Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | februari 4, 2010

Vidrigt

Fy för detta gråa slaskiga vädret och för att inte tala om dessa bilköer 🙁 Önskar ibland att jag bodde uppe i vackra Älvdalen (där pappa bor) långt från detta. Tanken på att Schlagern börjar på lördag gör mig dock gladare 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Vidrigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sommar sommar sommar-vill ha nu!
  ha en bra dag,

  M

  Svara
 • Jag var tvungen att gå med här idag trots att jag under en längre tid varit en liten smygläsare av din blogg. Sonen blev helt till sig av Williams tröja med gitarrer på och vill absolut ha en sådan. Tacksam om du vet märke och affär för den.

  TACK för en BRA BLOGG

  Mvh
  ASE

  Svara
 • Vi har samma slaskväder inne i stan i Malmö 🙁 man kan knappt gå på gatorna, usch vem vill inte ha vår nu 🙂 ?

  Svara
 • Så sant som det är sagt melodifestivalen ÄR ett vårtecken…vill inte ha mera snö nu, vi har inte ännu fått plogat fast det har snöat i ett dygn..varför är snö och vinter som en stor överraskning varje för de som planerar sånt…

  Svara
 • Kom hit, fast till Mora, då kanske vi kan ta en fika 😉 Ha en bra dag fina du

  Svara
 • Jaa, här är en till som ser fram emot melodifestivalen..!
  Mina röster kommer såklart gå till Jessica:) Hoppas att du (och alla bloggvänner) håller med 😉
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! vill bara säga att jag älskar din blogg ,jag läser den varje dag.
  Men jag har en liten fråga skulle bli jätte glad om du svarade på den.
  Din randiga trja som du har på dig 28 januari undrar var du har köpt den?

  kramar

  Svara
 • Det sägs att vi kommer få en varm sommar i alla fall 😉

  Svara
 • Hej Hannah!! Stämmer det att din mams ska vara med i Halv åtta hos mig?? Såg just mitt favvoprogram och då sa han Helge det, men kan det ha varit ett av hans vanliga skämt, eller!? Kul i vilket fall som helst!! 🙂

  Svara