Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:29 | februari 6, 2010

Schlagerkväll

Jag tycker att ”Dolphan” var bäst ikväll. Han bjöd verkligen på sig själv och tog nog död på en och en annan fördom, eller vad tror du? Bra sjöng han också eller var det bara för att han körde en Elvis-låt som jag smälte 🙂 Vi har i all fall haft en mysig kväll men hemmagjord pizza och skratt.

Magnus och Liv tidigare idag.

Magnus och Liv tidigare idag.

Jag tog på mig glitterväst och allt strass jag hittade i smyckeskrinet. Peter hade tyvärr tagit med sig sina paljettights så Magnus fick vara utan :-(

Jag tog på mig glitterväst och allt strass jag hittade i smyckeskrinet. Peter hade tyvärr tagit med sig sina paljettights så Magnus fick vara utan 🙁

Min fina vän Nenne är också här.

Min fina vän Nenne är också här.

Pojkarna höll på Ola och Frispråkarn. Det gjorde inte jag!

Pojkarna höll på Ola och Frispråkarn. Det gjorde inte jag!

Höll du verkligen tonen där Herr Ekborg?

Höll du verkligen tonen där Herr Ekborg?

Vad hände Jessica, vi röstade ju som tokar på dig?

Vad hände Jessica, vi röstade ju som tokar på dig?

Vår hemmagjorda pizza med allt på. Fetaost, salami, skinka, champinjoner och tomat mm.

Vår hemmagjorda pizza med allt på. Fetaost, salami, skinka, köttfärs, champinjoner och tomat mm.

sch8Hoppas att du haft en trevlig kväll.

Varma kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Schlagerkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig schlagerafton ni har! Jessica var jättebra och nu hejar vi på henne nästa gång!
  Vilken smarrig pizza!

  sov så gott!

  kram

  Svara
 • Kollade inte alls faktiskt, tycker att det blir för mkt med alla deltävlingar.. Vi körde tjejkväll med vin all in istället, inte så tokigt det heller! Är det möjligtvis en STINKY dress Livan har på sig? Min dotter Leia har en likadan:) så charmiga! Passar verkligen in när dom släpper sina rökare som inte luktar hallon precis;) God natt på er! Kramar

  Svara
 • Oj, såg visst ett äldre inlägg nu där man såg den fräsiga dressen i sin helhet:) Blir lite knas när man läser i mobilen:)

  Svara
 • När Ola hade sjungit så kollade jag bara hur låtarna började o sen slog jag över på Lyckohjulet o såg det istället för det var mycket bättre. När Melodifestivalen var slut så slog jag över till Tv2 Danmark o såg deras melodifestival o där var två låtskrivare från sverige som vann med deras låt som skall till Oslo o tävla.Deras låt var kanon o hela showen ifrån danmark var bättre än den svenska…

  Ha en bra söndag tills Peter kommer hem ifrån skåne idag…

  Svara
 • Åh, jag verkligen tokälskar också Melodifestivalen! Jag tyckte inte riktigt om startfältet igår, tyckte att det var spretigt och jag saknade liksom en röd tråd. Mina favoriter var Ola och Jessica! Nu är det bara att ladda om inför nästa vecka och veckan efter osv. Härligt! KRAM

  Svara
 • Åh vad mysigt ni ser ut att ha. Vad god pizzan såg ut =) Ha en underbar söndag min vän kramis

  Svara
 • Mysig kväll du hade Hanna o så good pizzan ser ut.
  Tyvärr var låtarna inget speciellt i går kväll ju,väntar på fler lördagar. Väntar på Malmö o Pernilla o Sibel*L*
  Mysig din vän Magnus ser ut då…men som jag bruka säga–
  Alla romantiska,mysiga,snygga och sexiga män är upptagna för dom har redan pojkvänner*L*
  Ha en bra söndag

  Svara
 • Vilken mysig kväll ni haft!!

  Jag röstade också järnet på Jessica…
  Men vi får en andra chans att ta henne till final! Och det ska vi ju!! 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Fina.Jag röstade också på Jessica.Hon kom till 2 dra chansen iallafall.Riktigt mysigt ser det ut hos er.Pizzan såg superläcker ut.Vi åt faktiskt också pizza igår och drack gott vin till det med familj och vänner.Ha en underbar Söndag,förstår du längtar efter din Peter.

  Svara
 • hej fina du!! du verka haft en mysig kväll! jag undrar om du kan hjälpa mig. jag börjar snart bli tokig av att leta. jag undrar vad ni köpt eran trädgårdsmöbel som ser ut som en nöt du skrev för längesen. eller vad den heter? snälla hjälp mig. Tack fina du för en bra och rolig blogg Kramar annica

  Svara
 • I love Salem Al Fakir, så glad för hans skull! Ni ser söta ut Hannah!

  Svara