Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:32 | februari 14, 2010

Känslig

Hej igen. Nu har jag ätit så mycket att jag mår dåligt. Kunde helt enkelt inte sluta äta 🙂 Jag har ätit och gråtit. Jag är extremt känslig ikväll. Du vet när man gråter för allt och ingenting. Har du känt så någon gång? Jag vet att det är för att jag saknar pojkarna och kommer sakna Livis och Peter så mycket när jag far i morgon. Ser ändå fram emot att jobba, för att det är så oerhört kul, men frågan är om det går att filma mig imorgon. Kommer säkert vara helt svullen i ansiktet efter kvällens gråtsession 🙂

Pratade med Lizette som står för smink och kläder till programmen och hon berättade att hon hade varit och hämtat så mycket snygga kläder inför veckan så jag skulle svimma. Vi får låna av NK-Designers. De har alla mina favoritmärken, sådana kläder som man önskade  hela garderoben var full av. Bl a Whyred, Dagmar, Nolita och Marc Jacobs. Underbart! Nu kommer jag i alla fall vara extremt snyggt klädd 🙂

Peter stod för kvällens matlagning. Han är expert på att göra onyttiga, flottiga och goda nachotallrikar.

Peter stod för kvällens matlagning. Han är expert på att göra onyttiga, flottiga och goda nachotallrikar.

Liv visar glatt sina fyra söta tänder.

Liv visar glatt sina fyra söta tänder.

Grinar så mascaran rinner :-)

Hormonella jag. Jag grinar så mascaran rinner 🙂

Tack NK för att jag får låna så snygga kläder. Blir ni sura om inget kommer tillbaka?

Tack NK-Deigners för att jag får låna så snygga kläder. Blir ni sura om inget kommer tillbaka?

Klockan 05.00 ringer min väckarklocka så nu är det dags att packa och sova. Krypa ner under täcke och kramas med Liv och Peter och så kanske gråta lite mer 🙂

Sov så gott.

Stora kramar.


20 kommentarer20 kommentarer om “Känslig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag förstår dig hannah!
  gråter jag med.
  fast du behöver inte känna sån känsla du har mitt drömliv!
  men förstår att du känner så av ingen anledning ibland.

  jag hatar mitt liv, å jag menar verkligen det!
  så jävla trött på det!
  trött på att ha den där klumpen i halsen varje dag!

  man säger att det kommer bli bättre, men det blir aldrig det.
  det blir snarare sämre.

  ärligt talat vet jag inte hur mkt längre jag orkar.
  om ni förstår vad jag menar…

  tack för att du finns<3

  Svara
 • Hej! Jag hoppas att du har någon du känner att du kan prata med om hur du mår. Kram till dig!

  Svara
 • Jag håller med Melinda att du måste prata med någon om hur du mår inte alls bra o gå o känna som du gör inte i din ålder..Finns många bra personer o prata med så du får hjälp det är ett råd jag verkligen ger dig. Ser själv hur det har hjälpt min dotter detta året som hon har gått o pratat med en psykolog efter deras inbrott. Du har inget att skämas åt..
  Hör av dig via min mail om du vill prata..

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Hejsan Rebecca…
  Jag kunde inte undgå att läsa/svara på det du skrivit… Jag vet att man inte vill höra att man är ung o de beror på det.. jag var i samma sits som dig när jag var 16år och gick i 9an.. man hamnar lätt med ”fel” vänner o umgås med dem som drar ner en istället för att ge en energi… De flesta mår dåligt när man gick på högstadiet.. det är en tuff period i livet. Men jag lovar att det kommer bli bättre, för det kan väl inte bli värre än vad du känner nu menar jag?… Försök byt ut de negativa tankarna mot positiva .. för positviva tankar har du- det du skrev att Hannah lever ditt drömliv… -tänk på det, sträva mot det, ha det som ditt mål. Livet är upp och ned, jag har personligen gått igenom de mest orimliga sakerna.. men jag bestämde mig när jag mådde som sämst att jag ska va lycklig. Jag har varit ensam med min son i 5år.. livet är tufft som ensamstående mamma.. men om man bestämmer sig för att ha ett mål med sitt liv så blir det lättare. Du kommer väl gå gymnasiet o där kan du ”starta om”.. du kommer träffa så mycket fina människor, även pojkvänner.. Livet är en gåva- man lever ju.. tänk dem som är kroniskt sjuka eller dödssjuka.. Jag läser en blogg varje dag om en mamma som har cancer och inte kommer överleva, hon är så sjuk att hon inte kan krama om sitt barn ens.. -ändå har denna kvinna mod att uppskatta livet hon har. Man får sätta sig själv i större perspektiv.. Du är ung och du har livet framför dig. Hoppas dessa ord fick dig att orka vända om..
  Varma Kramar Nikki….

