Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:17 | februari 5, 2010

En lång och mysig dag

Kära vän, har du en trevlig kväll? Jag, barnen och min vän Lill-Magnus sitter och tittar på Let´s Dance, äter gott och myser. Magnus är den nya mannen i huset. Peter har godkänt att han tar hans plats… i alla fall över helgen och kanske gör det saken lättare för att Magnus gillar killar 🙂

Jag, Liv och Magnus har varit i stan hela dagen. Ätit lunch på Söder och shoppat i min nya favoritbutik Inn&Finn. Magnus vet att jag älskar billiga och bra saker och tog med mig dit, och denna butik var en orgie i just det. Peter hade inte gillat synen av alla påsar med krafs jag släpade hem, gäller att passa på när han inte är hemma 🙂 Vi tog även en sväng förbi ett Zoo, för jag tänkte överraska pojkarna med ett akvarium med fiskar. De har önskat sig det i två år nu, så jag tyckte det var dags. Tyvärr så kunde man ju inte köpa fiskar och akvarium samtidigt utan man var tvungen att rena, vatten och akvariet i flera dagar innan fiskarna kunde simma i det. Så det är bättre att fixa det när pojkarna är borta över en långhelg så allt är på plats med en gång. Trist, för jag hade så gärna vilja glädja dem med det nu 🙁

Jag, min mössa från GAP och Liv på väg in till stan.

Jag, min mössa från GAP och Liv på väg in till stan.

Liv blev glad över att få springa runt i sin gåstol när vi kom hem.

Liv blev glad över att få springa runt i sin gåstol när vi kom hem.

Alla hjälps åt att packa upp. Vi har handlat så vi ska klara oss över helgen. Mat, godis, dricka och allt till morgondagens Schlagerfest.

Alla hjälps åt att packa upp. Vi har handlat så vi ska klara oss över helgen. Mat, godis, dricka och allt till morgondagens Schlagerfest.

Billigt är bra.

Billigt är bra. Här kan man köpa allt från soffor och kastruller till tops.

Köpte skålar med godismotiv till barnen.

Köpte skålar med godismotiv till barnen.

Här hemma är det fullt ös.

Här hemma är det fullt ös.

idag82Lill-Magnus är pojkarnas favorit. Han kommer alltid med små presenter och tar sig tid och leker och pratar med dem. Han är även schlagerexpert och vi har dansat och skrålat ”Främling” och ”Lyssna till ditt hjärta” allt för många gånger på Naglo inne i stan.

Livan fick också en present. Den underhöll henne i två minuter, sen var den glömd.

Livan fick också en present. Den underhöll henne i två minuter, sen var den glömd.

i skrivande stund dansar han som en tok till en gammal 70-tals slagdänga.

I skrivande stund dansar han som en tok till en gammal 70-tals slagdänga.

I skrivande stund är dessa skålar nu tomma :-)

I skrivande stund är dessa skålar tomma 🙂

Visst blev sidan fin med den vintriga, blå färgen? Och för att inte tala om underbara Victoria med allt gott hon bjuder på. Hoppas du gillar det, för vi gör det för dig.

Peter åkte till Skåne med BÅDA våra modem, så ett tag trodde jag bara att jag skulle kunna göra mobilinlägg (vilket jag tycker är tråkigt och bilderna blir så små) under helgen och att jag skulle förbli en gräsänka, av ren irritation 🙂 men det löste sig som tur var.

Här kommer två bilder på mina tröjor från den lilla kläd/blomsterbutiken (L´ecole National) som jag köpte igår.

En kofta med knappar på ärmsluten. Gillar små detaljer.

En kofta med knappar på ärmsluten. Gillar små detaljer.

Likadan tröja som den vita. Datorväskan kommer också från denna butik och märke, och det fanns flera kvar (för dig om frågade :-))

Likadan tröja som den vita. Datorväskan kommer också från denna butik och märke, och det fanns flera kvar (för dig om frågade :-))

Nu vill jag se de sista dansparen dansa vidare och äta godis medan det fortfarande finns något kvar.

Puss och kram.


