Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:13 | januari 29, 2010

Familj igen.

Så har kvällens huvudperson anlänt. Killarna var exalterade och tjattrade till max fem minuter innan mamman sladdade upp på uppfarten. Nja, kanske inte så dramatiskt men taxin stannade i alla fall. Jag pratade med killarna och lovade att det rörde sig om minuter. 

– Åhhhh, måste vi lägga oss, vi är inte ens trötta!

– Inte jag hellej! hördes från andra rummet i brist på bokstaven r.

Några minuter senare kom frun hem och ropade försiktigt ”Hej killar!” upp i trappan. Tyst som graven. I vanlig ordning så antingen låtsats-sov man eller så hade de sprungit upp och gömt sig bakom dörren, allt i vanlig ordning. När Hannah kom upp hade båda somnat, trots mängder av ”åh-vi-är-inte-trötta” stön. Mio vaknade till liv men bara för att vända på huvudet, förklara att mamma såg gammal ut (efter tre dagars frånvaro!), och sedan somna om. William var fast hos John Blund.

Själv har jag fuskstädat och försökt gömma undan allt för att imponera. Än så länge spelar hon med men dessvärre är jag ganska övertygad om att jag är genomskådad. Såg fram emot en lugn dag tillsammans imorgon men lyckas jag stjäla 5 minuter av fruns tid innan det blir kväll så ska jag vara nöjd. Det är jobbmöten och massa annat som hon ska hinna med. Vi har verkligen bytt roller, och jag tror att båda gillar sina nya karaktärer, förutom detaljen att vi inte är tillsammans lika mycket.


1 kommentarerEn kommentar om “Familj igen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hahaha, va roligt att Mio sa så till Hannah 😀 han måste varit trött för Hannah ser ju knappast gammal ut 😉

    Va sött av dig att du säger att du ska försöka stjäla 5 minuter av fruns tid!

    Ha en underbar helg!

    Svara