  Svara
 • Känner igen det där med gråtattackerna! bara att gråta ut Hannah! Satt och såg mamma mia filmen idag med en go filt. När det kom till vissa av scenerna i filmen så rann tårarna..när hon sjunger till sin dotter! Tänk när våra barn ska gifta sig och man tänker tillbaka på när de var små…oj oj vad jag kommer gråta..om man nu får närvara på vigseln, man kan ju gifta sig i smyg också!

  ha en go kväll och hoppas maken är stabilare på foten ikväll…

  kram

  Svara
 • Jag känne rigen de dagar där man bara är ledsen utan anledning..skönt att bara få gråta ut då, tur man har en man som är van vid detta hihi.. Man vill ju helst inte vara ifrån familjen då heller, men jag tror du kommer må bra igen så fort du har kommit ner till götebprg och jobbar igen.. 3 dagar kommer gå väldigt fort! Sen har du en ny myshelg med familjen framför dig! 🙂

  Kramen

  Svara
 • Du är så jäkla häftig som lägger upp en gråtbild på bloggen. Cred till dig du coola kvinna! Du får en stor och varm tröstkram av mig, Hannah!!
  Själv har jag inte lyckats gråta på över två månader fast jag har MASSOR av gråt inuti som inte kommer ut. När jag var deprimerad kunde jag få timslånga gråtattacker däremot, så tårarna kanske har sinat. Men det skulle vara skönt att få släppa ut det.
  NK Designers. Jag blir grön av avundsjuka. Där shoppade jag alltid när jag hade pengar. Älskar kläder och när jag var i 18-25 årsåldern kunde jag knalla upp på NK och köpa något dyrt designersplagg som jag bara var TVUNGEN att ha och sen fick jag leva på ris i slutet av månaden.
  Känner ett starkt shoppingsug när jag ser läckra kläder idag med, men har mognat tillräckligt för att förstå att mat måste gå före… 😉 Längtar dock till den dag då jag har bra ekonomi igen för då ska det SHOPPAS minsann!!

  Svara
 • Hej. Känner absolut igen mig med gråtattacker. Ibland känner jag mig så risig och tycker så synd om mig själv. Egentligen finns det ingen anledning, men tårarna går inte att hejda. Dumma tankar kommer smygande och så är det kört. Kan bl a tänka på att jag aldrig kommer hitta någon att dela livet med. Hitta någon att älska. Det känns bara så ensamt. Men när man får lätta på trycket och släppa ut tårarna så brukar det kännas mycket bättre. Sen beror det ju naturligtvis på vilken tid i månaden det är…ojojoj..då behövs det inte mycket för att tårarna kommer.
  Tänk på vilken fin familj du har. Det kan ju inte bli annat än lyckotårar=) skickar en kram till dig. Ha en fin vecka!

  Svara
 • Hej Hannah! Den där söndagsångesten, som jag kallade den, när jag i yngre dagar hade relationer med killar som t ex gjorde lumpen, eller pluggade på annan ort. Fredagkväll var toppen, lördag likaså men så fort man vaknade på söndag satt klumpen i halsen. Snart dags att skiljas åt, bli ensam och längta till nästa gång man ses. Dessutom, som ett brev på posten, blev det gärna nåt skitgräl frampå eftermiddagen bara för att båda gick omkring och mådde dåligt över att snart behöva skiljas åt. Fast med tiden lärde man sig känna igen de där tecknen och kunde undvika onödiga gräl.
  Men tänk att få längta efter någon/några så! Vilken kärlek och vilken glädje att vara älskad och få älska! Jag saknar min lilla dotter nu är jag jobbar halvtid och är borta 4 tim/dagen – älskar att komma hem och mötas av hennes soliga leende (hon är 9 mån på fredag).

  Svara
 • Tänk positivt, ni är inte separerade för alltid, bara i 3 dagar. Inte alla som har sådan tur

  Svara
 • Fina Hannah!
  Bara gråt ut. Man måste släppa ut det!
  Och JA alla har vi sådana dagar och det är fullt tillåtet vilken ålder man än är i!

  Stark att du vågade lägga ut en bild när du e ledsen, det hade ens inte jag vågat som inte är känd 😉

  Hoppas du får 3 fina jobbdagar och sen en massa mys med familjen!