14 kommentarer14 kommentarer om “En lång och mysig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj! Vad mysigt ni har det! Jag var inne i den affären förra veckan och såg den vita och svarta! De föll mig också i smaken 😉 Avstod dock på grund av magen…den förstörde passformen lite ;)På dig var den fin dock! Ha en skön fredagskväll alla! kram
  /dinara
  http://dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • älskar din blogg hannah!:)
  va mysigtni har.
  sitter själv och kollar på tv och ska skriva teknikuppsats .__.
  har även Nationella prov i svenska på tisdag.
  nej usch usch. men nu e det helge så då ska man väl ta det lugnt. eller?:O

  ha en jätte mysig kväll!:)
  puss å kram/Rebecca16

  http://www.beccccus.blogg.se

  Svara
 • kom hit då jag har vickan i min bloglovinlista och då kom hela bloggfamiljen med, men det var ju bara trevligt.

  ha en skön helg!

  kram
  annah
  http://elsklingen.se

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Jag håller med dig…..fredag och dess mys som man sedan har med familjen är helt underbara…..I just love it:-) Förstår dock att du saknar din Peter!!! Tur att du har sällskap av Magnus och barnenn iaf:-)
  Oooo vilka fina kläder du köpte….I like!! Just utbudet av klädaffärer är något som jag saknar i den staden jag bor, bor nämligen i en mindre stad i Skåne och utbudet är ju inte lika stort som i Stockholm, men men…..det finns charm med det också:-)
  Nu börjar Let´s dance igen…..måste ju titta, jag hejar på Claudia, gud va hon är duktig!!!!
  Ha en fortsatt skön fredagskväll och ha en underbar helg,
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Hej Hannah
  Vilka fina kläder du köpt. Förstår att du gillar den butiken, finns säkert massa snygga kläder.
  Ha en underbar helg för det ska jag försöka ha.

  Svara
 • Hehe är det en julstjärna jag ser skymta fortfarande 😉 Härligt med fredagsmys, det har det varit här med men nu går ögonen i kors.

  Ha en underbar schlagerhelg!!!

  kram
  Victoria (matplatsen)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har läst din bogg ända från mama-tiden och jag tycker det är jättekul att följa ditt liv!

  Jag har en son i ungefär samma ålder som Liv, han blir ett på måndag, så det är kul att se bilder på hur hon växer 🙂

  En sak som är extra rolig är att jag och Magnus gick på samma lekis! 🙂 (Altså lill-Magnus) Jag blev så glad när jag såg en bild på honom här i bloggen! Jag minns att när vi skulle ta ”skol”foto så fick han kallas för båtsman och jag för Tjorven haha. Du kan ju fråga om han minns det, om du vill! 🙂

  Ha det så bra!
  Kram Anna

  ps. Du är duktig som programledare!

  Svara
 • Vilken cool godisskål! Bilden lurade definitivt mig (trodde för ett ögonblick att den var full) men jag undrar hur länge tre teens skulle gå på det… =)

  Svara
 • Gokväll!så trevligt ni har!häftig skål,lurar verkligen ögat på fotot!
  Så glada och trygga barn..och en god vän..härligt!

  Godnatt och sov så gott!

  kramis

  Svara
 • Hej Hannah! Det låter som en mysig fredagskväll.
  Själv har jag och några kompisar ätit tacos, sett lets dance för att sen avsluta med ”Sunes sommar”- en klassiker 😉
  I morgon smäller det, dags för melodifestival-
  du glömmer väl inte att tokrösta på Jessica?! 😉 Det tänker jag göra!!
  Kraam

  Svara
 • Ni är så fina allihop med eller utan nya kläder 🙂 Gillar verkligen vinterkänslan ni har fått till på sidan. Lyckat om du frågar mig! 🙂 Kram

  Svara
 • In & Finn verkar vara en rolig butik.
  Något som du säkert skulle gilla är Ullared, har du varit där än?
  Ikväll blir det slager för hela slanten.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilka underbara tröjor du hittat! 🙂
  Hoppas ni får en härlig schlagerkväll ikväll! Jag ska också kika, men utan sambon. 🙂 Kanske lika bra. Är nog inget vidare roligt sällskap då medicinerna gör mig galet trött! Hoppas jag håller mig vaken till slutet bara! 🙂

  Kramar till er alla!

  Svara
 • Hej!

  Jag ville verkligen säga Hej och säga att jag gillar din blogg när jag såg dig på Maxi i går… Men jag vågade inte 🙂

  Fick ett härligt leende av Liv i alla fall 🙂

  Kram kram!

  Svara