Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | januari 19, 2010

Slut för idag

Nu är det slut för dagen. Vi är klara med de tre programmen som stod på schemat, imorgon är det dock dags för tre nya. Tack fina för värmande ord över gårdagens Lyckohjul, blev riktigt glad i hjärtat! Jag är så extremt självkritisk. Hann dessvärre inte se premiärprogrammet, men jag lär nog få se ett och ett annat under årets lopp 🙂
Har släpat mig upp på rummet och ligger och vilar min fötter i sängen. Det är vidrigt vad ont man får av att strutta runt i klackskor en hel dag… men ”Vill man vara fin så får man lida pin”, heter det väl 😉
Peters kompis Mathias är och jobbar i Göteborg idag så jag tänkte kolla om han vill gå på bio med mig ikväll och se ”Instängd 2”. Får passa på, för Peter får jag nog inte med mig på en läskig skräckfilm, och jag är för feg för att titta själv 🙂
Ta hand om dig. Vi hörs om en stund.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Slut för idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Har läst din blogg i säkert ett år nu men inte tagit mig för att kommentera, bara smygit runt 🙂 Tycker du är jätteduktig i programmet, och jag är skitimpad att du bollar 3 barn och orkar åka… Fast du har ju en bra hälft såklart 🙂 Ville egentligen bara säga det, och jag ska sluta smyga runt 🙂 Hoppas bion är bra!

  Svara
 • Hej!Nu har jag tittat på tv 3 play och gårdagens lyckohjul!ni är jätteduktiga!Förstår att det är lite konstigt att titta på sig själv på tv! blev lite full iskratt då jag föreställde mig att golvet där ni vandrar från sida till sida kommer bli en fåra i, framförallt med de höga fina skorna du har!
  Skulle vara så kul framöver om du berättar lite omkring en inspelningsdag….hur lång stund tar det att spela in ett program..omtagningar..skrattanfall…snubbelanfall….mm!

  Ha en bra kväll! Du är kanonduktig!

  varm kram Helena

  Svara
 • Åh, om jag hade fått följa på bio, jag älskar skräckisar och den första filmen var ju rätt läskig!! Jobbar natt o såg Ghostship, trots att jag sett den förut höll jag på att bajsa i brallan, såg inte ens slutet. Såg dig för första gången i Lyckohjulet idag, du får högsta betyg av mig:)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker du var jätteduktig & som alltid så snygg i programmet 😉
  extra kul är att jag frågade Peter att jag undrar om lilla Liv känner igen dig på tv och han svarade att hon blir jätteglad & kisar när du är på reklamen, det var riktigt kul 😀

  ha en bra kväll
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej Hannah, såg programmet idag. S som i Super eller vad det var du sa. Riktigt roligt istället för S som i Sven :O)
  Fortsätt med din positiva anda det smittar av sig genom rutan.

  Svara
 • Kollade på programmet igår med min dotter som är 6 år. Idag hade vi på det i bakgrunden, och efter en stund hör jag hur hon mumlar för sig själv ute i vardagsrummet: ”Har hon bytt frisyr…hon den där?”
  Lite kul att hon var så uppmärksam på det lilla snuttan 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah.Vill bara önska dig en underbar kväll.Kram på dig.Du är bäst.

  Svara
 • Blev det någon bio för dig ikväll? För mig blev det en himla trevlig kväll – tjejsnack! Behövligt!

  Igår såg jag dig på tv – jag tyckte det var trevligt. Men mina söner undrade om de MÅSTE se detta programmet…

  Svara