Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | januari 29, 2010

Hårlös

Hej fina, hoppas att du mår bra. Åh, det var så mysigt imorse när jag väckte barnen och vi åt frukost tillsammans och pratade. Jag tog vara på varje sekund för idag åker de till sina pappor 🙁 Det blev inte mycket tid, men på måndag har de studiedag så då kan vi ta igen lite tid 🙂
Efter att jag lämnat dem på skolan åkte jag in till stan. Nu sitter jag hos frisören och tar ut mina extensions. Brukar vantligtvis byta ut det var tredje månad, men nu har jag haft så mycket för mig att det gått sex månader, vilket är si så där bra. När jag slutade amma så tappade jag extremt mycket hår så det ska bli ”kul” att se om jag har något eget kvar under peruken 🙂
Puss och kram


9 kommentarer9 kommentarer om “Hårlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!!
  Ååååå nu blev jag avundsjuk…..att sitta hos frissan är något utav det bästa som finns:-) Jag njuter varje sekund när jag går dit!!! Hoppas du blir nöjd med ditt resultat.
  Ja, det här med att tappa hår efter graviditeten är verkligen inte kul, men tyvärr sant. Jag har tappat massor, man känner sig ju nästan flintis:-) Men sen när man i nästa sekund tittar på sin dotter så glömmer man fort bort det!!!
  Ha en underbar dag.
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Kan du inte ta kort hur du ser ut utan hår förlängningen :o)
  Ha en bra helg!

  //U

  Svara
 • Hej fina.Bra bild på sötisarna.Spännande att se när du är färdig hos frissan.Ha en fin dag.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Åh vad skönt att byta ut dom! Jag ska göra det om en månad… En fråga hur många sätter du i och vad kostar det: Jag har 75 st och det kostar 3750 kr och är äkta hår, men jag tycker mitt blir slitet så snabbt. Ditt ser jämt så fräscht ut=)

  Ha nu en skön helg med din familj!

  Kramar Camilla(5 barn)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Brukar inte skriva så ofta, följer dock dagligen dig och Peter men här kommer ett inlägg iaf för jag måste yttra vissa saker nu känner jag…
  Vet inte om du hinner läsa alla kommentarer nu när du jobbar så mycket men jag skriver ändå och hoppas att du läser detta.

  1. Grattis till jobbet på lyckohjulet! Du är helt suverän i programledarrollen tillsammans med Hans. Du är lättsam, charmig och kvick. Du känns naturlig i tv rutan helt enkelt och det är få som gör, så fortsatt lycka till!

  2. Grattis till några av världens finaste barn! Min dotter e förstås en av de finaste och bästa som finns men du fattar nog vad jag menar. Liv, denna lilla människa som bara skrattar och ler, OCH numera kisar. Helt makalöst fin och jag kan förstå att du saknar henne enormt, då hon ju faktiskt fortfarande e så liten. Hon har bra gener helt klart!
  Mio, Din Mio, vilken liten stjärna. Sanna mina ord denna lilla Mio kommer att bli stor inom någonting en vacker dag!

  William, ja vad ska man säga, en så söt kille, och storebror, inte alltid lätt att vara då jag själv är äldst. Han verkar ta rollen på stort allvar och när han håller Liv i famnen så inser man snabbt VEM som blir hennes lilla beskyddare längre fram i livet, hi hi…

  3. Slutligen, DIN Peter…Grattis, inte är han bara snygg, han är rolig också. Skrattar dagligen igenkännande åt hans inlägg och kan inte annat än känna liiite avund då han e din, men som sagt grattis till vad jag tror är en av de bästa män Sverige iaf har att tillgå. Du har nämligen funnit en man som är snygg, en fantastisk bonuspappa, likaså pappa, han e rolig, och så märker man och känner av(i inläggen) hur konstigt det än må låta hans kärlek för sin fru, Dig, kära Hannah.

  Jag önskar er allt gott och hoppas att ni fortsätter med bloggfamiljen lääänge till! Och du, säg åt Peter och ta bra betalt för sina inlägg för de är i en klass för sig!

  kram kram och ha en underbar helg!

  Svara
 • Känner igen mig:) har satt fast mitt löshår med ”tejp” som ska bytas ut var 6e vecka men varje gång jag gör det så får jag ångest, ser ju ut som skalle-per i Ronja rövardotter för tusan! Men det är helt klart värt att vara tunnhårig när man har världens finaste dotter! Och det går ju som sagt att dölja;) Hoppas att ni får en trevlig helg! Kramar

  Svara
 • Hej fina du!

  Jag har värre ”bekymmer” haha!!
  Jag har följt din blogg sedan du bloggade för mama, där visade du nångång i ett inlägg ert badrum.. Nu är det så att vi skall bestämma kakel i vårt och jag har ju valt vita väggar, men kan inte bestämma om jag vill ha matt el blankt kakel! Fy så svårt! Vill ha det mordernt å trendigt, så då tänkte jag fråga dig vad ni valde i ert badrum? matt el blank, (ni har ju så fint hus, helt i min stil)Vet inte om du ens läser kommentarerna.. men jag hade blett glad för ett smakråd.. hihi =)

  kramar till er!

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  jag har precis blivit medlem på sidan men har läst din blogg här på sidan, ville lägga in ett inlägg, men visste inte att man var tvungen att vara medlem. Har du någon adress man kan nå dig på? kram jessica

  Svara
 • Till Zoie; du förklarade allt så jättebra! Håller med om vartenda ord du skrev 😀

  Svara