Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | januari 28, 2010

Bättre sent än aldrig…

Hej min fina vän, hoppas att allt är väl. Förlåt för att jag inte skrev till dig igår! Det var en väldigt fullspäckad dag så jag fick ingen tid över, och när jag kom till hotellet så somnade jag med både kläder och smink på, och datorn låg kvarglömd i min loge 🙂
Nu är jag tillbaka i studion och sitter och dricker kaffe i väntan på att Lizette ska ta sig an mitt trötta ansikte. Idag fick vi lite sovmorgon… Skönt! Åker hem till mina älsklingar idag! Saknar dem.
Vi hörs lite senare.
All kärlek


11 kommentarer11 kommentarer om “Bättre sent än aldrig…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon fina du!
  Vad skönt för dig att komma hem idag!
  Kram kram

  Svara
 • Ha en underbar dag fina Hannah
  Massor med kramar

  Svara
 • Godmorgon!

  Man får lov att vara trött ibland 😉
  jag beundrar att du hinner med att blogga så mycket som du gör & det är vi så tacksamma för.

  Kram från Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!

  Du behöver aldrig be om ursäkt för att du inte hinner blogga….vi i alla fall jag förstår att du har massor av annat att göra oxå:)
  Härligt för dig att få komma hem till familjen idag! Jag brukar försöka att hinna med att kolla på dig på tv på kvällarna. Du är ju helt otroligt duktigt, och självklart super snygg!!!

  Ha en underbar dag!
  Kram kram

  Svara
 • Hannah, du är så himla gullig som skriver förlåt om du missar att blogga en dag. Det gör ingenting. 😉 Glad över att du och Hans har så kul ihop. Det märks när man ser er i rutan. Kramisar

  Svara
 • Hej!
  Hoppas din dag varit bra! mysigt att åka hem till dina goa älsklingar därhemma!
  Har full förståelse för att du har fullt upp med ditt arbete!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för en kanonblogg!!
  Jag undrar bara om du fortfarande använder dig av neulash? Märkte du några biverkningar?
  Om du slutat, vart dina ögonfransar ”normalalånga” igen?

  Kram

  Svara
 • Vi såg programmet i helgen, sonen älskar det men tyckte att det var konstigt, och lite synd om dig och Hans, att ni jobbar så sent? (Sändes efter hans vanliga läggdags ju..) 🙂

  Måste säga att jag älskar ditt skratt! Så härligt smittande!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ville bara säga att du är fantastiskt duktig som programledare, jag skrattar av glädje hela tiden:-) Du har så otroligt fiffiga kommentarer…..Go girl!!!! Jag tycker även att du och Hans matchar varandra kanonbra!!!
  Kan tänka mig att det är skönt att komma hem till sina älsklingar ikväll….det är du värd. Ha en supermysig helg….med fredagsmys:-)
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Hej fina.Förstår verkligen att du inte kan hinna blogga.Skönt för dig att komma hem till din familj.Du är verkligen en helt underbar programledare,fortsätt med det.Ha nu en riktigt skön helg.Krama Peter mycket,tror han behöver det.Ha,ha.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Godnatt och sov så gott!

  kram

  Svara