Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:32 | januari 19, 2010

Mörkrädd

Har krupit ner i sängen nu, så underbart skönt. Älskar att sova 🙂 Det blev thaimat och bio med Mathias nu på kvällen. Efter den filmen vi såg så måste jag sova med lampan tänd. Usch, för fasen vad äcklig den var… Blä!
Jag läste Expressen och blev glatt överraskad, eller snarare överlycklig. Det är inte varje dag man får läsa uppmuntrande ord om sig själv i tidningen 🙂 Skulle dock vilja tillägga i texten att Hans är grym!!
Åh, jag hittade den här söta bilden på Liv i mobilen. Tog den på hotellet i lördags. Saknar mina älsklingar där hemma.
Sov gott min vän. Tack för att du finns!
Varma kramar.


7 kommentarer7 kommentarer om “Mörkrädd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hua då för otäcka filmer!Hoppas du kan somna!ska också kojsa nu. Både du och Hans är jätteduktiga! Ni verkar ha grymt kul ihop också!Så mycket fint beröm du får av din syster med!Saknar verkligen alla bilder vi tidigare fick av eran galna humor,mysiga filmkvällar mm!

  Sov så gott!

  kram kram

  Svara
 • jag har inte hunnit titta på programmmet än men ska så klart göra det! Jag är glad attd u fick bra kritik, var orolig att du skulle få dålig bara för att du är du – snygg etc. etc.

  Många kramar Anna E

  Svara
 • Vad rolig du är som går på skräckfilm, fast du blir så rädd att du måste sova med tänd lampa efteråt :D.
  Grattis till fin kritik. Ha en bra arbetsdag imorgon. Kram!

  Svara
 • Åh va kul att du fick så fina ord! Grattis 🙂 …Inte för att jag tycker att man ska lyssna så himla mycket på vad tidningar skriver, men i detta fall så tycker jag att du ska suga åt dig som en svamp 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Hejsan, jag såg lyckohjulet igår, missade det i måndags. Du var jättebra och kul att du oxå har en så stor roll i programmet och inte ”bara” går och vänder på brickor.. det skulle vara slöseri på tallang. Kul att du har ett fint jobb som du trivs med och klarar galant och grattis till fina rescentioner 🙂
  Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Usch nej, skräckfilmer är verkligen inte heller min melodi….jag ryser bara jag tänker på det:-)
  Lilla söta Liv……hon är ju bara för go!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Glömde ju gratta dig till de fina orden du fick av Expressen, jättekul!!! Det är du värd!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara