Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:58 | januari 23, 2010

Plastis

Fina vän, har du än skön lördag? Vi är nere i Båstad nu och har precis åkt ner på byn för att brilljera på ”isen” 🙂 Det går sådär, jag glider mest runt på insidan av lädret. Det är bara plastis så det är nästan omöjligt att ramla… tur det, annars hade jag varit en ännu roligare syn för förbipasserande än jag redan är 🙂
Senare idag kommer det bilder från gårdagen, om jag hittar kamerasladden vill säga. Jag tror jag börjar bli dement.


4 kommentarer4 kommentarer om “Plastis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej på er i Båstad!
  Är du fina Bambi på hal is Hannah…hi hi!
  William verkar rejält redo för match..

  Ha en mysig helg och koppla av!

  kram från Jönköping

  Svara
 • Hej fina Hannah.Välkomna till Skåne.Så skönt för er att få rå om varandra riktigt mycket i helgen,och kanske bli lite extra uppassade av svärmor.Jätte fina bilder på dig och barnen.Stor kram till goa Hannah.

  Svara
 • Hej på er!

  William ser redo ut för en match på isen 🙂

  ha det gott!

  Svara
 • Hej skridskoproffset 😉
  William vet minsann hur man poserar som hockeyspelare :). Gulligt. Själv har jag sovit jättelänge idag (skönt) och sedan varit ute och promenerat. Nu blir det snart mys framför Stjärnorna på slottet och ”Hope for Haiti” -galan. Tycker Kjell Bergqvist är så skön. Kramelikram

  Svara