Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:03 | februari 8, 2010

Reklamdag och försening

Hej vackra vän. Har din vecka börjat bra? Jag kom hem vid 20.30, så jag missade min mor i ”Halv åtta hos mig” 🙁 Hade sett fram emot att se programmet men planet hem från Göteborg fick motorkrångel så vi blev nästan två timmar försenade. Jag har i alla fall ätit hennes mat och kan varmt rekommendera den. Hörde från Peter att jag och Maggan lyckades framstå som hönshjärnor när vi helt glömde bort vad ljusmanschetter hette (Ha ha, inte ens nu lyckades jag få till rätt benämning och fick korrigera det. Tycker dock att ljuskrage inte var så tokigt) 🙂 Pojkarna hade också sett mormor och William var så upprörd över att Al Fakir pappan tyckte illa om hennes mat. Vi är som en riktig maffiafamilj som står upp för våra nära och passar man sig inte kanske man får en ”siciliansk slips” 🙂

Min dag har varit rolig… som alltid när jag jobbar med Hans. Vi spelade in en reklamfilm för ”Miljonlotteriets Lyckohjul” som ska gå i Tv3 och Tv8. Vi ville få fram budskapet att Miljonlotteriet stöttar IOGT-NTO´s viktiga jobb mot knark, alkohol och våld bland ungdomar. Känns skönt att jobba för något med ett gott ändamål och inte bara ren och skär kommersialism.

Paulina stod för vår styling och smink idag. (A-B-H, för att få dagens lockar så använder man en plattång. Paulina var proffs på att fixa det).

Paulina stod för vår styling och smink idag. (A-B-H, för att få dagens lockar så använder man en plattång. Paulina var proffs på att fixa det).

g21

Kläder från NK Coctail.

g3
Det är sådana här skraplotter du ska köpa :-) Då har du chans att komma till oss och tävla om fina priser.

Det är sådana här skraplotter du ska köpa 🙂 Då har du chans att komma till oss och tävla om fina priser.

Jag är faktiskt född i Göteborg och bodde där till jag fyllde sju. Så jag trivs att vara här nere och jobba.

Jag är faktiskt född i Göteborg och bodde där till jag fyllde sju. Så jag trivs att vara här nere och jobba.

This boots are NOT made for walking... men de är snygga. (RIZZO).

This boots are NOT made for walking... men de är snygga. (RIZZO).

En studioman hade fastnat under hjulet.

En tävlande hånade Hans för hans ålder och helt plötsligt var de bara två tävlanden.

Blue steel.

Blue steel.

Glada bebben!

Glada bebben!

Pojkarna låg och väntade i sina sängar på mig. Tur att jag hann pussa på dem innan de somnade. Livan, hon var vaken hon. Hennes dygnsrytm är lik min och Peters. Hon somnar sent (22) och sover länge på morgnarna. Det är väldigt skönt på helgerna när hon kan strecksova till tio på morgonen om hon somnar runt tio på kvällen 🙂 Vi ska försöka få henne att somna samtidigt som pojkarna, att alla barnen lägger sig klockan 20. Livan är en liten nattuggla, men nu ska det bli ändring på det.

Har svårt att hinna med inlägg från datorn på dagarna när jag är i Göteborg, men jag försöker hinna med ett eller fler från mobilen. För dig som undrade så kommer detta rosa fodral till min iPhone från Tradera. Det ar min Peter som gav det till mig i present. Gå in och kolla, det finns säkert kvar.

Har svårt att hinna med inlägg från datorn på dagarna när jag är i Göteborg, men jag försöker hinna med ett eller fler från mobilen. För dig som undrade så kommer detta rosa fodral till min iPhone från Tradera. Det är min Peter som gav det till mig i present. Gå in och kolla, det finns säkert kvar.

Var rädd om dig och glöm aldrig att Du är Unik och Värdefull. En vacker själ och fin vän 🙂

Kram kram.


21 kommentarer21 kommentarer om “Reklamdag och försening”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Snygga skor, jag har dock svårt för toppar som den blå där armen blir så bred i armvecket.. Känns onödigt stort, men gillar färgen!

