Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | januari 25, 2010

Varning för gul snö

Hej vackra vän. Hoppas att din vecka har börjat bra. För mig känns det fortfarande som helg, jag börjar inte jobba förrän imorgon. Peter och barnen ska börja köra mot Stockholm om några timmar. Jag är imponerad över Peters tålamod och ork. Han ska ju köra hem själv med alla tre barnen och det lär nog ta sex timmar.

Vi har precis kommit in efter en lång och skön promenad i de vackra omgivningarna här uppe på åsen i Båstad. Jag har varnat pojkarna för gul snö, men det var inget nytt för dem att man inte ska stoppa det i munnen 🙂 Tycker i och för sig inte att barn ska äta snö och suga på istappar alls. Äckligt!

Utsikten från vardagsrumsfönstret. Sist jag visade dig den var det sommar, sol och alldeles grönt.

Utsikten från vardagsrumsfönstret. Sist jag visade dig den var det sommar, sol och alldeles grönt.

William gör sig redo för snöbollskrig.

William gör sig redo för snöbollskrig.

Sekunderna innan jag blev tokmulad av Peter.

Sekunderna innan jag blev tokmulad av Peter.

Snökrig!

Snökrig!

Ibland lyckas jag lura till mig en bild på Peter. Han är lite fotoskygg.

Ibland lyckas jag lura till mig en bild på Peter. Han är lite fotoskygg.

nu61
Älskar denna sortens hus. Så vackra. För att inte tala om på sommaren när knallröda rosor växer längs med den vita fasaden.

Älskar denna sortens hus. Så vackra. För att inte tala om på sommaren när knallröda rosor växer längs med den vita fasaden.

Hitta tre mössor.

Hitta tre mössor.

Vägen upp mot huset där vi promenerade.

Vägen upp mot huset där vi promenerade.

Nu ska vi äta lunch och packa sedan bär det iväg mot Göteborg och Stockholm.

Vi hörs om en stund igen.

Önskar dig en underbar vecka med massor av glädje, kärlek och kraft.

Varma kramar.


17 kommentarer17 kommentarer om “Varning för gul snö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vad mysigt ni ser ut att ha det!

  Synd att du inte var med på Maggans bloggträff! Hade velat träffa dig också.
  Vi hade så roligt, hon är helt underbar, Maggan.

  Kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah! Vilka härliga vyer, så vackert! De bor verkligen ljuvligt och vilken avkoppling!Önskar dig nu några bra dagar i Göteborg. Peter är verkligen en engagerad pappa och man.
  Förstår om du fäller en liten tår när du snart vinkar hej då till dem och far iväg åt annat håll! men snart är du hemma igen!

  kram

  Svara
 • Hej!
  Jag hittade hit och finner onekligen en fin och bra sida.
  Vad härligt och vilka fina vinter mysiga bilder.
  Själv är jag ny i bloggvärlden och tar tacksamt emot tips.
  Hm, ja.. Det kommer nog:-)
  Besök mig gärna, som den första, om inte annat.
  Väl mött/
  Anne

  http://anne-ogonblick.blogspot.com/

  Svara
 • Hej fina Hannah.Så himla vackert i Båstad.Vi brukar åka en sväng dit varje sommar.Förstår att det är svårt att ta farväl av din familj,men tiden går fort snart är du hemma igen.Du får ha en bra resa upp till Göteborg och hälsa Peter att han kör försiktigt.Dyr last i bilen.Stor kram.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för alla fina bilder (som vanligt) extra kul att Peter vill vara med på bild 🙂

  Ha en fortsatt trevlig dag /kväll.

  Svara
 • Får jag fråga om det är din kamera som gör att du/ni blir så ”utslätad” på alla bilder, det är ju inte en rynka, skugga, plita osv alls? Om man jämför t ex din profilbild med dom bilder du lägger upp så ser man otrolig skillnad. Du är ofantligt vacker, ingen skugga över det, jag var bara nyfiken om det är ngn inställning i din kamera. Jag vet att ngr kamera modeller har sk ”make up” läge som en inställning

  Svara
 • men du underbara! du MÅSTE svara. VAAAR??? har du köpt Williams brallor!!?? min son VILL HA! är så svårt att köpa SNYGGA ”termosar”. hoppas du orkar svara.vet att du har mkt att göra och massa frågor hela tiden.kram kram

  Svara
 • Idag fick jag se min lilla ”Fisis” på ultraljud för första gången, underbart att se det lilla hjärtat pickandes så fort och så fint.
  Varför jag tog ul så tidigt är för att jag ville lugna mig lite, få bekräftat att det verkligen var en bebba där inne och det var det ju oxå! :O)
  http://princessbakelsen.blogspot.com/2010/01/lilla-fisis.html
  Kram!

  Svara
 • Ang gul snö.. såg på marknad en kul T-shirt som min sambo ville ha där det stod ”Ät gul snö – det kan vara öl!” 🙂

  Svara
 • Hej Hannah ..

  Jag går hela tiden med förhoppningar om att få leva ett liv som ditt när jag är äldre.. nu är jag 19 år och har för andra gången blivit dumpad. Just nu består mina dagar av att göra en massa saker på dagen för att komma på andra tankar men så fort det är dags att varva ner och sova då kommer tårarna och man gråter halva natten. Kommer det bli bättre ? Vad ska jag göra ?
  Jag är trött på att gråta och jag är trött på att känna att allt är fel på mig. Jag är egentligen världens mest glada människa och ser positivt på allting men när detta förstörs av att en människa inte vill fortsätta träffa mig så känner jag att jag aldrig mer vill bli kär ..

  hjälp mig 🙁

  Tack för en bra blogg.. jag avgudar dig.

  Kärlek Sarah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Måste berömma dig o din blogg! Du skriver så personligt o fint o man kan inget annat än att bara älska dig!!
  Du är så otroligt vacker o håller med ovanstående! Din hy ser verkligen ut som sammet!
  Nu till en fråga: du hade på dig en sån fin tunika/ klänning idag måndags sändning av lyckohjulet! Vill verkligen ha en sådan, var kommer den ifrån?

  Ha nu en underbar vecka med familjen!
  Kram kram ängeln Nilwas mamma
  http://engeln-nilwa.blogspot.com

  Svara
 • Hej, kul om ni på bloggfamiljen ska börja med bokrecentioner, jag tycker det är så kul:) läser mycket blandat, även om det mest nu för tiden mest blir kurs litteratur ha ha. Men kul med tips när man väl har tid. Ha det gott nu i Göteborg. Var rädd om dig. S

  Svara
 • Hej Hannah
  Vad skönt att få lite behövlig semester med familjen. Det är ju så fint kring Båstad.
  Ha det så bra i Göteborg

  Svara
 • Hej hopp…har aldrig kommenterat förut men ville bara säga att jag läser din blogg varje dag och gillar den =0)…hade varit kul om du dykt upp på Maggans weekend…din syster va precis som jag trodde en underbar människa med massa kärlek till oss alla..tror nog att du oxå är precis lika go…ha det bra i Götet..kram

  Svara
 • Hello!

  Måste fråga igen så du inte glömmer o svara.. 😉 Vart ifrån kommer din fiina rosa mössa??
  Kram!

  Svara
 • TACK avantgirl för ditt fina resetips och din sida om Zakynthos….

  Kram

  Svara
 • Älskar bilden ”hitta tre mössor”. Helt underbar!:)

  Svara