Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:32 | februari 4, 2010

Väldoftande kläder och inneboende

Fina Du, hoppas att allt är väl. Imorgon är det fredag, min favoritdag! Peter ska vara nere i Skåne hela helgen, så just denna fredag är inte den allra bästa 😉 Jag tycker inte om att vara själv, vill ha min nära och kära nära mig. Jag och barnen sover i samma säng när Peter inte är hemma, men i helgen kommer vi inte vara ensamma för jag har bjudit hit vänner som ska flytta in i gästrummet 🙂

Nu sover pojkarna, Liv har en stund kvar innan hon tackar för sig och somnar för kvällen. Disken från middagen står staplad på diskbänken och matresterna står kvar i kastruller på bordet. Helst av allt vill jag bara strunta i det och krypa ner i sängen, kramas med Peter och titta på en film. Vi har hyrt en lättsam kärlekskomedi som heter ”The ugly truth”. Lär väl somna fem minuter in i filmen, men jag gillar ändå tanken att släppa allt nu och kanske t.o.m. öppna en påse chips… ja, det ska jag göra 🙂

Har varit i stan nästan hela dagen. Först möte på Eyeworks med Hans och de som ska göra reklamfilmen med oss. Mio var med mig upp dit. Sedan mötte vi upp Peter och Livan på Scandic Park och åt en god lunch.

Jag åt salladsbuffé och soppa. Helt fantastiskt buffé. Jag åt som en ko på grönbete, synd att jag inte har lika många magar som en ko bara.

Jag åt salladsbuffé och soppa. Helt fantastiskt buffé. Jag åt som en ko på grönbete, synd att jag inte har lika många magar som en ko bara.

idag21

Lilla Mio pratade så jag trodde öronen skulle lossna på mig. När han tittade ner i sitt mjölkglas upptäkte han att han även måste ha pratat när han drack, för där i låg en halv fläskkotlett.

Lilla Mio pratade så jag trodde öronen skulle lossna på mig. När han tittade ner i sitt mjölkglas upptäkte han att han även måste ha pratat när han drack, för där i låg en halv fläskkotlett.

Liv fick smaka min cous-cous och satt länge och pillade med de små kornen. Hon gillade det.

Liv fick smaka min cous-cous och satt länge och pillade med de små kornen. Hon gillade det.

Vi har beställt ett till internet-modem från 3 som vi hämtade idag, så nu slipper vi slåss om ett, och vi kan jobba på varsinna datorer utan att känna att den andre sitter och glor stressande på en. Skönt!

Efter det så åkte vi förbi en liten butik på Odengatan 70 som jag hört talas om. Det är en blomsterbutik men där säljs även kläder från märket L´ecole National. Jättefina kläder. Jag gick därifrån med några presenter till mig själv. Kände att jag var värd det efter allt jobb 🙂

Väldoftande kläder.

Blommiga kläder.

Lilla Sigge vaktade butiken och dess pennor. Han var så söt så jag ville ta med honom hem.Sigge vaktade butiken och dess pennor. Han var så söt så jag ville ta med honom hem.
det fanns även superfina väskor och nu var det dessutom 50-70% rabatt på nästan allt.

Det fanns även superfina väskor och nu var det dessutom 50-70% rabatt på nästan allt.

idag81
Varför inte köpa hem en blomma till någon som skulle behöva en liten uppmuntran.

Varför inte köpa med sig en blomma till någon som skulle behöva en liten uppmuntran.

Köpte tre supersnygga tröjor och den här datorväskan. Ska ha en av tröjorna på mig imorgon så jag får se vad du tycker.

Köpte tre supersnygga tröjor och den här datorväskan. Ska ha en av tröjorna på mig imorgon så jag får se vad du tycker.

Åh, vad jag ser framemot lördag och schlagern. Du vet ju att jag är ett sant Schlagerfreak och de gånger jag går ut på dans (nu lät jag som min mamma) i stan så hamnar jag på Gaybaren ”Naglo” som bara spelar schlagers eller i Schlagerbaren på ”Golden Hits”. Fantastiskt! I helgen blir det glitter och fest med barnen som också gillar det. Varje år sedan jag var med har det tjatat om att jag ska vara med igen. Om jag skulle få chansen med rätt låt så varför inte… om jag skulle våga vill säga 🙂 Är fortfarnde imponerad av mig själv att jag faktiskt gjorde det!

Så min favoritvän, nu tackar jag för mig och ska ge min man en puss för att han har diskat och plockat undan allt medan jag skrev detta till dig.

All kärlek.

PS. Williams gitarrtröja är dessvärre köpt i USA och svår att få tag i, men jag har sett liknande på Lindex och H&M. Min randiga tröja är köpt på butiken Spirit i Malmö och är från märket Femme. Vet att MQ´s egna märke Zoul har liknande.


9 kommentarer9 kommentarer om “Väldoftande kläder och inneboende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad sjukt!! Funderade just innan jag satte mig vid datorn, varför ni inte har varsin och så skriver du om det nu !! Jag är nog lite psysic ändå 🙂

  Svara
 • Tack Hanna då får jag messa kompisen down there och be honom leta gärnet då TYPISKT… Tack för att du tog dig tid att svara. Jag anmäler mig att köpa den begagnad när William växt ur den om inte Mio står på kö

  Svara
 • Hej Hanna,
  Åh vad jag tycker om att läsa dina inlägg. Vet du jag är också ett schlagerfreak! Ska faktiskt fara dit på deltävlingen i Örnsköldsvik på lördag. Längtar som en galning!!
  Önskar er en mysig helg med dina nära och kära!
  Kram/ Ikaz

  Svara
 • God morgon härliga du!
  Jag/vi har oxå bjudit hem vänner i helgen och vi ska ha schlagerkväll – så kul!
  Måste bara fråga när lilla Liv somnar, du skrev att hon har ett tag kvar och detta inlägget är postat halv tio på kvällen. Har själv en liten tjej på 11 mån som somnat runt halv åtta sen hon var 4 mån.
  Ha en riktigt skön helg, du är härlig!
  Kram kram

  Svara
 • Hörde att er mamma ska va med i ”Halv åtta hos mig” nästa vecka! Ska bli kul att se =) Hon verkar så mysig.

  Kram
  Anna

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Shopping är aldrig fel! Längtar till nästa helg då jag och min sambo och ett till par ska bo på hotell gothia i Göteborg och strosa runt på stan och båtmässan=)
  Hoppas att ni får en fin helg!
  Kramar

  Svara
 • Hej fina.Underbara bilder som vanligt.Jag blir så imponerad av din otroliga energi.Affären där du köpt din väska ser verkligen spännande ut.Just nu längtar jag till Stockholm för lite shopping,det får bli till våren.Då ska jag bo på Scandic Park har jag bestämt och äta den berömda buffen.På Måndag blir det att titta på din fina Mamma på Tv.Hon verkar lika gullig som du Hannah.Jag vill också tala om att du ger mig så mycket inspiration,du är bara bäst. kram.

  Svara
 • Vilken underbar butik det ser ut att vara! Där ska jag kika förbi nästa gång jag är i Sthlm! Kram!

  Ps Jag längtar också tills på måndag då din mamma ska vara med i tv. Ska bli så kul att se:)

  Svara
 • Kolla väskorna till höger på bilden bredvid din väska.Riktigt läckra.Kram.

  Svara