Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | februari 11, 2010

En förkväll med spyor.

Vackra vän. Här hemma är det inte särskilt härligt, rent av vidrigt. Peter är inne i stan på möte och jag är hemma med barnen. Vi skulle precis packa in oss i bilen och fara in till stan då Mio började må lite dåligt. Helt plötsligt spyr han rakt ut. Stackars lilla Mio. Så typiskt att den lilla sparveln ska behöva åka på allt skit. Hans immunförsvar är nog ganska dåligt och han är mer mottaglig eftersom han just avslutat en penicilinkur mot halsfluss 🙁 Jag lider av svår fobi mot kräksjuka och är livrädd för att spy. Ber till Gud att jag inte ska bli smittad, att ingen av oss ska bli det. Mio får än en gång vara i karantän i gästrummet ett par dagar. Nu har jag börjat inbilla mig att jag mår illa! Bara inbillning intalar jag mig själv. Jag ska åka in till stan och vara med i ”Förkväll” på TV4 så jag får helt enkelt bara bita ihop. Ska berätta ikväll om varför jag först inte ville vara med.

Vi vägrar att bli sjuka. Är glad att jag bunkrade upp med handsprit när Svinet härjade. för nu har jag fem liter som står redo att användas extra mycket av nu :-)

Vi vägrar att bli sjuka. Är glad att jag bunkrade upp med handsprit när Svinet härjade. för nu har jag fem liter som står redo att användas extra mycket av nu 🙂

Innan detta bröt ut så var allt frid och fröjd. Mio var hos tandläkaren och fick högt betyg för sin välskötta mun. Inga hål, bara en enstaka framtand som lyste med sin frånvaro.

Inga tandtroll här inte, bara ett gammalt bergatroll som liknar mig.

Inga tandtroll här inte, bara ett gammalt bergatroll som liknar mig.

Mio tyckte likt William att det var avslappnande och skönt att ligga i tandläkarstolen. Ännu en galning!

Mio tyckte likt William att det var avslappnande och skönt att ligga i tandläkarstolen. Ännu en galning!

Nu är Peter på väg hem i ilfart så jag kan åka in till stan och ”Förkväll”.  Glöm inte att titta 🙂

Mio mår redan bättre och har fått i sig filmjölk och massor av vatten, han är en riktig kämpe.

Du får vara smakråd när jag väljer glasögon imorgon istället. Längtar 😀

All kärlek

/Din trogna vän.


13 kommentarer13 kommentarer om “En förkväll med spyor.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen! Stackars lilla Mio. Hoppas att det går över snabbt och att han snart är sitt vanliga busiga jag igen! Hoppas också att du och övriga familjen slipper bli smittad. Ska bli spännande att vara med och välja nya glajjer till dig.
  Puss & kram 🙂

  Svara
 • hej igen…
  stackars liten som åter igen e sjuk =( lider me han..
  hoppas han snart mår bra igen.
  klart vi ska titta på förkväll ikväll de måste vi göra när du ska va med =)
  åhh va spännande att få va med å välja nya ögon till dig 😉
  ha en fortsatt fin dag å kväll
  kram från din vän i kungälv =)

  Svara
 • Hej min vän, vad kul med profil sida. 😉 Nu har jag uppdaterat min.
  Stakars liten, hoppas att han mår bra snart.
  Men ikväll ska jag inte missa dig på förkväll, jag missa din mamma då hon lagade mat i ”halv åtta hos mig”. Men tack tv4 för tv4 play här kunde man hitta avsnitet och se den i repris 😉 Kram min vän, ha det bra! Magali

  Svara
 • Nej men fy! Stackars lilla Mio 🙁
  Hoppas nu att ni andra klarar er!
  Här var stora tjejen hemma från skolan idag pga illamående men som tur är så verkar det inte bli mer än så *peppar, peppar*
  Ska titta på dig ikväll. Bra att du tipsade 🙂
  Kram!

  Svara
 • Svälj några (4-6st) vitpepparkorn, så klarar du dig från kräksjukan ;o)
  //U

  Svara
 • Skönt att han är på bättringsvägen och jag håller tummar och tår att ni klarar er! Magsjuka är det vidrigaste som finns! :(. Sen jag började följa din första blogg tkr jag Mios ansikts drag bara blir mer o mer lika dina ansiktsdrag :D. Ska absolut kolla Förkväll! Kör försiktigt*

  Svara
 • Hej Hannah!!
  jag ha läst din blogg jättelänge men aldrig skrivit nån kommentar faktiskt, men nu när du skriver om detta och att du är livrädd för att spy och för kräksjuka måste jag skriva för jag är EXAKT likadan jag får PANIK!! jag älskar barn men oroar mig för hur fasen jag ska klara det för de blir ju sjuka rätt ofta och allra helst kräksjukan är ju hemsk, så HUR gör DU för att klara det?? för jag vill ha 4 barn minst, och då måste man ju ta sig igenom detta med spyorna oxå 😛 många kramar Sanna!!

  Svara
 • Usch stackars Mio och stackars dig! Jag lider också av svår magsjukefobi och våra vänners son fick det i lördags och vi höll oss till idag innan vi vågade träffa dem och nu på em fick jag veta att mamman fått det så nu sitter jag här och bara fasar att det ska bryta ut. 🙁

  Håller tummarna att ni klarar er.

  Svara
 • Hej!

  Vad kul med den ”nya” sidan 😀

  Hoppas nu att Mio inte åkt på något allvarligt.

  Krya på er
  kram Lommo

  Svara
 • Usch så jobbigt. Jag har Emetofobi( rädd för att kräkas eller se/höra andra göra det)och det här är ju värsta tiden på året:)
  Gå in på http://www.emetofobi.se vi är många (över 2000 medlemmar) som lider av detta.
  Kram och hoppas du/ni andra klarar er!!!!

  Svara
 • Åh du har världens finaste barn skulle så vilja passa dem någon gång ! kramis Jessica

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jätteroligt med en sådan här profilsida, nu får man ett ansikte till alla som kommenterar 🙂
  Mio ser verkligen ut som ett oerhört charmigt litet busfrö, och William är så stilig! Och lilla Livan är så otroligt söt 🙂
  Hopppas ni andra klarar er från kräksjukan och att Mio snart mår bättre!
  Kramar

  Svara
 • Hej söta Hannah!

  Ville bara säga att jag också har fobi mot kräksjuka…önskar att denna hemska lilla vidriga bakterie bara försvann…fy..och nu har vi ju våra flickor som ska gå på dagis snart…Fyyy vi vill ha sommar då mår man mycket bättre<3<3<3Kram

  Svara