  Kram Malin

  Svara
 • Jag hade en positiv alla hjärtans dag till min son satte igång o bråka o skälla ut mig att jag inte var värd något o jag bara gnällde på honom dagen lång. Nu är det så att min som är stor o bor hemma pga han är arbetslös o inte bryr sig så mycket hur det går får honom. Han tror att jag skall betala allt för honom men nu är det slut jag har ställt upp sedan han skadade sig i augusti med sin cross o kört honom två ggr i veckan till sin sjukgymnast totalt över två hundra mil o jag är inte värd tack ens. Så jag bad honom lämna husnycklarna o lämna mitt hus för jag orkade inte med honom bara o dessutom har jag problem med mitt hjärta så ikväll har jag varit speciellt känslig o gråtit o hjärtat har rusat så jag har suttit i kvalet skall jag åka till sjukhuset eller ej men tog min medicin så hjälpte det.. Nu kan kan inte krypa till kors längre för hans vänner vet ikväll hur han har burit sig åt mot mig.

  Hannah tre dagar går snabbt o du kan prata med dom varje dag på telefon o tänk vad efterlängtad du kommer att vara när du kommer hem på onsdagkväll. Jag skrattade så när du lekte tittut med Liv så lekte jag oxå med min älskade dotter men hon är snart 32 år..

  Svara
 • De var bra att satte ner foten mot din son!Hoppas han fattade att det var allvar och börjar värdesätta dig och vad du gjort för honom….Va rädd om DIG,han är vuxen och klarar sig.

  Svara
 • förstår dig precis!
  jag gråter ofta, mest över dåligt samvete över allt möjligt.
  Sista veckorna har vart många tårar när jag fick missfall i v.18 och mina 2 små pojkar (iafl 4 åringen) tog det väldigt hårt. Men ibland gråter jag för ingenting.. men det är skönt att gråta ut ibland (synd bara att man ska se så svullen ut i 2 dagar efteråt =/ ) läser din blogg varje dag men kommenterar sällan. men måste säga att den nya funktionen med uppdaterad profil är toppen! kram

  Svara
 • Åhh..lilla fina Hannah,jag hade en sån där gråt helg för nån månad se…jag grät och grät och grät…formligen grina ögomfransarna ur led.Jag tror ine man är i behov av psykolog för att man känner så ibland…däremot nån som orkar lyssna.Man behöver inte ha nån specifik anledning heller…jag tror nog att de är ett sundhets tecken att kunna gråta hejdlöst emellanåt..bara de inte sker för ofta.Hoppas du mår bättre nu….”kramar lite försiktigt och berättar för dig att du är världens bästa Hannah”

  Svara
 • Förstår precis hur Du känner Dig.. inte lätt att känna sig så där skör… 🙁 men jag tror det är jobbigast precis så här kvällen innan du far. När du väl är på väg i morgon så kommer d att kännas lättare. 🙂 Det bästa är nog att helt enkelt inte tänka på att du ska i väg för det går åt så mycket energi på att känna sig ängslig. Lev i nuet.. morgondagen är en annan dag. Kram på dig

  Svara
 • Hej fina Hannah.Man blir ju ledsen själv när man ser bilden på dig.Jag hoppas verkligen att du känner dig bättre igen.Du har så mycket att vara glad och tacksam för.Du har helt underbart ljuvliga barn och en fantastisk man som älskar dig över allt annat.Det brukar kännas bättre att få gråta ut riktigt ibland.Du är i mina tankar fina underbara vän.Stor Kram

  Svara
 • Hanna, ja du all stress å press gör oss lågmälda tror jag man känner gråten bakom ögonlocken. Du har ju fullt upp med att flänga fram och tillbaka. och en tjej på 9 månader då är man extra känslig. Jag vet precis hur du känner! Livan är så söt!!! Jag läser din blogg varje dag det är så kul! Ha det bra ett <3 till dig dagen efter dagen =)

  Svara
 • Lilla hjärtat!! Tänk som det tar på krafterna att gråta!! Hade själv en gråtdag igår… full av saknad och sorg…men min älskade make kramade om mig och talade om för mig hur mycket jag har att vara glad för! Och hur glad han och mina fina ungar är för mig!! Mmmm kärlek! Och du… du är jättevacker FASTÄN du har gråtit… (du skulle sett mig, hur jag såg ut i går ;o))
  I allahjärtanspresent fick jag av mina fina ungar ett halsband där det står bonusmamma!! Jag är mamma till en fin 20 åring och just bonusmamma till 10 och 13!! Somnade stolt och glad!!
  Många kramar till dig!
  Du gör mig glad!!

  Svara
 • Nikki: jag fick tårar i ögonen när jag läste det du skrev till mig. tack så mkt!

  tyvärr så har jag gjort nåt jag inte skulle, gjort illa mig själv. å jag skäms!

  men mådde skit!
  men tack för dina stärkande ord.
  det betyder mer än du förstår<3

  Svara