Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | februari 12, 2010

Vacker musik och gott mod

Hej vacker. Äntligen fredag, min favoritdag 😀 Mio mår mycket bättre idag. Hans andning har låtit konstig inatt. Så jag såg alla möjliga skräckscenarier framför mig vilket innebar att jag knappt sov något, och har istället vakat över honom.

mio

Nu ska jag snart in till stan. Ska lämna Mio hos sin pappa. William skulle också följt med men han ville vara med sin kusin Lance i helgen istället, eftersom Mio är sjuk. Imorgon ska de dock hitta på något tillsammans alla barnen för då har Mio fått vila en extra dag.

Så ska jag prova ut mina glasögon idag. Ska ta massor av bilder så får du vara med och välja bland dem. Jag kan behöva lite smakråd 🙂

Visst är det härligt med helg, men alla kanske inte mår bra bara för det. Ibland kan man känna sig så låg och ledsen. Det kan vara skönt att veta att det finns en tröst ett stöd, för det finns det. Lyssna på texterna till dessa två vackra låtar. Hoppas att du är vid gott mod.

Tyvärr fungerar det inte att lägga in låten så du får klicka på länkarna istället.

Tryck på Favoritlåt 1 och Favoritlåt 2.

Jag önskar dig en underbar helg.

All kärlek.


13 kommentarer13 kommentarer om “Vacker musik och gott mod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser fram emot att få se de olika glasögonen! 🙂
  Du passar ju i allt så spelar nog ingen roll vilka du väljer till slut.
  Undrar ifall du skulle kunna göra ett inlägg med bilder på erat hus? Det verkar vara så fint och lyxigt! 😉 Vi har ju fått se delar av det när ni var nyinflyttade men nu har det ju gått ett tag. Vore så kul att se! 🙂

  Svara
 • håller me föregående på allt 😉
  ha en fin helg kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill börja med att tacka er för en trevlig hemsida med roliga bloggar! Jag följer er varje dag! Jag driver en secondhandbutik för barnkläder i Enskede (granne med Melin/Läckberg). När jag får in kläder sorterar jag ju ut sånt som det kanske är en pyttefläck eller pyttehål på, det får inte säljas i min butik utan jag skänker det till Välgörenhet. Det gäller också sånt som inte blivit sålt eller som jag rensar ut för att det hängt för länge. Normalt skänker jag allt till Bra Begagnat i Örebro (som är en välgörenhetsorganistaion), men i dagsläget fullkomligt DRUNKNAR jag i kläder och behöver hitta nån i Stockholmstrakten som kan ta emot det. En kompis till mig kom då att tänka på ”Graafsystrarna”, ni har ju barnhem och är engagerade i kyrkan. Jag fattar inte att jag inte själv tänkt på det, som ändå följer både dig och syrran på bloggen! Är du/ni intresserade av att ta emot kläder och skänka det vidare till behövande på barnhem??? Just nu har jag ca 15 papperkassar i stl 50-128 och det kommer att bli mer under våren när jag får in vår-och sommarkläder. Kolla gärna in på min hemsida: http://www.kajulen.se eller min blogg: http://www.kajulen.blogspot.com.
  Hjälp mig att hjälpa!!!
  Jag hoppas vi hörs av!!!
  Mvh
  /Sussi (som för övrigt just idag firar tioårig bröllopsdag!)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilka underbara och trösterika låtar! Gud är god och jag finner tröst i det varje dag. Bubblar över av tacksamhet ibland. Satt och pluggade och lyssnade på Israel and the new breed (hört någon gång?) men fick skruva ner för att lyssna på dina underbara låtar.

  Hoppas att ni får en härlig helg och att alla får vara friska och må bra!

  Svara
 • Tack snälla för de låtarna, skönt en dag som denna 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Underbara låtar, särskilt den första!!
  Skall bli jättespännande att få se dig prova ut glasögon, du kommer garanterat att passa i alla olika modeller som du hittar!!
  Ha en skön fredag,
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa

  Svara
 • Vad kul för bröderna att kunna umgås med varandra hos sina pappor! Det får man minsann se som bonus 😀 Trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Äntligen Fredag så man kan pusta ut lite…
  Du och Mio är så fina på bilden 😀
  Nu ska jag åka hem, jag får besök av mina brorsbarn som har sporlov och ska häsla på oss i helgen.

  kram och trevlig helg på er!

  Svara
 • Hannah du är underbar!

  du och magdalena bryrer verkligen, vet ni hur ovanligt det är? Ni är unerbara människor som gjort livet mkt lättare för många, med mig inblandad<3
  tack för att ni finns. och även om man inte mårs ra så är helgen ändå skön, man kan lägga sig i sängen å bara ”dö”
  va skönt att mio mår bättre
  puss å tack<3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste bara säga att dina barn är riktiga ”gullnosar”!
  Kram till dig och din fina familj!

  Svara
 • Hoppas ni får en underbar helg. Dina/era barn är så underbart söta, man smälter ju när man ser dom! Ha en bra helg.

  Svara
 • Vad BRA du är Hannah!!!

  Svara
 • Tack för fina ord och vackra låtar, Hannah.
  En riktigt bra låt är lycka för mig.
  ”That’s how strong my love is” med Alicia Keys är en av mina favoriter just nu. Gillar hela hennes senaste cd jättemycket. Tidigare har hon gjort lite gapiga låtar tycker jag, men inte nu.
  Kraaaaam

  Svara