Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:58 | februari 10, 2010

Solig lunch

Hej Vacker. Har precis hämtat MiniMoi på skolan. Hans pappa kommer snart hem till oss för vi ska ha ett föräldramöte. Sitta tillsammans med Mio och komma fram till olika regler, så han inser att det inte funkar att spela ut oss mot varandra 🙂 Att det är samma saker som gäller hemma med mig och Peter som i skolan eller hos sin pappa. Han har lite för många kottar i öronen och myror i baken, helt enkelt. 

Ett litet yrväder med ett stort hjärta.

Ett litet yrväder med ett stort hjärta.

Tog en snabb lunch på 32 Rum och Kök innan och passade på att sitta och njuta av den vackra utsikten över en snötäckt och isig Mälaren. Solen har varit framme hela dagen, underbart. Tog en liten tur ut på isen också. Vill så gärna ha långfärdsskridskor eller skidor och ge mig ut i spåren på isen. Tror dock att tanken är härligare än en faktisk upplevelse. Har aldrig ens åkt långfärdsskridskor 🙂 Skidor däremot gillar jag, men det var över 20 år sedan jag stakade mig likt allt annat än Gunde Svan.

w11 w21 w31
Jag ser fram emot att beställa mina glasögon imorgon. Du får vara som smakråd.

Jag ser fram emot att beställa mina glasögon imorgon. Du får vara med som smakråd.

Efter vårt familjemöte ska vi hämta William hos en kompis och fara hem till mor på middag.

Varma kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “Solig lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • köpte längdåknings paket förra vintern (är 33år)det är aldrig för sent att ge sig ut i spåren :-). Ett tips ta med bågar hem och prova för ofta sitter de bra i butiken men sen när man ska greja i dem hemma eller på jobb det är då man märker om de sitter uppe och är bekväma.
  Bra med enad front ang. söta bus Mio! 😉

  Svara
 • Slug liten pojk!! 🙂
  Är man så rackans charmig antar jag att det är lätt att man kommer undan med det mesta…iallafall till en början…
  Lycka till på PTA!*kram*

  http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande

  Svara
 • Såg precis din mor i halv 8 hos mej. Mkt rolig berättarröst 😉 Ert hjärnsläpp var roligt och kunde tolkas lite snuskigt i er beskrivning 😛 Hoppas föräldramötet går bra 🙂

  Svara
 • Vart har du köpt din halsduk? Den såg då varm å go ut och jag älskar rött 😀

  Svara
 • Annabelle, hoppas allt är väl. Min halsduk kommer från Alice and Sense. Den kallas för Pom-Pomsjal.

  Kram

  / Hannah Snusk 🙂

  Svara
 • Hej fina Ni! Har följt er här sedan starten men har inte kommenterat på lite för länge. Men nu e det dax och här ska det bombas ;). Lät som en väldigt klok sak att ha föräldrarmöte med Mio, hans pappa och dig. Kan inte vara helt lätt om han försöker spela ut er mot varann.

  Vad goa du och syster var i måndags i ”Halv åtta” 😀 ! Önskar att ni har ett program tillsammans i tv :).
  Hörde just på Förkväll att du ska vara gäst där imorgon, vad roligt! Då ska jag absolut kolla 😀

  Ha en fin kväll o tack för att vi får följa dig här*

  Svara
 • Ett litet tips använd belöningssystem exempelvis guldstjärnor som köps i bokaffärer. Kom överens med Mio om hur många stjärnor man måste ha tjänat ihop(genom att städa sitt rum, lägga sig i tid, göra sina läxor, sköta sig i skolan…)Själva har vi sagt tjugo stjärnor, när man har fått ihop dom får man ngt extra som en fika, tidning, bio.. Detta funkar OTROLIGT bra hos oss. Hoppas det ordnar sig för er. Kram Jessica

  Svara
 • Åååå vilka fina bilder….det ser ju helt underbart ut i det soliga vinterlandet!!! Hoppas ni hade ett givande föräldrarmöte och en mysig middag hos mamma.
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Härliga bilder! Du komma passa jättefint i glasögon…inte konstigt att du känt dig konstig ibland med närsynthet..Lycka till med valet! Ska bli spännande att vi får deltaga i valet…

  Ha en go kväll!

  kramis

  Svara
 • Spännande att få se vad du kommer att ha för glasögonsalternativ!! Har svårt att se dig i glasögon. Men du hittar säkert massor som passar dig!

  Svara
 • Det låter så charmigt när du använder ordet ”fara” istället för ”åka”. Det är typiskt norrländskt va?
  Att Mio är ett busfrö syns ju faktiskt på honom :). Han har den busiga glimten i ögat. Kan tänka mig att han är en kreativ själ med mycket livlig fantasi. Hoppas att guldstjärnorna hjälper honom att inte gå för långt i sina bus!
  Kramar!

  Svara
 • Tack för en underbar blogg 😀

  Svara