt 6st praliner från Pralinhuset som jag skulle mumsa på ikväll, 5 av dem har redan åkt ner :OP
  Hoppas du får en fin kväll fina du!
  Kram, Fiffi.
  http://princessbakelsen.blogspot.com
  Hur goda ser inte pralinerna ut!!! ;O)

  Svara
 • Vad härligt att åka hem till familjen 🙂
  Jo jag är oxå godismonster så jag förstår att du blir sugen på allt gott som erbjuds 😉
  Trevlig helg!
  Kram Malin

  Svara
 • Skönt att komma hem till familjen kan jag tro…samtidigt är det ju roligt med en utmaning…choklad är det bästa som finns och har man ingen karaktär som jag då får man ha godislöfte fast man är snart 40 år inte ätit något sött på 7 månader, är ganska nöjd med mig själv och känner inget sötsug alls…ha en trevlig helg

  Svara
 • Hej mitt i natten!
  Hoppas dagen varit bra och du haft en go kväll med dina älsklingar! sov gott!

  kram

  Svara
 • Oh vad gott det ser ut. Och om du lagger pa dig nagra kilon gor ju inget. Det har du rum for.

  Vacker ar du!

  Skont att du far komma hem till familjen snart, kan tanka mig att du har langtat.

  Svara