Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:36 | februari 9, 2010

Sawadee ka

Kära vän. Nu är jag hemma från en dag full av möten inne i stan. Det första mötet var på Norstedt (Bokförlaget), vilket var både spännande och kul. Passade såklart på att gå till Koh Phangan och äta också när jag ändå var i stan. Älskar lunchen där.

Känner mig väldigt trött idag och tänkte passa på att sova en timme nu innan jag ska hämta pojkarna. Vet inte om det beror på att jag har fått dålig syn, men det senaste året har jag haft molande huvudvärk och kommer på mig själv att kisa och sitta som en närsynt gammal tant vid datorn när jag skriver. Sitter alltid med rynkor mellan  ögonbrynen och ser sur ut. Har i alla fall beställt tid hos optikern imorgon.

Kanske ökar jag mitt intellekt med ett par glasögon 🙂

Passade på att lära mig lite thai när jag åt lunch. Sawade kap betyder hej :-)

Passade på att lära mig lite thai när jag åt lunch. Sawadee ka betyder hej 🙂

Med all inredning och ljud ur högtalarna så kunde man inte låta bli att drömma sig bort till Thailand och solen.

Med all inredning och ljud ur högtalarna så kunde man inte låta bli att drömma sig bort till Thailand och solen.

Starkt och gott.

Starkt och gott.

Jag gillar inte chilli!

Jag gillar inte chilli!

Väl hemma möttes vi av denna synen. Det byggs av bara sjutton mitt över gatan. I måndags var det bara en grund och idag ser det ut så här. 

Här händer det grejer.

Här händer det grejer.

I brevlådan väntade ett paket till Liv. Tack fina Pia Lena för mina skedar och bok. Hälsar Liv :-)

I brevlådan väntade ett paket till Liv. Tack fina Pia Lena för mina skedar och bok. Hälsar Liv 🙂

Hej på en stund.

Varma kramar.


15 kommentarer15 kommentarer om “Sawadee ka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varsegod o det var ju bra att brevet kom fram till Liv..Skedarna är bra o ha med sig när man är ute o äter så slipper man klina ner väskan. Hoppas Liv gillar boken eftersom den pipper när man trycker den på magen. Min son som idag blir 28 år frågade om han skulle ha den i present o stod o tryckte på den..

  Hannah det är säkert dags att skaffa glasögon när man kisar när du du läser.

  Ha en en bra dag…

  Svara
 • Fina Hanna!

  (skrev i förra inlägget med, behöver verkligen din hjälp)
  Du fixar ju dina förlängningar till håret hos Maria på Hår 3000. Har hört att hon är duktig på färg o klipp också och eftersom min gamla frisör på Hår 3000 slutat, skulle jag vilja klippa mig hos henne istället. Har hört så mkt bra om henne! Min fråga är därför: vilket Hår 3000 jobbar hon på? Vaagatan eller Sergelgången? Vet du vad hon heter i efternamn? Tack förhjälpen! 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej Klara_G,

  Hoppas att allt är väl. Maria är bäst! Du hittar henne på Vasagatan, och där finns det bara en Maria 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Hej Hanna! Eftersom jag har bloglovin och läser alla nya inlägg via där så kan jag aldrig logga in. Men nu har jag gjort det och vill bara skicka en hälsning. 🙂

  Jag läser som sagt era bloggar varje dag, men undrar om man kan byta sitt lösenord till inloggningen för det är omöjligt att komma ihåg och för mig funderar aldrig ”kom ihåg mig-knappen”.

  Saknar verkligen den goda maten och stämningen på Koh Phangan, men det var några år sedan vi flyttade från storstan och hem till Bohuslän igen. 🙂

  kram på dig och lycka till med glasögonsjakten.

  http://fridajensen.blogg.se

  Svara
 • Hej Jalf,

  Vi håller på att uppdatera sidan för medlemmar så förhoppningsvis är allt på plats imorgon. Kommer skriva mer om det då. Det kommer bli jätte bra. Håll ut!

  Kram

  Svara
 • Hej fina.Oh vad det ser gott ut med thaimat.Vi var i Thailand för 1 år sen.Något så underbart har jag aldrig upplevt.Stränderna är det mest ljuvliga som finns.Har ni aldrig varit där så rekommenderar jag det starkt.En gång Thailand alltid Thailand.Ha en underbar Tisdagkväll.

  Svara
 • Gokväll i Sigtuna!Låter som en god ide att besöka optikern för synkoll! Mums vad gott med thaimat. Lilla Söta och glada Liv! Ha en go kväll!

  Varma kramar Helena

  Svara
 • Kära Hannah!!! KAn ni inte fixa till så man kan få välja lösenord själv,nu är jag inloggad å har klickat i kom ihåg mig,men om en vecka eller så så mäster jag logga in på nytt.Å lösen man får från er är fruktansvärt svåra men konstiga tecken…. Lev väl…Kram Jennie Mirakel

  Svara
 • Mirakel, läs mitt svar till jalf. Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad roligt det är att följa din fina mamma i ”halv åtta hos mig” den här veckan! Hon verkar vara en riktigt härlig människa.

  Ni ser ut att ha haft en bra dag!
  Vilka fina bilder på lilla charmtrollet Liv! Hon så himla söt! 🙂 och en riktig liten linslus! Inte lätt att få dom små att ställa upp på kort alla gånger, men Liv verkar älska kameran! Härligt! 🙂

  Tack snälla Hannah för en jättebra blogg! Hoppas du och familjen får en mysig kväll!
  Själv så ska jag koka en egen urgod krämig chokladsås. Till den blir det glass, banan och maränger, och mys i soffan. Lite vardagslyx tycker jag.
  Säg till om du vill ha receptet. Den är gudomlig och superenkel för oss som inte är några mästerkockar! 🙂
  (går även att göra som kolasås om man hellre gillar det!)

  Varma Kramar från Elin.

  Svara
 • Hej Hannah.
  Först läser man Peters blogg o där visas det pizza sen läser man din blogg o där visas kort på thaimat. Inte konstigt jag sitter här med kurrande mage :O) (till råga på allt så läser jag kommentaren ovan om chokladsås o glass)
  Får nog göra mig en tradig macka innan läggdags. Ha d så bra o njut av tisdagskvällen.

  Svara
 • Ville bara säga hej =)

  Svara
 • hejsan svejsan,
  läste din blogg varje dag förrut när du var gravid och när Liv föddes men sen vet jag ej varför jg slutade men fann den igen. Å så söt hon har blivit då och stor framförallt, kul att se =)

  Svara
 • ElinE, hoppas att du mår bättre efter operationen. Skönt att unna sig lite lyx i vardagen. För det lät verkligen som lyx… marängswiss är det bästa jag vet, men glöm inte grädden! Hade cravings på det när jag var gravid. Ge oss gärna receptet på chokladsåsen .-)

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh, vad söt hon är lilla Livan i sina jeanstights och sin prickiga blus 😀

  Svara