Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:05 | januari 18, 2010

Generad snarkare

God morgon, hoppas att du haft en fin helg och att veckan kommer gå i glädjens tecken 🙂
Jag har precis landat på Landvetter och står nu och väntar på mitt bagage. Liv sov, varm och gosig när jag klev upp. Jag ville nästan väcka henne bara för att få säga att jag älskar henne och att hon inte får glömma bort mig den här gången 😉 Taxin hämtade mig 06.00, en mycket ohärlig tid för en trött typ som jag. Börjar sakta bli människa, men hade nog behövt några extra timmars sömn. Slumrade till på planet och vaknade av mitt egna läte, något form av högt snarkljud som måste skrämt fler än mig själv. Jag låtsades som ingenting och fortsatte blunda när jag kände min stolsgrannes chockade blick. Pinsamt.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Generad snarkare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen tillbaka till Göteborg 🙂 Jag har själv en dotter på 8 månader så jag förstår precis hur du känner. Ha en bra dag och lycka till.

  Svara
 • Hejsan Hannah..
  Tack för en underbar blogg…jättekul att följa det Du skriver.
  Vill absolut inte”skrämma” upp dig, men vill att Du skall vara medveten om att det kan vara farligt med för mycket penicill för små barn, min syster har en son som började sitt lilla liv med mycket penicillin och detta är mest trolig anledningen till hans totala dövhet idag…nu har den lilla (hmm idag 13 år ) haft tur här i livet och gjort ett inplantat som gör att när han har denna på så är han hörande, men som sagt, utan denna är han helt döv.

  Som sagt…vill verkligen inte skrämma upp dig, men man skall ha detta i åtanke och det är svårt då man givetvis måste göra något åt öroninflamationen, dom har kanske förbättrat medicinerna idag:)

  Ha en underbar vecka…

  Gunilla, en trogen läsare

  Svara
 • Go morgon Hannah..
  Ny vecka.. skönt för Dig att det blir en lite kortare vistelse i göteborg denna gång 🙂 Ska bli kul att se programmet! Ha en forts. fin dag. Kram kram

  Svara
 • God morgon fagra kvinna!
  hinner inte läsa än mindre kommentera nuförtiden här på sidan men jag såg att Liv har öroninflammation stackarn och ville bara tipsa om ett naturläkemedel som heter Plantago som är jätte bra!Kolla bara med hälsokost att det är ok att använda på små barn,har bara testat det på min äldre dotter…Hoppas hon blir bättre snart!

  kramkram

  Svara
 • Hmm just det snarkande ljuden som man vaknar AV själv känner man igen..hahaha.
  Hoppas att du får det bra när du e borta, men ännu bättre när du kommer hem.
  Kram Mia

  Svara
 • Hej Hannah.Jag undrar så hur det går med lilla Livan,hoppas hon är på bättringsvägen igen.Synd om henne.Skönt att du bara har en kort vecka.Stor kram.

  Svara
 • Hihi…Hoppas du gav ett gott skratt till någon annan!:=) Man får se det från den ljusa sidan-gott att man kan glädja någon!

  Svara
 • Du ar for go!

  Haha, skams inte!

  En gang nar jag skulle flyga till Canada sa madde jag sa daligt att jag nastan kraktes i grannens kna. Det var pinsamt!

  Efter det satt han sa narma fonstret som mojligt.

  Svara