  Hur lång tid tar det att flyga mellan Sthlm och Gbg? Måste gå fort? Kram

  Svara
 • Såg Din mamma på tv´n, hon verkar jätte go och glad och Du och Maggan livade ju upp programmet med Era kommentarer! 🙂

  Svara
 • du är en vacker själ och fin vän!
  men du! du kan ju göra som jag! gå in på tv4.se/play och kolla:)
  nej då ni va jätte gulliga 😀

  bra ändamål miljonlotteriet har.
  vet inte hur många vänner jag har som dricker varje helg…. nog känner man pressen alltid.

  kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag missade oxå programmet på tv för min son ville inte somna. Men tur att det finns repris på nätet. gå in på Tv4 Play. Så det har jag precis kollat på o din mamma är ju bara för söt. Ska heja på henne :O)

  Svara
 • Ljusmanschett Hanna, manschett… 😉
  Älskar halv 8 hos mig!!

  Svara
 • Godkväll Hannah!
  Ljusmanschetter heter det ju 🙂 . Såg din mamma i ”Halv åtta” på svt play nyss, hon verkar vara en originell, skön typ. Gillar att hon kör med ekologiska varor.

  Kram!

  Svara
 • PS. TV4 play menar jag förstås…

  Svara
 • Hej!! jag jobbade så jag missade ”halv åtta hos mig” brukar aldrig kolla ,em n ville ju det just idag=O) För att vara petig heter det ljusmanschetter=O)Vet du, jag sitter just nu och lyssnar på Graaf Sisters på spotify!!! Fick lust med det när jag hörde låten i programmet. Som du för övrigt kan kolla in på tv4play om du vill se det. Ha d så bäst kram

  Svara
 • Jättefina bilder på dig Hannah,så himla vacker.Kram.

  Svara
 • hej söta!!! göteborg ÄR bäst hahaha. vad problem jag fick igår. du på ena kanalen ooch din mamma på andra. men jag (sorry) knäppte bort dig och Hans och kollade in din/eran mamma. hon var ju så gullig så man vill gossa med henne bara. ha en bra vecka

  Svara
 • Hannah, din mamma är ju helt underbar, vilken glädjespridare och vilken vacker själ…!
  Se det på tvplay…
  /Storkram Malinapralina

  Svara
 • Underbart mysig mamma verkar du ha, henne hade man velat träffa. Du och Maggan skötte er KANON, ni är sååå himla mysiga ihop. Vilken kanon familj ; )

  Kram A-L

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken go mamma du har. Jättecharmig!!
  Var det din lilla hund eller uppfattade jag fel. Har nämligen aldrig hört något om den lilla sötnosen.
  Kram till dej som också verkar vara så genomfin!

  Svara
 • Kollade på din mamma igår, tyckte att hon skötte sig riktigt bra=) Hon va sig själv, lagade den maten som hon tycker bäst om osv. Inget tillgjort här inte! Sen var ju det ett plus att du och Maggan va med en stund också:)
  Hoppas att du får en fin dag!
  Kram kram

  Svara
 • Hej!

  Började också fundera över lilla vovven hemma hos din mamma som hon sa var Hannas, är det din? Suupersöt i vilket fall som helst! 🙂

  Svara
 • Hej vackra Hannah och alla andra finingar härinne!
  Helt fräckt smyger jag mig en plats här för att tipsa om att jag from 16 februari skriver om andlighet här: http://www.tidningennara.se

  Varma kramar till er alla
  Katinka

  Svara
 • Hej Hannah, om du går in på recept.nu så kan du titta på ”halv åtta hos mig” i efterhand.

  Svara
 • Hej.
  Vi kollar alltid på halv 8 hos mig och det var ett skönt gäng igår. Min 4-åriga dotter som älskar dig i ”lyckohjulet” sa direkt när du dök upp att det är ju hon….
  Ha en skön vecka -kram Ulrika

  Svara
 • Fina Hanna!

  Du fixar ju dina förlängningar till håret hos Maria på Hår 3000. Har hört att hon är duktig på färg o klipp också och eftersom min gamla frisör på Hår 3000 slutat, skulle jag vilja klippa mig hos henne istället. Har hört så mkt bra om henne! Min fråga är därför: vilket Hår 3000 jobbar hon på? Vaagatan eller Sergelgången? Vet du vad hon heter i efternamn? Tack förhjälpen!

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Guud vilka fina ljusrosa stövletter! Vill ha!;)
  Jag missade också ”halv åtta hos mig” igår men var just inne på Tv4play och kollade. Din mamma är verkligen jättesöt och du och maggan förgyllde programmet med era kommentarer.:) Gå in och kolla du också!
  Kramar från Carolina

  Svara
 • Åååå va drygt det är med förseningar….men bättre sent än aldrig som man brukar säga:-)
  Du verkar ha haft en rolig dag i Götet i alla fall! Och du har alltid så snygga kläder….lite avundsjuk blir man ju:-)
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara