Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:22 | februari 11, 2010

På väg…

Nu sitter vi i taxin in till stan. William ville följa med som sällskap. Mysigt! Det är väldigt mycket köer, trafiken står helt still, så jag hoppas att vi hinner in i tid. Skulle varit där för en halvtimme sedan för att bli sminkad. Men Mio går såklart före allt, så hinner jag inte så är det bara så. De förstår säkert.


20 kommentarer20 kommentarer om “På väg…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Barnen går före allt, så är det bara. Men tyvärr så rår man som föräldrer inte på alla knepiga jobbrelaterade situationer man hamnar. Och då får barnen stå tillbaka just då. Man gör så gott man kan. Ingen kan begära mer av en!!

  http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Vore så tacksam om du svarade på dessa frågor är så nyfiken på denna produkt men har några frågor jag mer än gärna skulle vilja ha svar på känner mig så osäker på produkten..

  Jag hörde att du använt produkten Neu Lash för ögonfransarna dock undrar jag vad som händer när dem väl blivit för långa jag menar jag själv skulle inte kunna klippa mina fransar både på övre och nedre delen då de kanske blir snett? vad är ditt råd? Sen om man nu fått den önskad längd man velat är det bara att sluta med produkten? varar den längden eller går det bort efter ett tag?

  såg denna bild på hemsidan

  http://shop.textalk.se/shop/8177/8177-2047484-shopw-a9d221.jpg

  Blir ens ögonfransar så?? ser ju ut som spindlarnas fötter ne, men ser ju inte så snyggt ut då alla fransar är utspridda blir det såhär?

  Skulle uppskattas enormt om du svarade Hannah! Skulle vara till stor hjälp!

  Må gott!

  Svara
 • Oj, vad nytt och fint det var här i kommentarsfältet 🙂
  Jag lider också av svår kräkfobi. (emetofobi)Undviker mycket på grund av den, inte kul alls 🙁 Ett tips, som du säkert redan hört talas om, är att svälja hela vitpepparkorn. Man kan även ta vademecum på en sockerbit eller i ett halvt glas vatten.
  Hoppas lilla Mio mår bättre snart, stackarn!
  Lycka till i Förkväll, även om du kommer läsa det här efteråt.
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Just tittar jag på dig i Förkväll…..när du fick stoppa ner händerna i fläskfärsröran:-) Det var kul att se din min när kocken hällde ner dem varma löken:-) Du är för härlig!!
  Hoppas lilla Mio kryar på sig snart, magsjuka är verkligen hur äckligt som helst!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Hej! Vad fin din blogg blivit det ni är super duktiga på att fixa med den ! Stackars lilla Mio hoppas att han bättrar på sig ! massor med kramar till lilla dig =)

  Svara
 • Har precis sett dig på TV och det gick ju kanon! Kul att man kunde göra sig egen profil!! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har aldrig kommenterat här innan men nu måste jag!
  Jag lider av emetofobi, sjukligt rädd för att kräkas. Kanske är det du oxå har!? Begreppet är ännu ganska okänt men när jag uppmärksammat det i min blogg har fler med samma symptom kommenterat.
  Men för mig är det tankar och en skräck jag bär varje dag tyvärr.. Men jag har (nästan) lärt mig leva med det!
  Hoppas innerligt att du klarar dig från att bli smittad! Jag brukar ta 11 vitpepparkorn när ngn är sjuk! Sedan som du skrivit, tvätta händerna med tvål & vatten sedan sprita!
  Tack för trevlig läsning!
  Kram zara

  Svara
 • sitter just nu och kollar på dig i förkväll!
  du e så söt och väldigt naturlig:)

  vad roligt med nya profiler:)
  kramkram

  Svara
 • Hejsan, sitter och kikar på dig på förkväll nu 🙂 kul. Jag skulle vara sjukt nervös om jag satt och blev utfrågad i fåtöljen, men du ser aldeles kolugn ut 😉
  Tråkigt med Mio, men han är en kämpe så han blir nog snart bra igen, du får hälsa att han ska krya på sig. Ha det fint!
  Kramar Malin!

  Svara
 • Nu har du lärt dig o laga kålpudding inte ens jag kan göra det utan köper det som behövs o kör med sakerna till min pappa så fixar han det till mig. Det var ju synd om Mio o bli drabbad av vinterkräksjukan nu o hoppas ni andra inte blir smittade. Jag pratade med en mamma igår vars lilla dotter har cancer o hennes resurs hade fått vinterkräksjukan igår o hon sa att på dotterns skola var det 17 elever utav 70 som låg hemma igår i vinterkräksjukan. Mamman o dottern gör änglar att hänga i halsbandet för att samla in pengar till barncancerfonden för att forskarna skall hitta ett botemedel så barnen blir friska. Jag har hjälpt mamman o sälja änglarna till mina vänner o andra personer som vill köpa sådana.

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag har precis tittat på Förkväll.Du är så enkel och naturlig.Fin bild på dig och William.Stackars lille Mio,sjuk nu igen.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hannah du är för skön! 🙂
  Såg dig nyss i Förkväll. Jag gillar inte det programmet, för jag tycker att programledarna är så oproffsiga. De ställer sensationslystna frågor och avbryter sina gäster hela tiden. Men intervjun med dig var ju lugn och avslappnad, så det var riktigt kul att se den. Att du är kärleksfull smittar av sig på omgivningen och jag gillar att du säger vad du tänker (julkorv). 😀
  Ha en fin kväll (utan spyor hoppas jag).

  Svara
 • DU var så fin i förkväll Hannah!

  Svara
 • Slog på tv ,just som jag läste att du skulle vara med,en ren chansning alltså.Å där var du..Sååå fin å gullig….Så fort vårkläderna kommer beger jag mig till Knodd för shopping….Kram Jennie

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har precis blivit medlem här 🙂 Tycker du verkar jättemysig <3 Många Kramar

  Svara
 • Du var jättebra i förkväll, glad och spontan = precis som en Graaaf tjej ska vara 😉

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med, du var supergo i förkväll 🙂

  Svara
 • Kan bara hålla med ovanstående. Du var helgo i Förkväll. Så varm och mysig. Tänk om alla vore så.

  Svara
 • Gokväll!
  Vad spännande med lite foto här i fältet! Missade förkväll, men ska försöka kolla i efterhand!
  Stackars lille Mio, hoppas ni inte blir smittade!

  kramis

  Svara
 • Åh, Vilket kul intiativ med profilbild. Nu är vi inga anonyma små troll längre. =)

  Svara