Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | februari 6, 2010

Discokalas

Hej vackra vän. Åh, vilken skön dag jag har haft och har för den delen. Har inte gjort någonting mer än hasat runt i mjukiskläder. Pojkarna har haft kompisar på besök så de har haft fullt upp på sitt håll och Liv hon bara är. Kryper runt, skrattar och tar några turer med gåstolen över golvet 🙂

William har precis åkt på kalas. De är två tjejer i klassen som fyller 9 år och ska ha discokalas. Jag köpte presenter till dem igår. Hade fått strikta order från William vad jag skulle köpa. Glitterpennor. Jag köpte även några småsaker till som han godkände. Det är en känslig ålder och mycket är pinsamt. Jag slog in paketen i ett sött papper med Tingling på. Det trodde jag var perfekt, men då tyckte William att jag var så”pinig”. Hur hade jag kunnat köpa papper med Tingeling på?! Var jag galen?! Så det fick bli ett annat papper. Jag satte små rosa hjärtan på påsen där paketen låg, och det var skandal igen, fick genast ta bort dem, Tjejerna kunde ju tro att han var kär i dem 🙂 Stilig i skjorta och jeans dansar han nog nu till ”Hits for kids” och äter dillchips. Långt ifrån hans ”piniga” mamma 🙂

Festprissen William.

Festprissen William.

Latmask i mjukiskläder. Det uppmärksammades igårdagens inlägg att jag hade min julstjärna kvar i köksfönstret. Hade helt glömt bort den :-) Jag hittade en stor dvärgtomte ståendes i hallen också, och julbyn står också kvar på övervåningen. Nu har jag dock tryckt in all jul i vårt "fina" välsorterade förråd :-)

Latmask i mjukiskläder. Det uppmärksammades i gårdagens inlägg att jag hade min julstjärna kvar i köksfönstret. Hade helt glömt bort den 🙂 Jag hittade en stor dvärgtomte ståendes i hallen också, och julbyn stod också kvar på övervåningen. Nu har jag dock tryckt in all jul i vårt "fina" välsorterade förråd 🙂

Liv har sin roliga mysdress på sig. Stinky står det på rumpan. Den kommer från Lindex Mumintrolls-klädserien.

Liv har sin roliga mysdress på sig. Stinky står det på rumpan. Den kommer från Lindex Mumintrolls-klädserien.

Här hemma har vi börjat ladda inför Melodifestivalen. Magnus, min man över helgen, är så huslig och har städat fint i köket. Vi ska börja duka och förbereda middagen snart. Förts måste vi hitta något glittrigt och schlagerlikt att ha på oss och kliva ur våra illaluktande slappkläder. Magnus kanske kan låna Peters paljettights, om de inte är för långa vill säga 🙂

Hittade min schlagerklänning på 3.e plats i Aftonbladets Schlagerbilaga. Kvällens outfit blir nog inte riktigt lika fin.

Hittade mig och min schlagerklänning på 3.e plats i Aftonbladets Schlagerbilaga. Kvällens outfit blir nog inte riktigt lika fin.

Hoppas att du får en underbar kväll. Vi hörs lite senare.

Glittriga discokramar.

/Din trogna vän.


10 kommentarer10 kommentarer om “Discokalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • thihi va söt william är!:);)
  ja tänk när man själv var så ”ung” å gick på disco varje fredag!:D eller som man sa då ”fest” hehe riktigt fest å fest var det väl inte men ändå:P
  nu för tiden blire iaf fester ist:P
  va fin du var i klännningen!:)

  ha en mysig kväll kramar<3

  Svara
 • Vad gulligt av William att han bett dig köpa glitterpennor. Ja, det är ju lätt att bli ihop när man är nio år. Ett hjärta på ett paket, så kanske det är fixat sen 😉 . Minns att jag blev ihop med min första kille när jag var tio år. Han var ihop med tre andra tjejer i klassen också. Samtidigt. Och de visste vi alla om. Men jag var jätteglad ändå 🙂 .

  Vilken snygg melodifestivalklänning du hade. Håret var väldigt snyggt fixat också.
  Ska bli kul att se om det är några bra låtar ikväll. Ha en glittrig och glamorös discokväll Hannah! Kramar!

  Svara
 • William är för goo! Hoppas han får en lyckad discokväll 🙂

  Hannah, var du och Peter tillsammans när du uppträdde i Melodifestivalen?
  Vem hejar ni på ikväll? Jag tycker det ska bli intressant med Dolph i rutan 😉 Jag gillar Salem och tror att han kommer rocka ikväll 😛

  ”Stinky” är lika söt som alltid! 😉

  Svara
 • God kväll, fina Hannah!
  Jag tyckte din låt var en av de bästa det året, och tycker så även fortfarande. Gillar soundet.

  Håller med ”annabelle” att det kommer bli intressant med Dolph ikväll. Det är mer orsaken jag kommer titta än låtarna.
  Men av artisterna håller jag på Anders Ekborg, gillar starka röster.

  Kramar från Göteborg

  Svara
 • Jag hoppas Ola vinner ikväll o går direkt till Globen för hans låt var bäst när jag lyssnade på dom innan idag..

  Hoppas ni får en super trevlig kväll när ni skall se schlagern.

  Peter är ju här nere i skåne o få uppleva rejäl blåst så snön blåser ut på vägarna o bildare snödrev..Har varit ute o kört på vischan idag o det var rejäla snödrev där.

  Imorgon skall ju Liv hämta sin älskade pappa på Arlanda hoppas hon hittar dit i sin gå stol. *ler*

  Kramar ifrån skåne.

  Svara
 • Hej!

  I ett avsnitt av Lyckohjulet hade du på dig en t-shirt med solglasögonstryck. Jag tyckte den var skitsnygg, men har inte lyckats hitta den någonstans. Vet du var den går att få tag på? Tack på förhand för svar!

  Svara
 • Så söt william är, liksom lilla Liv!vilken gosig dress!Kul att Ola gick vidare…heja Jessica som får en andra chans!

  Ha en fortsatt go kväll!
  Vad fin klänning du hade i melodifestivalen!

  kramis

  Svara
 • GRATTIS SALEM 😉

  Svara
 • Fina coola William ,och goa lilla Livan.Hannah lika söt som alltid.

  Svara
 • Så fina William är 🙂 och Liv i den söta dressen ,me like!!

  Du såg ut som en dröm i melodifestivalen i den klänningen,very clasy 😉

  Svara