Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | januari 19, 2010

Cocktail

Hej kära vän, hoppas allt är väl.
Nu är vi klara med dagens första program. Det gick snabbare än vi trodde så nu får jag äta lunch i lugn och ro, utan att bli sminkad och byta om samtidigt 🙂
Lizette som stylar har koll på vad jag tycker om, så jag trivs i allt hon har med sig till mig. Under alla dessa inspelningar har jag haft kläder från butiken Cocktail. Snygga! Gå in på www.lizette.me så ser du exakt vad som är vad, om du gillar kläderna 🙂 Såg att jag fått frågor om det.


6 kommentarer6 kommentarer om “Cocktail”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • såg dig på tv3 play idag eftersom jag missade det. jättebra! skrattade i slutet när du och Hans spelade. Go girl! =)

  Svara
 • Såg Lyckohjulet igår. Både Du och Hans var kanon som programledare, lugna och fina tillsammans.

  Svara
 • Hej vackra Hanna!
  Har TVn på här hemma och det är Miljonlotteriet som går i repris.
  Tycker att du gör ett kanonbra jobb och du känns så naturlig och proffsig!
  Fortsatt lycka till med inspelningarna!

  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah!
  Missade ju programmet så nu ska jag hoppa in på tv 3 play! Bra att du får vara med och tycka till om dina programkläder…..så var det väl inte riktigt när du gick mannekäng för Mama….Tack för jag fick svar ang klädsel!
  Sover din man nu….??Nattblackarna som är vakna på nätterna!

  kram

  Svara
 • jag o kompis kollade på programmet igår!

  du var ju hur rolig som helst! 😀
  haha snacka om att du utklassade honom x D
  haha bäst!

  själv sitter jag o har teknik…
  det suger!!!!!!
  ska egentligen skriva uppsats men orkar inte, så kollar bloggar ist.
  men nu måste jag nog ändå skriva lite.

  ha en fin dag”!:)

  har inte kunnat kommentera här på länge eftersom jag glömt bort lösenordet men nu har ja hittat det:)

  kram på dej!

  Svara
 • Du var kanonbra Hannah tyvärr fick jag inte se det igår kväll för jag satt på akuten med min stora son som hade skadat sitt knä pga kommunen inte plogat vår gata. Men såg reprisen idag o skall se dig ikväll också. Jag hoppas lilla söta Liv hoppade runt i sin gåstol när hon såg sin söta mamma på tv…

  Lycka till…

  Svara