Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:17 | februari 7, 2010

Mat halv åtta och sena nätter

Hej min vän. Hoppas att du haft en fin helg. Jag har haft en skön hemmahelg med barnen och underbara vänner. Det enda vi har gjort är att äta och slappa, så dagens promenad gjorde oss nog gott 🙂

Hämtade Peter på Arlanda i eftermiddags, han har varit saknad. Imorgon är det min tur att fara bort, men jag flyger bara ner till Göteborg över dagen för att spela in reklamfilm med Hans. Är hemma en vecka till innan vi börjar med inspelningarna igen. Ska bli kul.w1

Efter en lång och härlig promenad for vi ner till Café Våfflan...

Efter en lång och härlig promenad for vi ner till Café Våfflan...

...och drack varm choklad...

...och drack varm choklad...

...med massor av vispgrädde.

...med massor av vispgrädde.

Livan!

Livan, den lilla divan!

Nenne, Lill-Magnus och jag har redan planerat in en liknade helg. Finns det något bättre n att vara med sina vänner, äta gott, prata om allt och kolla på film sent in på natten. Jag, Nenne och Magnus låg som en hög gumsjuka tokar i dubbelsängen och kollade på Twilight inatt :-)

Nenne, Lill-Magnus och jag har redan planerat in en liknade helg. Finns det något bättre än att vara med sina vänner, äta gott, prata om allt och kolla på film sent in på natten. Vi låg som en hög gumsjuka tokar i dubbelsängen och kollade på Twilight inatt 🙂

Imorgon är min älskade mamma med i programmet ”Halv åtta hos mig” på Tv4. Missa inte det. Hon lagar en vegetarisk/solidarisk tre rättersmiddag. Provåt menyn några veckor tidigare och den var verkligen god. Det ska tydligen varit jättekul att spela in och de hade trivts bra tillsammans hela gänget. Salem al Fakirs (som jag håller hårt på i Schlagern) pappa är också med. Mycket flams och skratt ska det varit 🙂

Sov gott.

Du är värdefull!

All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Mat halv åtta och sena nätter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh mitt favoritprogram!! …Som det övermogna 27-åring jag är…

  Svara
 • Salem love him! Finns ingen mer äkta och ödmjuk!

  Hannah jag har en fråga, varför spelar ni in i Göteborg? Jag trodde TV inspelningar var centrerat till Sthlm i första hand? Fast jag föredrar ju dock Gbg, men ändån 😉

  Hans är riktigt söt ;P

  Svara
 • Det såg riktigt mumsigt ute med våffla o sylt o grädde o så varm chokladmjölk o massor med grädde till.

  Man blir riktigt sugen på det….

  Svara
 • Hej!
  Nu var ju jag bara tvungen att skriva då jag fått tipset av min mamma.
  Superkul att få följa din vardag med alla fina bilder.
  Gud så söt din dotter är!
  Jag har själv blivit mamma till en liten tjej på 4mån :o)

  Här kan man ju sitta hur länge som helst ;))

  Svara
 • Vilka ljuvliga bilder!så mysigt att umgås med vänner, det lever man på länge!Längtar tills mitt gamla tjejgäng ska komma i slutet på mars, vi har inte setts på åratal!

  Ha en bra dag i Götet imorgon!

  Sov så gott!

  kram

  Svara
 • Välkommen till UlrikaH som är ny här i Bloggfamiljen.Kram din Mamma.

  Svara
 • tack mamma :o)

  Svara
 • År super dålig på att skriva kommentarer, men jag lova att jag skall bli bättre ; ) Halv åtta hos mig är mitt favoritprogram, hela familjens faktiskt, så vi kommer sitt bänkade…… Skall bli kul att se din mamma, Magda skrev på sin blogg att hon är jätte dålig på att laga mat, hon skojade då va?
  / Anna-Lena

  Svara
 • Hej, hoppas du inte missat ”hyllningsartikeln” om Doreen i lördagens Två Dagar (gp:s bilaga) Du borde hitta den någonstans, om du är i Göteborg idag. Vilken toppentjej!

  Svara
 • Härliga bilder 😀
  Kram
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara