Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:18 | februari 9, 2010

Vinn biljetter till Globen!

Nu har du chansen att vinna biljetter till Melodifestivalen! Kanske vill du gå på någon deltävling nära dig eller så siktar du mot Globen som jag gör. Allt du behöver göra att att svara på några lätta frågor. Jag ska i alla fall till Globen, det är en sak som är säker. Så anmäl dig bums och var med och tävla om biljetter.

Antingen anmäler du dig via din blogg (tryck på den gröna knappen) och samlar poäng eller så går du bara in och tävlar om två biljetter (tryck på den gråa knappen). Skulle Bloggfamiljen hamna på Topplistan så kommer priset lottas ut här på sidan. Lycka till!


13 kommentarer13 kommentarer om “Vinn biljetter till Globen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fattar inte hur man ska göra, finns det rätta svar på frågorna eller ska man svara itifrån sig själv?? Ni får nog förtydliga det där lite

  Svara
 • Hej, tryck på det gråa fältet ”Gör Quizen” och svara på fyra frågor. Den gröna knappen är om du själv vill lägga upp tävlingen. Lycka till!

  Svara
 • mikaela??? hängde inte riktigt med där, menar de inte carola? måste genast göra testet och se om jag blir klokare då 🙂 älskar allt med schlager!!

  kram och ha en bra dag
  Victoria – matplatsen

  Svara
 • Hmm, hänger inte riktigt med. När jag klickade på facebook-ikonen så frågade min dator om jag ville tillåta popups från er, vilket jag gjorde… Och så var jag inloggad på FB som det stod. Men där finns ingenting. Och när jag nu går in på den här sidan och inlägget igen så är bilden o allt med quizen helt borta…??
  Eller är det jag som är borta? 😉 haha, fattar ingenting.. Hjälp, ngn? Vi måste ju vinna! 😀

  Svara
 • Oj jag hittar inte ens några knappar.vart ser ni dom,borde jag oxå kolla synen.?!!

  Svara
 • Nu kom quizen upp igen o allt funkade för mig, var nog bara ngt knas förut.
  Lycka till allihop! 😀

  Svara
 • […] poäng eller så går du bara in och tävlar om två biljetter (tryck på den gråa knappen). Klicka HÄR för att tävla. Lycka […]

  Svara
 • Nu har man tävlat, få se om man har lyckats 😀
  Lycka till alla ni andra där ute 😀

  Svara
 • Klart man vill sitta bredvid Hanna och tjöta en massa skräp och annat. Kanske du och jag. Till er andra….önskar jag lycka till. 🙂

  Svara
 • Lägg till i profilen på FB funkar dåligt. Synd. Vad händer nu då?

  Svara
 • Klart man vill vinna biljetter till det här!! Älskar schlager och skulle just nu behöva lite schlager i mitt liv!

  Svara
 • […] KLICKA HÄR för att vara med och […]

  Svara
 • Hoppas jag gjort rätt! Jag var i alla fall ett proffs inom schlager stod det så nu håller jag tummar och tår för en vinst 🙂 ha fin dag allesammans!!

  Svara