Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | februari 5, 2010

Fredag!

Hej vacker, hoppas att du fått en härlig början på helgen. Peter åkte till Malmö tidigt imorse, så nu är jag gräsänka 🙂 Mio är hos sin kompis Chris idag och leker. Du minns kanske när han gick hos dagmamma Helene innan han började skolan? Chris är hennes son. Han var salig imorse när jag körde William till skolan och fortsatte med bilen mot Chris. Han förstod då att han skulle få leka där och inte bara vara hemma med tråkiga mig som han varit i en vecka nu. Helene skickade precis bilder på pojkarna. Vilgot, Chris, Mio och Tristan.
Jag och Liv ska strax fara in till stan. Det får bli att parkera bilen på ett bra ställe och sedan ta tunnelbanan till våra olika destinationer 🙂
Må gott min vän, vi hörs snart.
Varma kramar.


7 kommentarer7 kommentarer om “Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar dig en mysig helg med barnen och vänner!

  Varm kram

  Helena

  Svara
 • Jag önskar dig fina Hannah och dina söta barn en riktigt underbar helg.Stor Kram.

  Svara
 • Hej Hannah min favoritbloggerska!
  Hoppas du får en härlig fredag även utan Peter. 🙂
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  Vill bara passa på att önska er en fin helg!
  Min spenderas i soffan framför tvn, då jag fortfarande är dålig efter min operation.
  Men en lugn helg är skönt, så det passar mig 🙂
  Ser fram emot att se tröjorna du köpt!
  Kramar!

  Svara
 • Att vara gräsänka är skoj bara om man har planerat nåt kul själv…jag och mannen ska vara själva i helgen första gången på flera månader…fniss fniss
  vi ska passa på att frossa i sushibuffén imorgon i Malmö,he he.

  Ha en fin helg,
  fagra Hannah.

  Svara
 • Har precis hittat hit via nya medlemmen ”Matplatsen” kul med olika bloggar på samma ställe. Önskar dig Hannah och barnen en riktigt underbar helg.
  Kram Anna

  Svara
 • Du har helt underbara barn, Hannah! Och de andra killarna verkar också helgoa. 😀 Du och Peter är verkligen fantastiska föräldrar! Jag har en liten fråga om datorväskan som du köpte, fanns det fler kvar och var den dyr? :)Och vilket märke är det? Varma kramar till dig och din familj.

  Svara