Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | januari 29, 2010

Spaghetti och svullfredag

Fina, har din helg börjat bra? Jag, Peter och Liv har bunkrat upp med mat, chips, dip och glass. Vi ska än en gång ha en riktig svullfredag 🙂

Dagen har utspelat sig på en stol… först på en hos Maria på Hår 3000, sedan på ytterligare en stol på Sturehof och avslutandes på samma stol som jag började på hos Maria.

Morgonen började på tre glada nunor.

Morgonen började med tre glada nunor.

Ylva och Maria hjälps åt att ta bort mina extensions.

Ylva och Maria hjälps åt att ta bort mina extensions.

Spaghettin som skolmattanterna skrapade upp från golvet? Nej, bara mitt gamla hår.

Spaghettin som skolmattanterna skrapade upp från golvet? Nej, bara mitt gamla hår.

Utan löshår. Inte så farligt som jag trodde, men är man van vid en helt annan dimension av tjocklek så kändes detta inte kul.

Utan löshår. Inte så farligt som jag trodde, men är man van vid en helt annan dimension av tjocklek så kändes detta inte så kul.

Jag och mitt tunna hår smet iväg på lunch med Hans, Micke från Eyeworks och kollegor från IOGT-NTO som står bakom ”Miljonlotteriets Lyckohjul”. Vi åt fantastisk goda Wallenbergare. Jag blev så glad för en gammal barndomsvän jobbade som servitris på Sturehof där vi åt. Jag har inte träffat henne på flera år så vi bytte nummer och jag hoppas det inte kommer dröja ytterligare femton år tills nästa gång.

Väl tillbaka hos Maria så blev håret tjockare och Peter och Liv kom dit och höll mig sällskap.

Liv fick hälsa på salongens lilla maskot hunden Tuva. Tuva ville mest åt Livs barnmat och komma undan hennes nypor.

Liv fick hälsa på salongens lilla maskot, hunden Tuva. Tuva ville mest åt Livs barnmat och komma undan hennes nypor.

Nu känner jag mig mer tillfreds med mitt hår igen :-) Det blir alltid bäst efter ett par dagar och några tvättar. Nu ser det mest höigt nu.

Nu känner jag mig mer tillfreds med mitt hår igen 🙂 Det blir alltid bäst efter ett par dagar och några tvättar. Nu ser det mest höigt nu.

Liv är glad att vi är hemma...

Liv är glad att vi är hemma...

...men ingen är gladare än jag!

...men ingen är gladare än jag!

Nu är det dags för vår ständigt återkommande fredagsfavoritmat. Kan du gissa vad det är? 🙂

Hörs om en stund. Proppmätt 🙂

Varma kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “Spaghetti och svullfredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Happy friday!
  Du har ju fint hår även utan extensions, tycker jag. Men har man väl börjat använda sig av dem förstår jag att det är väldigt svårt att sluta.
  Jag har också svullo-fredag med god mat och massor av choklad 😉 . Känner mig extra glad just nu, för jag har lyckats skaffa mig en deltidssysselsättning den här veckan. Så skönt att få något att göra på dagarna. Längtar så efter att tjäna pengar igen.
  Kramar till dig och hela din familj.

  Svara
 • Lövbiff å pommes? Åå lilla Tuva.. Jag klipper mig hos hennes matte 🙂
  Trevlig helg!
  Kram

  Svara
 • Gissar på antingen tacos eller lövbiff med bea =)

  Trevlig helg!
  Själv har jag en kräksjuk liten son och jag är så rädd att bli smittad, har spelning imorgon och jag måste liksom vara där =)
  Jag hatar att kräkas, fy!
  måtte det hålla sig till söndag om jag nu måste bli smittad, men det är svårt att undgå, har suttit i famnen med honom hela kvällen, han ville inte vara nån annanstans…

  Kram på dig!

  Svara
 • Som fler redan gissat; lövbiff 🙂 Eller möjligen tacos…

  Svara
 • Hej
  Hoppas ni har en mysig fredag. Själv sitter jag framför lets dance och trycker i mig bridgebandning och dricker loka…som jag dessutom lyckades spruta ut över soffan..är det inte typiskt att man alltid får tag i en flaska som är ordentligt omskakad?
  Ha det så bra och hoppas du får en skön ledighet med familjen. kram.

  Svara
 • Så fin du blev Hannah,eller du är ju alltid fin.Mysigt med svullfredag,det har vi haft här också.Just ser vi på lets dance.Dom är ju så duktiga.Ha en fortsatt underbar kväll Hannah,ta väl hand om varandra.Kram.

  Svara
 • vilken fantastisk bild på alla 3 barnen, när lilla liv blinkar med ena ögat! Super;)

  Svara
 • Gokväll!här har vi också svullat..puuh!
  Så fina bilder och håret blev kanonfint!
  Njut nu av helgen!

  kram

  Svara
 • Underbara Hanna.

  Jag har varit medlem här ett tag men varit så fruktansvärt dålig på att logga in och kommentera. Nu ska det bli ändring på det.
  MEN jag läser din blogg varje dag. Kikar in ca 3 gånger per dag =)
  Gillar din blogg starkt och har följt den sen tidningarna publicerade att du tog bilder när du hade värkar med Liv. Hade ingen aning om att du hade en blogg innan det och dessutom en sjukt bra blogg. LOVE IT!

  Kikar på lyckohjulet lite då och då, det programmet är tyvärr inte min åldersgruppm Men jag tittar på det ibland och måste bara säga HERREGUD SÅ VACKER DU ÄR! Väldigt väldigt vacker.

  Ha en underbar helg fina du =)

  Kram Malin/ http://www.mittlivsomblandrasenmalin.blogg.se

  Svara
 • Jag gissar med på lövbiff med bearnaise…;-)
  Måste säga att du är jättefin i ditt naturliga hår, trodde inte att du hade så långt hår faktiskt och på bilderna måste jag ärligt säga att jag tycker du såg bättre ut innan du satte i extensions igen. So what om man har lite tunnt hår men naturligt är alltid snyggast! Ha en fin dag, kram!

  Svara
 • Har ni testat Bailys-glass?? Hel suveränt god:)
  PS Säkert felstavat!! DS
  Hälsn. från Boden där det är -23 grader 🙁

  Svara
 • Maste bara saga att jag tittade pa bilden med Liv,William och Mio. Liv och William ar sa lika varandra pa den bilden, maste vara lika dig med tanke pa att papporna ar olika.

  Svara